1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. All

Posts by All

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• All
    • March 3, 2025 at 3:08 PM
    Quote from darac11
    Quote from All

Ja sam iznenaden tolikim padom. Nakon vrhunskog FI ali tako je to na nasoj maloj burzici, a obzirom na političku umjesanost ligicno je da postoji odredena doza straha jer svim investitorima jako dobro je jasno kako (ne)funkcionira naša pravna država i kako rade regulatori i institucije .... Ja sam poceo sudjelovati u padu cijene no stao sam i cekam bolja vremena. No kao sto rekoh nije mi namjera izaci iz pozicije vec samo nježno potkresati da bas ne bude debela vecina portfelja u kodt. A da tvrtka ima jako veliku šansu za prekrasnu budučnost ima itekako

Nego jel netko mozda zna kako je i kome sve kodt posudio novce i je li to proteklo regularno po zakinima ili opet klasična hrvatska posla ??

Kako to misliš "posudio"?

Tako kako sam napisao

• All
    • March 3, 2025 at 2:32 PM
    Quote from Blabla
    Quote from joe

Ja mislim da je u pitanju bilo izvlačenje novca za IPO Ing-grada...

Lako moguće jer je u zadnjih 10 dana cijela burza zaronila, ne samo KODT.

Obzirom na jak interes za ing grad i alikvotni udio, odredeni dio novaca ce se ponovo vratiti nekamo .... Osim ako ne zavrse u obveznicama jer eto čudom ima izgleda i onih koji prodaju dionice da bi kupili iste :)

• IG (ING-GRAD d.d.)

• All
    • March 3, 2025 at 2:27 PM
    Quote from child

Obzirom na interes, planiraju li izdati dionice neovisno u uplatama ili ide nekakav alikvotni dio?

Alikvotni udio ce biti jer i da prodaju po maksimalnih 46 E i sa dodatnih 10% + dionica novaca ce biti previse na žalost ulagača

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• All
    • March 3, 2025 at 2:03 PM
    Quote from Backdraft

Veci povrat na obveznicama nego na adrisu

Zanimljivo kako se tješiš. :)

• All
    • March 3, 2025 at 12:44 PM
    Quote from smrznuti

Sudjelovao sam u rušenju i to dosta (od 2380 pa do 2100)... imao sam margin i htio sam ga zatvoriti... i dalje debelo u dionici , ali bez margina

Ja sam iznenaden tolikim padom. Nakon vrhunskog FI ali tako je to na nasoj maloj burzici, a obzirom na političku umjesanost ligicno je da postoji odredena doza straha jer svim investitorima jako dobro je jasno kako (ne)funkcionira naša pravna država i kako rade regulatori i institucije .... Ja sam poceo sudjelovati u padu cijene no stao sam i cekam bolja vremena. No kao sto rekoh nije mi namjera izaci iz pozicije vec samo nježno potkresati da bas ne bude debela vecina portfelja u kodt. A da tvrtka ima jako veliku šansu za prekrasnu budučnost ima itekako

Nego jel netko mozda zna kako je i kome sve kodt posudio novce i je li to proteklo regularno po zakinima ili opet klasična hrvatska posla ??

• All
    • March 2, 2025 at 1:25 PM
    Quote from Backdraft

Ja vjerujem da ja pad potaknut i nestabilnoscu svjetskog trzista i prolagodbom na Trumpova ludovanja s carinama

Kad netko jače izlazi na nasoj burzici nezaobilazan je pad. Obzirom koliko smo zaradili i da padne jos i ispod 1500 mozemo zadovoljno trljati ruke, pogotovo ako smo dio prebacili u mlade snage pred kojima najvjerojatnije tek slijedi rast kao i poneka stabilna tvrtka ...

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• All
    • February 28, 2025 at 9:07 AM

Da li je napokon ušlo malo optimizma kod malih dioničara Đure ili su još munje i gromovi ? :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • February 28, 2025 at 8:59 AM

Evo vam i malo sluzbenog hvalospjeva, da ne ispadne da drukamo na suho. :)

Slijedi zlatno doba za Dalekovod, ugovoreni poslovi teški više od 400 milijuna eura
    www.poslovni.hr
  • RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• All
    • February 27, 2025 at 11:00 PM
    Quote from Blister

Ne treba prijava, stvarno?

Središnje klirinško depozitarno društvo

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • February 27, 2025 at 10:59 PM
    Quote from tollway
    Quote from All

Sto se tiče rasta cijene uzmi u obzir stare kobasice i nepovjerenje malih dioničara koji su imali neugodno iskustvo sa istom.

želite reći da je to razlog što je u g dana dionica narasla samo 100%!!!??? premalo?

vidjeti cemo sto ce biti kada tvrtka počne ozbiljno raditi ...

• All
    • February 27, 2025 at 11:46 AM

Eto vam sada. Babe Vange jedne !!! Čackali ste čačkali i eto ga :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • February 27, 2025 at 11:45 AM
    Quote from hugh
    Quote from All

Polako. Dlkv jos nije startao, a i hrva se sa starim kobasicama kojima ce uskoro biti kraj. Novih poslova ima poprilično, marze su ok a i radi se na tome kao i na sklapanju poslova. Po mojem misljenju sve ide osjetno brze od ocekivanoga .....

kako kome......meni to izgleda sporije od ocekivanog kad se rast cijene dionice i rezultat uzmu u obzir.......

Sto se tiče rasta cijene uzmi u obzir stare kobasice i nepovjerenje malih dioničara koji su imali neugodno iskustvo sa istom.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• All
    • February 27, 2025 at 11:41 AM
    Quote from Urta
    Quote from filca

Gdje vidite pod kime stječu dionice?

Na čijem sučelju pišu ti podaci?

Imaš na https://www.mojedionice.com/start/Start.aspx

Za uvid u TOP10 dioničara moraš se registrirati

Top 10 gledas na skdd i ne trebas se prijavljivati

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• All
    • February 26, 2025 at 6:48 PM
    Quote from grc123
    Quote from vodoinstalater

Ma koje nove tvrtke? Na HR marketu?

Ha mozda nasa IT cyber-security kompanija koja je ispala iz fokusa, a mozda se eventualno misli na novi IPO :)

Cisto dajem ideje! :)

Sve ideje dobrodošle !!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • February 26, 2025 at 8:07 AM
    Quote from hugh
    Quote from Domagoj

Komentari na izvješće?

rezultat ne opravdava jak rast cijene dionice u zadnjih mjesec dva.......kupilo se mačka u vreći......

Polako. Dlkv jos nije startao, a i hrva se sa starim kobasicama kojima ce uskoro biti kraj. Novih poslova ima poprilično, marze su ok a i radi se na tome kao i na sklapanju poslova. Po mojem misljenju sve ide osjetno brze od ocekivanoga .....

• All
    • February 25, 2025 at 10:34 AM
    Quote from smrznuti

Može li netko objasniti otkuda KODTu toliki porast prihoda i dobiti unazad nekoliko godina ? Ispada kao da do prije 3, 4 godine nisu "ništa" radili... što se to desilo/promijenilo ?

Ne čačkaj mečku i uživaj dok ide ...;)

• All
    • February 25, 2025 at 10:33 AM
    Quote from All

Sto mislim da je vrijeme da potrazimo nove tvrtke koje jos nisu napravile bum. Naravno dio novaca treba ostaviti i u staroj zlatnoj koki.

Ma koje nove tvrtke? Na HR marketu?

A da. Muke su to ...

• All
    • February 25, 2025 at 7:59 AM
    Quote from Hawk Tuach
    Quote from All

Kako to misliš hoće li naći kupce ?!? Tvoja teorija govori kako ne veijedi ulagati u dlkv, dakle cijena bi po tome trebala ici dolje. Vidjeti cemo da li se isolati ulagati ili ne kroz prije sam mislio nekoliko godina a sada vec mislim i debelo prije. Slične špekulacije bile su i na kodt-u i vrijeme je pokazalo. Kad bi to bila tako jednostavna matematika kako misliš svi bismo bili bogataši ;):)

nažalost nisam uspio ubrati tok misli.ovdje + tema je KOEI a ne DLKV. Generalno na KOEI postoji višak dionica koje se MORAJU prodati u narednom periodu kako bi se 2 MF uskladila sa Zakonom. Vrijednost dionica je nekoliko desetaka milijuna € ili drastičan pad cijene da se limit resetira. Ne vidim što je tu špekulacija.

Ahhh ko i uvijek multitask-am pa mi se omaklo. Mislio sam da sam u dlkv. :)Sto se tice cijene slazem se ja sa tobom da po logici za vrijeme velikog izlaza treba biti pad cijene, no uglavnom kod dobrih dionica ne mora uopce biti tako. Vodili smo slicne razgovore i u svezi kodt jer fondovi u odredenim momentima izlaze i ruse cijene i bilo je spekulacija o losim fundamentima, ovome i onome, a vidi sad. Cijena je od tada skočila 1000 % fundamenti su dobri I naravno sad je tamo grabez, tvrtka super posluje i sve 5 i posto smo lijepo zaradili mislim da je vrijeme da potrazimo nove tvrtke koje jos nisu napravile bum. Naravno dio novaca treba ostaviti i u staroj zlatnoj koki. Nadam se da sam uspio sad ukorito staviti tok :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • February 25, 2025 at 7:42 AM
    Quote from mariv002

obzirom na presudu VUS-a, očekujete li sad zahtjeve (tužbe) za naknadu štete protiv društva? jasno je da je društvo učinjenim prekršajem uzrokovalo štetu dioničarima prije one legendarne skupštine

Nista od toga nazalost

• All
    • February 24, 2025 at 1:00 PM
    Quote from All

A gle, čemu ko papagaji se ponavljati ? Sutimo trljamo ruke i brinemo sto se sve moze u ovoj korumpiranoj sredini dogoditi da nasteti tvrtci ....

Znači skratio si do kraja i sad spokojno čekaš loše vijesti? ^^

Nedao bog da do kraja skratim. Nesto sam prikratio jer previse novaca bilo unutra ... Cekam samo dobre vijesti

Quote from sokol74

Znači skratio si do kraja i sad spokojno čekaš loše vijesti?

Nema tu loših vijesti.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/59265

Sto se tice svega sve je za sada idila !!!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt