Za ne virovati.
MDKA (Medika d.d.)
-
-
-
ne vidim postove onog forumaša koji je lagao o dividendi...molim moderatora da ih vrati ako želimo biti ozbiljno tržište
-
ne vidim postove onog forumaša koji je lagao o dividendi...molim moderatora da ih vrati ako želimo biti ozbiljno tržište
Postovi br. 662 i 667
-
Nema opce dividende??
-
Postovi br. 662 i 667
našao
-
Treba ga namazati katranom i perjem, ma kakvih sve neljudi ima
Trajno prognati.
Sve sam prespavala, probudim se..200 eura. Al' dobro, nisam bila ni povjerovala
Majhano je to, 200 eura
-
Koji je dan isplate, nemogu naci?
-
čl. 260. st. 3. Kazneni zakon, kazna zatvora od 6 mjeseci do pet godina odnosno ako je počinjena šteta većih razmjera, od 1 do 8 godina zatvora...uh, ne bih mirno spavao na mjestu tog forumaša, ovo je 1/1
9 dionica protrgovano.
Za pola jedne je (pretpostavljam) JDPL nastrada za preko 7% tržišne kapitalizacije.....
-
Uzmite u obzir da su oni prosle godine izglasali dividendu, ali su na nju imali pravo samo oni koji su bili dionicari na dan izglasavanja dividende na skupstini.....tako da ako su se vodili istim principom, a vjerojatno jesu, bez obzira da li je dividenda 900 ili 200, nitko tko danas kupuje dionice na to sto je danas kupio nema pravo na dividendu.
Pretpostavio sam to, ali pretpostavljam i cijenu dionice ako dividenda svake godine bude oko 900eura. Kako god da bude za dugoročno ulaganje je ovo odlična dionica
a ako bude 200€?
-
Pa cijena je sasvim OK za hold ili za ulaz, pe je oko 10, branša sigurna, poslovanje rastuće i rastući tržišni udio. Sve s ovom firmom i dionicom više manje štima. Možda ima boljih prilika tipa Končari koji u ovom trenutku imaju sreće jer kupci ne pitaju za cijenu i ne mogu proizvest transformatora kolika je potražnja, ali ovo je isto dobro imati radi diverzifikacije.
-
-
Divna dividenda, niti 3 posto, bas su velikodusni, nebi inace uprava imala za vlastite dzepove...
-
Pretpostavio sam to, ali pretpostavljam i cijenu dionice ako dividenda svake godine bude oko 900eura. Kako god da bude za dugoročno ulaganje je ovo odlična dionica
a ako bude 200€?
Znači da će je ipak još neko vrijeme biti za ne previše skup dokup
-
Pa 200 je divka
-
Bio sam osobno na skupštini gdje je Auctor kao većinski dioničar dao protuprijedlog za isplatu dividende u vrijednosti od 900 eura po dionici. Za izglasavanje dividende glasovalo je 86%, dok je protiv bilo 13% glasova.
Nisam zaboravio na ovaj post, ide prijava HANFI, želim da forumaš koji ovo čita ZAPAMTI dan kada je ovo napisao i išao varati ljude...svima poruka - igrajmo prema pravilima, ako su nam političari jad i bijeda ne moramo to biti i mi
-
Nigdje ne piše da je prijedlog i prihvaćen. Dividenda se izglasala. Tako da sve što je napisao možda i stoji. To što ste vi čitali između redaka, vaš problem.
-
Nigdje ne piše da je prijedlog i prihvaćen. Dividenda se izglasala. Tako da sve što je napisao možda i stoji. To što ste vi čitali između redaka, vaš problem.
dobro pročitajte post tog forumaša još jednom, sa razumijevanjem - kaže - za izglasavanje je bilo...ovo je 1/1
-
Sukladno čl. 260. st. 1. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja MEDIKA d.d. u segment promatranja zbog odluke Glavne skupštine o isplati dividende u iznosu EUR 200,00 po dionici.
-
Ja ne znam što je forumaš kriv.
Pa što da ja sad napišem da ja preuzimam mediji bi biste povjerovali ?!
-
Ja ne znam što je forumaš kriv.
Pa što da ja sad napišem da ja preuzimam mediji bi biste povjerovali ?!
jel vi to stvarno ozbiljno?...ajde polako čitko sa razumijevanjem pročitati čl. 260. st. 3. Kaznenog zakona - bilo kako bilo, prijava ide, sada je sve na hanfi, ona neka iz sve komunikacije utvrdi činjenice
-
Koji je dan isplate, nemogu naci?
7.5.
piše na dnu stranice
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-