Američki predsjednički izbori 2020
-
-
-
Glupo je uspoređivati ovo sa nacističkom( ne fašističkoj) Njemačkojm, to nema nikakve poveznice, skroz drugo vrijeme i odnosi
-
Eto, danas imamo IT strucnjake koji bez oblacnih oblaka ne vide ni prst ispred nosa. Gdje je problem uzeti 10GBps od Cogenta i 10GBps od Hurricanea, staviti par posluzitelja i koji UPS u sobu sa klimom i sve radi. Ali ne, ako ne radi potezom prsta preko tableta onda to uopce ne postoji.
Parler offline after Amazon removes app from AWS
QuoteSocial network Parler has been taken offline on Monday after the company failed to find a new host following Amazon's decision to no longer host the platform on its Amazon Web Services (AWS).
Parler's Chief Executive Officer John Matze told Fox News over the weekend that the company has been "ditched" by every vendor amid fallout from last week's Capitol riots and tech giants' crackdown on the app that was popular with those banned from Twitter.
"We're going to try our best to get back online as quickly as possible, but we're having a lot of trouble because every vendor we talk to says they won't work with us because if Apple doesn't approve and Google doesn't approve, they won't," Matze explained.
-
To su namjerno ostavili da malo dignu publicitet.
Imali su 24 sata, a vjerojatno i više. Mogli su se 3 puta preselit na neki drugi cloud.
Ne podržavam to što rade Apple, Google i Amazon.
-
Dobrih pitanja je postavila.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…isliti-15023414
Ja se ne osjećam dobro u vezi Google/Apple/FB poteza uklanjanja računa (ne samo Trumpovog).
-
Wow! Ne mogu vjerovat da su Merkelica i Francuzi podržali Trumpa.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…ittera-20210111
Da ih nije strah da i njih poklope? BigTech ima opaku snagu.
-
Trump je blokiran na skoro svim mrežama. Putin i iranski vođe slobodno objavljuju
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2245497
odlična opaska i analiza
-
FBI: Naoružana skupina prijeti pobunom u svim američkim državama
Može se reć da je sigurno krvoproliće i anarhija, u kolikom obimu neznam.
Potpuno politički motivirano i usmjereno od psihopata u Bijeloj kući.
Jučer u banana državama, sutra i u USA.
-
pogledajte ovo
https://www.poslovni.hr/kolumne/za-pom…-ugljik-4267309
meni izgleda kao lijepa uvodna priča za rokanje po Venezueli i Iranu.
ciljevi iz Pariškog sporuzma su ionako odgođeni za drugu polovicu 21. stoljeća, a dotad Bidenova sisaljka može odavde ladno cicati naftu idućih 20 godina.
Amerima je za biti zelen ionako bitno da većina naroda samo ne vidi odakle to sve skupa dolazi, tj. da im nije na očima.
bit će kod nas opet navala "doktora i inženjera", al prvo je Maduro na redu, taman dok se sadašnja migrantska kriza ne smiri
-
Jedno je što je lik sirov ali ovo blokiranje FB računa ...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…-rizik-20210107
Već sam vidio da ekipa gura neku zamjenu za Twitter gdje ih ne cenzuriraju.
Mogao bi FB uskoro dobit finu konkurenciju.
https://www.nytimes.com/2020/11/11/tec…le-newsmax.html
E da je znat na koji će se prebacit pa da je na burzi pa da je piknut koju dionicu ...
Izgleda da tržište baš ne voli te njihove ideje. Fino se crveni.
-
-
232 glasa za opoziv !
197 protiv
10 Republikanaca je glasalo za opoziv!
Ovo je bilo prvi puta u povijesti da se u toku mandata dva puta glasa za opoziv!
Da li je dovoljno ili treba još dokaza o kakvoj se osobi i politici radilo ?
.
Što opoziv predstavlja mogli smo već danas pročitatiOVDJE
Love America and. Americanos!
Nekoliko puta sam bio blokiran pisajući na ovoj temi - priznajem da sam mozda pretjerao, ali moj stav od kada sam čuo za moto pod kojim je vodjena politika do danas ili izgradja Great Wall prema Mexicu u 21 stoljeću se nije promijenila niti će ikada. No, interesantno je da oni koji su bili na strani loosera nisu bili blokirani bez obzira na uvrrede koje su upućivali drugima a i meni! Hvala!
. To nam govori mnogo i o ovom forumui administratoru.
Za kraj:
-
232 glasa za opoziv !
197 protiv
10 Republikanaca je glasalo za opoziv!
Ovo je bilo prvi puta u povijesti da se u toku mandata dva puta glasa za opoziv!
Da li je dovoljno ili treba još dokaza o kakvoj se osobi i politici radilo ?
.
Što opoziv predstavlja mogli smo već danas pročitatiOVDJE
Love America and. Americanos!
Nekoliko puta sam bio blokiran pisajući na ovoj temi - priznajem da sam mozda pretjerao, ali moj stav od kada sam čuo za moto pod kojim je vodjena politika do danas ili izgradja Great Wall prema Mexicu u 21 stoljeću se nije promijenila niti će ikada. No, interesantno je da oni koji su bili na strani loosera nisu bili blokirani bez obzira na uvrrede koje su upućivali drugima a i meni! Hvala!
. To nam govori mnogo i o ovom forumui administratoru.
Za kraj:
Vi kolega očito želite da se Vaši napaćeni Slavonci krenu mlatiti sa migrantima da im ne odnesu i ono malo šta im je ostalo?
ili možda želite da Vam sad Monsanto zapasa napuštene oranice?
iskreno, uopće ne znam čemu se veselite, jer ni samim Amerikancima pod ovom ekipom neće biti bolje nego gore.
problem je što svi gledate šta budala govori, a ne šta budala radi i zašto to radi.
ja se iskreno nadam da će se ljudi u USA napokon otrijezniti i preuzeti državu u svoje ruke, milom ili silom.
već se Musk počeo otimati globalističkoj kontroli, a uskoro će i ostali neovisni utjecajni poduzetnici, jer su Demokrati i Big Tech jednostavno prešli granicu.
samo pričekajte da Sleepy Joe uvede globalni lockdown, pa ćete vidjeti cirkusa.
ni Nacionalna garda šta im spava tamo u Kongresu ih neće spasiti.
-
Pročitajte u Binliji kolega što piše o izbjeglicama i migrantima. Zivio sam i radio u nekoliko zemalja svijeta ali najviše uvreda dozivio sam u zemlji u kojoj sam rodjen i koju smatram jednom od moje tri domovine.
Migranti nisu prijetnja - migranti su ljudi kao i Vi i ja. Da li poznajete nekoga osobno od tih ljudi kojima je potrebna Pomoć da započnu novi zivot? Da li ste razgovarali sa nekim
od ljudi ili su to floskule sa interneta.
Radio sam i sa tim ljudima koji dolaze iz zemalja kao i ovi što se mrznu na granici sa Hrvatskom i nisam nikada a mi danas osjećao prijetnju ili opasnost. Započinjao sam zivot 5 puta kao migrant do sada I već sam napisao nadrugom mjestu u nekoliko zemalja na dva kontinenta i dobro znam što znači drugi jezik, kulture i običaji.
Da li znate da će u novoj vladi u Americi po uzoru na vladu moje druge domovine biti više od pola zena a isto tako onih koji nisu bijelci?
Da li znate što to predstavlja i što će se promijeniti?
Da li znate koje je sve ugovore sada već bivši predsjednik jednostrano radkinuo ili proglasio nevazećim?
Navelli ste opasnost novog rata ili okupaciju Irana. Vrijeme će pokazati da to nije točno i da će tom napaćenom narodu uskoro biti ukinute sankcije i ponovo će stupiti na snagu sporazum koji je u zadnje 4 godine proglašen nevazećim! Da, ja to znam iz prve ruke jer i u toj zemlji imam prijatelje i poznanike.
Negativne posljedice vodjene zadnje 4 godine će se tek pokazati, vrijeme niskih kamata i zivota na kredit će proći i onda će biti kriv onaj tko Je na vlasti a ne onaj tko je posijao zlo!
Moguće, ali se nadam da ovaj put nećemo tako olako zaboraviti!
Good luck!
.
-
Pročitajte u Binliji kolega što piše o izbjeglicama i migrantima. Zivio sam i radio u nekoliko zemalja svijeta ali najviše uvreda dozivio sam u zemlji u kojoj sam rodjen i koju smatram jednom od moje tri domovine.
Migranti nisu prijetnja - migranti su ljudi kao i Vi i ja. Da li poznajete nekoga osobno od tih ljudi kojima je potrebna Pomoć da započnu novi zivot? Da li ste razgovarali sa nekim
od ljudi ili su to floskule sa interneta.
Radio sam i sa tim ljudima koji dolaze iz zemalja kao i ovi što se mrznu na granici sa Hrvatskom i nisam nikada a mi danas osjećao prijetnju.
Da li znate da će u novoj vladi u Americi po uzoru na vladu moje druge domovine biti više od pola zena a isto tako onih koji nisu bijelci?
Da li znate što to predstavlja i što će se promijeniti?
Da li znate koje je sve ugovore sada već bivši predsjednik jednostrano radkinuo ili proglasio nevazećim?
Navelli ste opasnost novog rata ili okupaciju Irana. Vrijeme će pokazati da to nije točno i da će tom napaćenom narodu uskoro biti ukinute sankcije i ponovo će stupiti na snagu sporazum koji je u zadnje 4 godine proglašen nevazećim! Da, ja to znam iz prve ruke jer i u toj zemlji imam prijatelje i poznanike.
Negativne posljedice vodjene zadnje 4 godine će se tek pokazati, vrijeme niskih kamata i zivota na kredit će proći i onda će biti kriv onaj tko Je na vladti a ne onaj tko je posijao zlo!
Moguće ali se nadam da ovaj put nećemo tako olako zaboraviti!
Good luck!
.
kad bi ideali, a ne novac i interesi pokretali svijet, to bi bilo točno.
nikad više manjina nije glasovalo za Trumpa, jer su im baš ovi ideološki obojani uništili cijele gradove.
Vi ste idealist i živite u zabludi.
a ti argumenti da će u vladi sjediti manjine i žene su uvijek argumenti baš one salonske ljevice koja se grozi farmera ili običnog radnika koji je za takve primitivna seljačina.
inače, nemam osobno ništa protiv migranata, jer druge kulture i mišljenja nas obogaćuju, ali imam protiv nasilne migracije koja nam se nameće, jer netko u susjedstvu "širi demokraciju" da bi prigrlio resurse, a onda se mi moramo baviti posljedicama.
kad vidim di sve ovo skupa ide, definitivno ću svoj kapital parkirati u Latinsku Ameriku, jer je ljudima tamo puna kapa socijalizma koji ih je zakucao na dno.
i nemojte misliti da i vaši prijatelji "širitelji demokracije" neće napraviti istu stvar.
nas će zatući porezima i moralnom krivnjom da bi baš oni mogli taj novac skupiti nama i profitirati negdje drugdje di ljudi ne *ebu živu silu za njihove "zelene" ekonomije i druge gluposti koje previše koštaju, a totalno su neproduktivne.
a da je tome tako pokazuje baš borba za Afriku i Latinsku Ameriku koje su i Amerima i Zapadnoj Europi i Kinezima napete.
-
-
samo vi razmišljajte.
tko god je upoznat sa Bidenovom i EU novom poreznom politikom jako dobro zna da ona kači isključivo ljude koji imaju jak ordinary income (klasičan dohodak), a to je većinom srednja klasa, npr. slobodna zanimanja, ono što se po reliktu socijalizma i kod nas još uvijek smatra da u tim profesijama svi vrte milijune, pa ti plaćaju najveće doprinose na plaću (npr. doktori, inženjeri, odvjetnici, knjigovođe, svi navedeni su u njihovim glavama milijunaši).
srećom, pa svi navedeni u USA mogu otvoriti firmu i na taj način značajno reducirati svoje porezne obveze, što u zadnje vrijeme masovno i rade.
a pravi bogataši ne rade za plaću, nego su prijavljeni na minimalac, i ciljano su u dugu do guše, jer alociraju kapital u one industrije za koje klimatski "zelenaši" neće dizati korporativne poreze, a koje su bile profitabilne i prije tih mjera, te zapravno ti isti neće plati ni centa novih poreza, kao što ni do sada nisu plaćali.
istina Bog, dok su živi, jer sad i tamo uvode porez na smrt, pa treba vidjeti kako će to tek izgledati u praksi, al i to se može izbjeći na način da već sad na nasljednike prenesu vlasništvo svih firmi, pa dok i nasljednici umru, dotad će i Ameri shvatiti da ne žele živjeti u socijalističkoj vukojebini.
za to vrijeme, baš taj "fašistički" Jug je shvatio da to ne može dobro završiti i na vrijeme skinuo poreze, tako da svi sad sele firme tamo, i bome, tamo se sve praši, od high tech do teške industrije i poljoprivrede.
raspitajte se malo koliko su stabilni proračuni tih "ljudskopravaških" state-ova, pa ćete i sami shvatiti koliko je ova demokratska propaganda mazanje očiju i de facto kraj srednje klase u tim state-ovima, koju će povući na dno skupa s ovim siromašnima.
da ne spominjem da će kad dobiju free health care, dobiti i sve ostalo šta ide s time kao i kod nas (beskonačne liste čekanja, porast korupcije da te se primi preko veze, itd.).
inače, baš kod tih free bolnica je trenutno najgora procijepljenost od ovog zadnjeg virusa, jer iako su dobili jednako pošiljaka cjepiva kao i privatne bolnice, ako ne i više, baš one i kasne sa procjepljivanjem stanovništva u USA (kako to? ).
a Vi i većina se slobodno nastavite veseliti.
ova kriza je dala jasan smjer di većina želi da idemo.
a kako je većina uvijek i siromašna, treba slijediti bogate (ne srednju klasu) i pametno alocirati svoj teško stečeni kapital "izvan dometa" većine
-
Razvoj događaja zasad očekivan, treba tek vidjet što će biti do 20.oga. Sve karte su na stolu, psihaša s oružjem koliko vam drago. Samo, gdje su ti ugledni veleanalitičari koji su trebali predvidjeti političku nestabilnost u USA?
-
Razvoj događaja zasad očekivan, treba tek vidjet što će biti do 20.oga. Sve karte su na stolu, psihaša s oružjem koliko vam drago. Samo, gdje su ti ugledni veleanalitičari koji su trebali predvidjeti političku nestabilnost u USA?
analitičari predviđaju da unatoč svemu tome burze neće roknuti, nego nastaviti grabiti prema novim rekordima
-
Samo, gdje su ti ugledni veleanalitičari koji su trebali predvidjeti političku nestabilnost u USA?
Probaj armstrongeconomics.com!
-
samo vi razmišljajte.
tko god je upoznat sa Bidenovom i EU novom poreznom politikom jako dobro zna da ona kači isključivo ljude koji imaju jak ordinary income (klasičan dohodak), a to je većinom srednja klasa, npr. slobodna zanimanja, ono što se po reliktu socijalizma i kod nas još uvijek smatra da u tim profesijama svi vrte milijune, pa ti plaćaju najveće doprinose na plaću (npr. doktori, inženjeri, odvjetnici, knjigovođe, svi navedeni su u njihovim glavama milijunaši).
srećom, pa svi navedeni u USA mogu otvoriti firmu i na taj način značajno reducirati svoje porezne obveze, što u zadnje vrijeme masovno i rade.
a pravi bogataši ne rade za plaću, nego su prijavljeni na minimalac, i ciljano su u dugu do guše, jer alociraju kapital u one industrije za koje klimatski "zelenaši" neće dizati korporativne poreze, a koje su bile profitabilne i prije tih mjera, te zapravno ti isti neće plati ni centa novih poreza, kao što ni do sada nisu plaćali.
istina Bog, dok su živi, jer sad i tamo uvode porez na smrt, pa treba vidjeti kako će to tek izgledati u praksi, al i to se može izbjeći na način da već sad na nasljednike prenesu vlasništvo svih firmi, pa dok i nasljednici umru, dotad će i Ameri shvatiti da ne žele živjeti u socijalističkoj vukojebini.
za to vrijeme, baš taj "fašistički" Jug je shvatio da to ne može dobro završiti i na vrijeme skinuo poreze, tako da svi sad sele firme tamo, i bome, tamo se sve praši, od high tech do teške industrije i poljoprivrede.
raspitajte se malo koliko su stabilni proračuni tih "ljudskopravaških" state-ova, pa ćete i sami shvatiti koliko je ova demokratska propaganda mazanje očiju i de facto kraj srednje klase u tim state-ovima, koju će povući na dno skupa s ovim siromašnima.
da ne spominjem da će kad dobiju free health care, dobiti i sve ostalo šta ide s time kao i kod nas (beskonačne liste čekanja, porast korupcije da te se primi preko veze, itd.).
inače, baš kod tih free bolnica je trenutno najgora procijepljenost od ovog zadnjeg virusa, jer iako su dobili jednako pošiljaka cjepiva kao i privatne bolnice, ako ne i više, baš one i kasne sa procjepljivanjem stanovništva u USA (kako to? ).
a Vi i većina se slobodno nastavite veseliti.
ova kriza je dala jasan smjer di većina želi da idemo.
a kako je većina uvijek i siromašna, treba slijediti bogate (ne srednju klasu) i pametno alocirati svoj teško stečeni kapital "izvan dometa" većine
Da, u pravu ste!
To je pokazao i dokazao veliki vodja koji za sebe tvrdi da je najbolji i sveznalica i sa ogromnim bogastvom pa je zato kako je sam izjavio platio Nula poreza za npr. 2017. godinu.
To su činjenice a ne nebuloze koje čitate na portalima tipa da druga strana jede malu djecu!
It is over!
A što će biti to će pokazati budučnost.
PS
Prije 20 godina zivio sa u Americi i dobro sam zapamtio kada su mi govorili da ne idem o odredjene dijelove gradova jer je opasno!
Ja sam dolazio i tamo i sreo ljude kao i Vi i ja samo druge boje koze, kulture i običaja! 1992. sam bio u Gospiću ali Vam neću reći odakle i zašto sam došao. Tada sam, prije toga a i kasnije sam sreo Smrt - I died several years ago - a osim toga odrastao sam bez roditelja tako da sam vrlo rano mogao i morao sam razlučiti dobro od zla!
..,
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k