...počistili bi oni to i više danas ali ne smiju više 0d 10 % iznad jučerašnje zaključne a to je 47 kn...tako ako netko još danas želi prodati dajte im (ako ste ludi) danas po 51,50....
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
ja uletio novih 1000kom...pa cemo vidjet
-
...eto bilo još nešto sitno od ovih što valjda moraju prodati...pa da trezor ne bi kupi baš sve na zatvaranju i stavih onih 499 na 50,50 kn...još mi 200 komada ostalo na bidu pa ako tko želi može ujutro poklopiti...
-
Cijena lijepo napreduje...meni je 68kn jako prihvatljivo za izlaz. Eto to cekam.
-
Fino cemo se svi nakesati..na racun Tpng sto je skroz u redu. He he..
-
Kad vas čitam kolega Neo stječem dojam da ste na utakmici...
Neka
Imam TPGN kupljen na 40 kn sutra prodajem
-
...kolega ING samo naprijed i jučer i danas su neki prodavali i sutra i u ponedjeljak će neki prodavati...tako to mora biti...treba trezor potrošiti tih 5 milja...pošto je TPNG slabije likvidna dionica to znači da moraš značajno podići cijenu da bi kupio veću količinu...nadam se samo da to svi razumijemo i da če mo pametno naplatiti svoju strpljivost u ovoj dionici...puno sreće i dobiti želim svim dioničarima TPNG.
-
Ne vidim zasto bi trezor agresivno kupovao i sam sebi dizao cijenu. Ovo danas vjerujem da su forumasi sami dizali cijenu povedeni idejom da trezor kupuje, a ne trezor.
-
Ne vidim zasto bi trezor agresivno kupovao i sam sebi dizao cijenu. Ovo danas vjerujem da su forumasi sami dizali cijenu povedeni idejom da trezor kupuje, a ne trezor.
....a onda trezor nikad neće skupit ni približnu količinu koju žele...a koliko vidim kupuju oni i po aku i po bidu...a dobar dio bida im uzmem dok god imama love...
-
....gledam danas ove mudrace ...mjesto da ostave ovaj nalog od 2500 komada da ga trezor očisti tokom dana....majstori se ustrtarili i sad lijepo trezor danas kupuje po 49 kn....zašto...jer burze danas zbog korone padaju....a tankeri i dalje voze po super cijenama...a čini se vozit će još i skuplje...
-
-
Dobro smo potegnuli ovaj tjedan.
-
....e sad prodavači moji...šta će te s kešom....kuda će te uložiti...ajde da čujem....koja to dionica ima veći potencijal za rast od TPNG...možda neka turistička ili prehrambena...šta će biti kad za dan ,dva,tri...burze okrenu u plus.....mislite da će te ponovo jeftinije u TPNG.....čisto sumnjam...što mislite koja je bila uloga ovog naloga sa 2500 komada....da proda ili da napravi paniku....
-
....gledam danas ove mudrace ...mjesto da ostave ovaj nalog od 2500 komada da ga trezor očisti tokom dana....majstori se ustrtarili i sad lijepo trezor danas kupuje po 49 kn....zašto...jer burze danas zbog korone padaju....a tankeri i dalje voze po super cijenama...a čini se vozit će još i skuplje...
Čim je taj nalog ukazio drhtavci su pokazali zašto su drhtavci......sad opet možemo očekivati one "jake" udare po bidu od 23,42 ili 74 kom kao i prošli tjedan prije nego je krenio rast.......možda je i kolega Neo malo pomogao jel rasprodaje gdje stigne, jel po novom ne ide rast na 2200 pa na 3600 nego nešto drugo......vjerovatno ce se uskoro javit s nekom targetima za Crobio oko 1000 bodova......
-
evo ga, upravo kreće ali ovaj put ne po bidu nego sa strašilom od 25 kom na asku....
-
nemoš svatiti tu logiku nikako, kako čovjek ima u ruci minimalno vrijednost 55 prodaje po 47?
-
N.o je rekao da ima 1500 od ranije i 1000 koju je kupio jučer ili prekjučer.
Nema ga danas za čuti. Isto je početkom drugog mjeseca govorio da izlazi na 48.
Daj nam pukni neki graf sa projekcijama.
-
Mora da su onih 2500 po 52 njegovi!
A sad malo ozbiljnije, ne vidim danas nalog od trezora. Moguce da su oni na vrhu trenutno sa 47.
-
...jedna od stvari koju sam naučio je nikad ne prodaj u petak...ako nije o glavu...trezor je danas imao nekoliko naloga na bidu i vjerujem kupio barem 500 komada po asku....a ja sam pokupio pola današnjeg prometa po bidu....vjerujem u ovu dionicu....i smatram da čim se smire ove situacije oko ove korone ovo ide preko 60 kn....a budu li se stvari odvijale kao do sada...do kraja godine bi vrlo lako mogli biti 100+ kuna...za to bi dobit morala biti veća od 10 milja kuna po kvartalu...pa budemo vidjeli šta kaže Q1 za 2020...
-
..tek reda radi...ovaj nalog na 50,50 kn....je plašljivac koji je jučer cijelo vreme bježao s aska čim mu se kupnja približila....
-
Ma svi je tiskaju, ponajvise logicno ovi sto kupuju za trezor.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun