1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Arhiva

OPTE prodaja - kladionica

• airfire
  • April 15, 2020 at 2:35 PM
  • Zatvoreno
  • trial
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,163
    • June 17, 2021 at 1:32 PM
    • #4,381
    Quote from Flight
    Quote from trial

Jednom ćeš saznati kome je prodala, pa ćeš vidjeti koliko si se gluposti ovdje napisao. A pod izlikom da ti je sve "jasno".

Prodala je koliko god nekima ovdje to neprihvatljivo bilo. Prodala, itekako.

Je, ja se nadam da će baš biti tako. I da Anna Marus neće imati ništa s time....

Ja nikad nisam tvrdio da sve znam ili da mi je sve jasno, al ti to tvrdiš, pa te ja pitam da nam daš neki dokaz ili da barem kažeš.... radi se o konkretnoj i provjerenoj spoznaji/infromaciji ili kuloarskom ili kafedndžijskom naklapanju?

I da takve stvari ubuduće pišeš na temi kladionica.... jer tamo se uzglavnom pišu spekulacije i relana/nerealna očekivanja i sl.

Imamo javni dokumenat. Što ti još nije jasno? Ajd se više pomiri s tim. Bit će ti lakše. Mirenje sa situacijom je prvi korak u savladavanju stresa. Otpustila u pravilu znači prodala, ako nije (a ti znaš da nije), onda ih je dala u zalog (prema tvom uvjerenju). I u tom zalogu je dobila nevjerojatnih 6,7 kuna za puni paket. Još uvijek ti nije jasno? Blago tebi.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • June 17, 2021 at 1:33 PM
    • #4,382
    Quote from trial
    Quote from Flight

Je, ja se nadam da će baš biti tako. I da Anna Marus neće imati ništa s time....

Ja nikad nisam tvrdio da sve znam ili da mi je sve jasno, al ti to tvrdiš, pa te ja pitam da nam daš neki dokaz ili da barem kažeš.... radi se o konkretnoj i provjerenoj spoznaji/infromaciji ili kuloarskom ili kafedndžijskom naklapanju?

I da takve stvari ubuduće pišeš na temi kladionica.... jer tamo se uzglavnom pišu spekulacije i relana/nerealna očekivanja i sl.

Imamo javni dokumenat. Što ti još nije jasno? Ajd se više pomiri s tim. Bit će ti lakše. Mirenje sa situacijom je prvi korak u savladavanju stresa. Otpustila u pravilu znači prodala, ako nije (a ti znaš da nije), onda ih je dala u zalog. I u tom zalogu je dobila nevjerojatnih 6,7 kuna za puni paket. Još uvijek ti nije jasno? Blago tebi.

Super da si nam ti pojasnio da je "more plavo" i "labud bijel"..... kao da to nismo znali i do sada.

Bitno da si se ti tu pokušao ispromovirati... "ja nešto znam, al uglavnom znam da ne znam".

• Optimistcro
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    586
    • June 17, 2021 at 1:48 PM
    • #4,383

Sad ćete me vas dvojica ignorirati jer su Vaše eminencije na puno višem intelektualnom nivou...

Dali je gospođa prodala ili Otpustila? Nije isto ali u ovom slučaju sasvim svejedno .

Postoji mnogo mogućih scenarija...

Gospođa je odvjetnica sa velikom mrežom poznanstva u poslovnom svijetu koji se okupljaju u određenim krugovima i udrugama o kojima nećemo sad..

Relani scenarij: Prodajem UG po 6.7 kn fiksno uz klauzulu u ugovoru ako se stvore zakonske pretpostavke za preuzimanje većinskog paketa dionica na taj iznos dodaje se određeni iznos..

To je nemoguće?

Možda je Otpustila dionice svojoj sestri? Možda je REPO... Možda ovo možda ono..... Tko na ovom forum zna 100%?

Namjerno banaliziram ali mogućnosti je na pretek pogotovo kad se radi o nekome kome su takve transakcije i ugovori, rutina...

Na kraju 😙Samo ljubav❤️

• trial
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,163
    • June 17, 2021 at 1:55 PM
    • #4,384

I da je (hipotetski) otpustila dionice svojoj sestri, morala se odraditi i novčana transkacija. Nekakvih 12 milijuna je moralo sjesti od nekud negdje. Fino je naguz... svoju sestru po toj cijeni. Prava seka.

Umjesto kupiti i prodati, u pravilu se koriste izrazi steći i otpustiti. Ljepše i terminološki u financijskim krugovima zvuči.

Sad već vrlo tanko brojimo do početka srpnja. A vidimo da su i živci sve tanji. Strpimo se. Još malo. :)

• vladimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    212
    • June 17, 2021 at 2:18 PM
    • #4,385

ČEŠKI IGRAČ RUŠI MONOPOL TELEKOMA NA TRŽIŠTU INTERNETSKE TELEVIZIJE, KAO SVOJ ADUT ISTIČE CIJENU

dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • June 17, 2021 at 2:26 PM
    • #4,386
    Quote from vladimir

ČEŠKI IGRAČ RUŠI MONOPOL TELEKOMA NA TRŽIŠTU INTERNETSKE TELEVIZIJE, KAO SVOJ ADUT ISTIČE CIJENU

kolega loš ste broker, stara vijest

• vladimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    212
    • June 17, 2021 at 2:32 PM
    • #4,387

Utjecat će na OPTU

• Optimistcro
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    586
    • June 17, 2021 at 2:55 PM
    • #4,388
    Quote from trial

I da je (hipotetski) otpustila dionice svojoj sestri, morala se odraditi i novčana transkacija. Nekakvih 12 milijuna je moralo sjesti od nekud negdje. Fino je naguz... svoju sestru po toj cijeni. Prava seka.

Umjesto kupiti i prodati, u pravilu se koriste izrazi steći i otpustiti. Ljepše i terminološki u financijskim krugovima zvuči.

Sad već vrlo tanko brojimo do početka srpnja. A vidimo da su i živci sve tanji. Strpimo se. Još malo. :)

A koja je Vaša funkcija tu ? Pošto mi Vaš nastup, s dužnom poštovanjem ne djeluje pretjerano konstruktivan već umotan drukersko-naslađivački

• Sony
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    262
    • June 17, 2021 at 3:26 PM
    • #4,389
    Quote from vladimir

Cijena je najmanje bitna,bitno je koji se programi dobe za pojedinu cijenu,ne znaći mi ništa jeftino ako nemam programe koje volim pratiti.

• trial
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,163
    • June 17, 2021 at 5:04 PM
    • #4,390
    Quote from Optimistcro
    Quote from trial

A koja je Vaša funkcija tu ? Pošto mi Vaš nastup, s dužnom poštovanjem ne djeluje pretjerano konstruktivan već umotan drukersko-naslađivački

S obzirom da je ovdje sve super i sve je za pet, što se ja tu imam naslađivati?

Činjenica je da su oni koji su u trenutku objave Hanžekovičkine transakcije ispravno shvatili o čemu se radi, prodali dionice po oko barem 6 kuna, sada u situaciji da se smješkaju nad nedaćama onih koji su ostali unutra i mantrali praznu spiku o tome kako zapravo nije prodala, nego je samo navodno tko zna što. Ti isti još i danas mantraju isto. A na burzi, ispravno ne shvatiti nešto na vrijeme, donosi gubitke. Ili barem neostvarenu dobit.

Ako ovo sve i je kladionica, a u neku ruku je, imamo još vrlo malo vremena do objave rezultata. Pa ćemo vidjeti tko se bolje okladio.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • June 17, 2021 at 5:07 PM
    • #4,391

Nemoj pisati gluposti. Solis pričom o neshvaćanju necega o čemu očito je, nemaš pojma. A onda još u to ubacujes rezultate koji će biti +/-2% u okviru lanjskih. Je/nije prodala, znamo/ne znamo, repo/prodaja/otuđenje…. Dobro ti je Optimist napisao lozis tu nekakvu stupidnu priču u kojoj ništa konkretno ne navodis jer ništa ne znaš, a još manje razumijes.

Budi konkretan i precizan ako želiš nešto korisno i pametno napisati. U suprotnom, produzi dalje i bavi se navodnim adresama nečije stanogradnje. O tome tko je dobro i nedobro prodao govorit će vrijeme. Još mi nismo u finalu ove price.

• trial
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,163
    • June 17, 2021 at 5:17 PM
    • #4,392
    Quote from Flight

Nemoj pisati gluposti. Solis pričom o neshvaćanju necega o čemu očito je, nemaš pojma. A onda još u to ubacujes rezultate koji će biti +/-2% u okviru lanjskih. Je/nije prodala, znamo/ne znamo, repo/prodaja/otuđenje…. Dobro ti je Optimist napisao lozis tu nekakvu stupidnu priču u kojoj ništa konkretno ne navodis jer ništa ne znaš, a još manje razumijes.

Budi konkretan i precizan ako želiš nešto korisno i pametno napisati. U suprotnom, produzi dalje i bavi se navodnim adresama nečije stanogradnje. O tome tko je dobro i nedobro prodao govorit će vrijeme. Još mi nismo u finalu ove price.

S obzirom da su živci sve tanji, očito je da već jesmo u finalu.

• pemar2
    Početnik
    Reakcija primljeno
    37
    • June 17, 2021 at 5:34 PM
    • #4,393
    Quote from trial
    Quote from Flight

Evo malo sam se raspitao i sve je ovo istina. Čak sam uspio i saznati i cime ga je zadužio za tu uslugu.

Jednom prilikom u masonskoj lozi ta osoba se napila i uzela sveti gral. Hanzekovic osobno ga je spasio izbacivanja iz masonske lože. Godinama se vukao taj dug, do trenutka kada je Ana odlučila prodati bezvrijedne dionice.

Vuk sa WS-a je sve riješio

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • June 17, 2021 at 5:44 PM
    • #4,394
    Quote from trial
    Quote from Flight

Stvarno ne kužim gdje je granica "nedoprinosa temi". Ovakvi trolovi su me otjerali sa Poslovnog. Kud ću sad jadannebio?

• trial
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,163
    • June 17, 2021 at 8:33 PM
    • #4,395
    Quote from Laudator
    Quote from trial

Stvarno ne kužim gdje je granica "nedoprinosa temi". Ovakvi trolovi su me otjerali sa Poslovnog. Kud ću sad jadannebio?

Nedoprinos temi i trolanje je pisanje onoga što je suprotno službenom dokumentu javno objavljenom. A tu je multinick (trenutno flight) vodeći trol.

Ali tak i onak na ovoj temi je već sve rečeno o svim mogućim ishodima. Ostaje sačekati da vidimo što će reći ovi u Saboru, a onda i što će se u konačnici dogoditi početkom srpnja. U međuvremenu, sretno svima onima koji ovdje očekuju čudo.

Lijepi pozdrav do daljnjega.

• pemar2
    Početnik
    Reakcija primljeno
    37
    • June 17, 2021 at 9:20 PM
    • #4,396
    Quote from trial
    Quote from Laudator

Nedoprinos temi i trolanje je pisanje onoga što je suprotno službenom dokumentu javno objavljenom. A tu je multinick (trenutno flight) vodeći trol.

Ali tak i onak na ovoj temi je već sve rečeno o svim mogućim ishodima. Ostaje sačekati da vidimo što će reći ovi u Saboru, a onda i što će se u konačnici dogoditi početkom srpnja. U međuvremenu, sretno svima onima koji ovdje očekuju čudo.

Lijepi pozdrav do daljnjega.

Pa početkom srpnja ništa, vjerojatno niti tako skoro. Ali ne zato jer Optima nema vrijednost i ponuda, nego zato jer tako paše ZABA-i.

Problem je u tome što ne znamo kad će se prodat, a ako tada nisi u dionici, onda je kasno.

dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • June 18, 2021 at 9:38 AM
    • #4,397

kolege, ne mogu nać podatak, koliko je tele2 bio dužan u trenutku prodaje UGu?

prodaje je za 220 mil eur.. ali koliko je imao duga? pisalo se o tome ovdje.

hvala.

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • June 18, 2021 at 1:34 PM
    • #4,398
    Quote from Laudator
    Quote from stariigrac

Neće biti protivno očekivanom...

Dakle, prodati (ako se ima kome veća količina) i kupiti opet na 3,00kn oko 10.07. ili ne gledati u ekran i čekati prodaju.

Svatko po svom odabiru.

p. s. ili dodatno upucati slobodnu lovu oko 10.07.

evo saću istovarit svojih 150 k , nadam se da mi je padobran ispravan

ZLATNI padobran 😁✌

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • June 18, 2021 at 2:09 PM
    • #4,399
    Quote from sizif

Danas na sjednici Vlade, dnevni red točka 5, ima li ovo veze sa UG

5. Nacrt prijedloga zakona o određenim aspektima ugovora o isporuci digitalnog sadržaja i digitalnih usluga (EU)

Mislim da to nema veze sa nama, mi smo ZEM-ljaci

• mikromakrto
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,511
    • June 18, 2021 at 2:35 PM
    • #4,400

Mi smo jos uvek zemljaci - YouTube

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

Muzakus May 20, 2025 at 5:11 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

10,031 Replies, 5 years ago
  • OPTE prodaja - kladionica

4,941 Replies, 5 years ago
  • Novi moderator - st-brajo

8 Replies, 5 years ago

Tags

• OPTE

Online korisnici na ovoj temi

• 4 gostiju