Katastrofa je na europskim tržištima.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
sad radi dobro
-
jel vi možete vjerovati koliko štekaju ove hebene platforme za trgovanje?? pa ovo nije bilo ni 2009. ovako... tehnološki otpad koriste na nama.
-
Nije dobro cim je nestalo i piskaranje po forumu...drzmo gace
Duboko udahnimo i zadrzimo zrak do izrona, mozemo mi to
-
6 % smo u minusu trenutno!
-
Upravo sam to jučer pomislila.
Forum zašutio. Ufrfali smo se. 😪
-
koja plitkost...na prometu 4,5M pad crob 6,7%...
-
Ide sve u...
Jucer je prosao onaj papir po mrezama da se sve zatvara. Ljudi izlaze iz svega po daj sto das.
-
Pa nema se što pisati osim palo je vani . Uobičajeni komentari gdje dijoničari hvale svoje pulene tipe "samo nekretnine vrijede ko sadašnja dijonice" i slično su potrošene kao zadnji ešalon obrane nekidan.
Kao čista devijacija ostaje OPTE kojoj ideprektički preuzimanje za dva dana, no sumnjam da se neće naći razlog odgode, mislim ako su se nalazili do sada, đe neće sad.... -
HITA još uvijek ne radi... nevjerojatno, znači ovo im je već 4x da im se dešava u 10 dana. Katastrofalni su.
-
-
HITA još uvijek ne radi... nevjerojatno, znači ovo im je već 4x da im se dešava u 10 dana. Katastrofalni su.
Mozda ti je i bolje nista ne gledat....
-
ja sam u kešu i hvatam povremeno prilike, tako da mi treba gledalica. Ne znam tko im je prodao robu, nadam se da nisu ovi stručnjaci s poslovnog foruma.
-
Ajmo se pobrojati, tko je prošao krizu na marketu 2008. ?
I mislim da bi bilo dobro da se po tom pitanju družimo u Kavani.... Privilegirani smo. Kada uletimo u izolaciju nećemo se osjećati usamljeno, imamo društvenu mrežu sa pet stotina članova. Mnogi nemaju.
2008. i Kavana .
-
Pa nema se što pisati osim palo je vani . Uobičajeni komentari gdje dijoničari hvale svoje pulene tipe "samo nekretnine vrijede ko sadašnja dijonice" i slično su potrošene kao zadnji ešalon obrane nekidan.
Kao čista devijacija ostaje OPTE kojoj ideprektički preuzimanje za dva dana, no sumnjam da se neće naći razlog odgode, mislim ako su se nalazili do sada, đe neće sad....Koronavirus nije razlog da se ne posalje mail s ponudom i posalje posta iz Zagreba u Zagreb. Iako ni mene ne bi nista cudilo vise.
-
Upravo sam to jučer pomislila.
Forum zašutio. Ufrfali smo se. 😪
A što će se i pisati? Probali smo biti oprezni i savjetovati ljudima pamet u glavu, ali par pojedinaca koji su privatizirali forum ničim utemeljenim optimizam su agresivno negirali sve to, najviše na temama RIVP, ATPL. U situaciji kada se gospodarstvo raspada oni vrište ide to ap, a ne kuže da se nalaze na Titaniku.
Zbogom pameti.
-
kako bude bude... međutim, ono što fundametalno vrijedi može pasti uslijed momentuma ali će kad tad doći na svoje...
-
Kamikaze, ne kupujte dionice.
Ovo će trajati tjednima! -
Ajmo se pobrojati, tko je prošao krizu na marketu 2008. ?
I mislim da bi bilo dobro da se po tom pitanju družimo u Kavani.... Privilegirani smo. Kada uletimo u izolaciju nećemo se osjećati usamljeno, imamo društvenu mrežu sa pet stotina članova. Mnogi nemaju.
2008. i Kavana .
bio sam tu
-
Jači igrači zalažu dionice! Idu u kupnju ?
Krdo se teško kontrolira, mnogi odlaze nesvjesno u provaliju prodajući sada.
Dolazimo do situacije kada će jedna dvije ili 10 dionica sa malim prometom od 10 ili 20 tisuća kn rušiti cijenu Valamara, AD Plastika, Atlantica, Adrisa, HT-a ili Podravke 10 ili više posto. Radi se o manipulaciji tržištem i nužno je obustaviti trgovanje radi zaštite ulagača ali HANFA to ne želi učiniti.
Što se korona virusa tiče brojke umrlih većinom.iznad 80 godina su smješno male, ide vrhunac pa kraj epidemije. Očito da će bogati kupiti dionice jeftino od šokiranih ulagača koji svakim.danom.gube sposobnost normalnog rasuđivanja pod teretom medijskog pritiska.
-
nisam prodao niti jednu dionicu niti ne namjeravam,
markirao sam kad se učilo o stop-lossu
ako moji favoriti padnu na kunu dajem časnu riječ da ću dokupiti barem 100 komada
ne bojim se korone jer sam vec bio jednom nogom u grobu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k