Topic za sve vaše prijedloge, razmišljanja koja dionica je najbolja za shopping u datom trenutku. Naravno, bilo bi lijepo da se uz prijedlog i malo pojasni zašto je bb. 👍👍
Best buy
-
-
-
ATPL
Zašto? Zato jer sam pun ko brod navedene dionice...😄
-
za ovu godinu neki tvrde da će najviše profitirati ulagači u Marihuana dionice!
Evo 7 prijedloga:
-
Evo baš sam neki dan gledala kanabis putem nasdaqa:
https://www.nasdaq.com/articles/the-3…2020-2019-12-29
..a ima i na Forbesu dosta preporuka za ulaganja u 2020.:
-
... predlažem da članovi foruma osnuju fond sa minimalnim ulaganjem od
10.000 kn za jedan udio i da zajedničkom odlukom, glasovanjem i 2/3. većinom odlučujemo o ulaganjima npr u:
Cronos Group Inc (NASDAQ: CRON)
-
Evo baš sam neki dan gledala kanabis putem nasdaqa:
mislio sam da se to ispuhalo
-
Trend ulaganja ide i u smjeru električnih vozila. Npr. Norveška će uvesti 2025. zabranu vožnje vozila na benzil i dizel, Irska uvodi zabranu 2030. Velika Britanija isto 2030. Uglavnom intenziviraju se aktivnosti zbog klimatskih promjena pa će se alternative sve brže usvajati. Tu su i biogoriva poput etanola...ide se u pravcu korištenja prirodnih resursa poput sunčeve energije,vjetra.
Evo za električna vozila:
"Očekuje se da će dionice Tesle od 2024. vrijediti 7000 dolara, posebno ako se u obzir uzme sposobnost kompanije da smanji troškove i rast potražnje za električnim automobilima na globalnom nivou"
-
kanabis je biogorivo
-
Mislila sam na biogorivo od kukuruza,šećerne trske...Brazilci koriste 100% biogorivo u 92% novih vozila, a Kinezi misle uvesti isto određenu normu koja će se koristiti..
Kanabisu se otvaraju vrata kroz farmaceutsku industriju i odobrenja prodaje kroz zakonsku regulativu što prije nije bio slučaj.
-
da, znam , šala
-
-
zašto marihuana / zašto Cronos Inc.:
„In the last two months alone, North America has seen incredible developments in marijuana legalization - developments that would have seemed unthinkable 10 years ago.
On October 17th, Canada legalized recreational marijuana. Completely, nationwide.
On Tuesday, November 6th, Michigan became the 10th state in America to legalize recreational marijuana... and the very first Midwestern state.
Additionally, Missouri and Utah both legalized medical marijuana use. If you're keeping track, that's now 33 of 50 states with some form of decriminalized marijuana.
On December 7th, one of the largest tobacco companies in the worldannounced a 45% stake in the Canadian marijuana producer Cronos Group Inc.“
-
Nemojmo zaboraviti ni plin tj lpg kao pogon
-
Pozdrav ekipi.
- mislim da i na ZSE ima dionica koje su trenutno Best buy.
-
na primjer ...
-
- mislim da s prvim postom na ovoj temi, ovog foruma, znakovitog broja #13 ne bi bilo u redu drukati.
- a i sam forum će biti puno kvalitetniji ako ne bude velikog drukanja.
- a za to će svakako biti odgovorni moderatori.
- za ovaj forum sve čestitke s moje strane.
-
- mislim da s prvim postom na ovoj temi, ovog foruma, znakovitog broja #13 ne bi bilo u redu drukati.
- a i sam forum će biti puno kvalitetniji ako ne bude velikog drukanja.
- a za to će svakako biti odgovorni moderatori.
- za ovaj forum sve čestitke s moje strane.
ne treba drukati ali se može govoriti realno
-
Naravno, sve sto ja imam je best buy, barem meni, jer inace ne bih bio kupovao, ne?
Znaci to su redom Adpl, Jdrn i Lkpc.
Transparentno prijavljujem da ne ispadne da drukam, navijam ili sto vec.
Razlozi su vec objasnjeni mnogo puta, ne samo od strane mene.
-
Ptkm. Očekujem dobro FI, dobit.stabilizacija poslovanja, niska cijena plina. Već je potegnula više od 10%, ali to je samo početak.
-
lkpc bi mogla do nekih 620kn. Isplativo je bilo kupovati po 400 i 410kn. Pisao sam na onom forumu kako kupujem po 400kn i naglasio zasto.
BV se sad digao na 0.45. Cah u blagajni zavidan, a dugovanja firme jako mala. 470kn je pocetna skala od koje krece. Samo strpljenje. Ovo je bolje nego kamata u banci.
-
ADPL, odlično izvješće 4Q19.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-