Pa dobro sam ja to vidio pa sam se išao ipravljati, zašto sad mi nije jasno baš!
U Q3 je IGH pozitivno poslovao sa cca. 4+ milijuna kuna! 👏👏
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Dugovi se vraćaju, pozitivno se posluje, ugovara se hrpa novih poslova... Budućnost je blistava
-
koliko vidim Igh nam želi reći kako je sve u redu ali problem im stvara činjenica da moraju vračati dugove.......pa dobro jutro forumski drugovi, moraju se vratit dugovi.......a vi iz kvartala u kvartal trebate zaradit više od iznosa dugova koje je potrebno vratiti........
Pa nije to samo kod IGH, sve komanije koje imaju dug i kamate trebaju zaraditi za to! Koliko sam na brzinu vidio plus je kod IGH...
A, malo su mi se pobrkale kompanije! Ali slijedeći kvartal sa novim poslovima donosi značajan preokret!
od tolikih preokreta, znate li vi uopće u ovome trenutku (rekao bi glavni glavonja) prema kuda je sada to okrenuto, prema gore ili prema dolje
-
Pa nije to samo kod IGH, sve komanije koje imaju dug i kamate trebaju zaraditi za to! Koliko sam na brzinu vidio plus je kod IGH...
A, malo su mi se pobrkale kompanije! Ali slijedeći kvartal sa novim poslovima donosi značajan preokret!
od tolikih preokreta, znate li vi uopće u ovome trenutku (rekao bi glavni glavonja) prema kuda je sada to okrenuto, prema gore ili prema dolje
Kolega Moller ja bi rekao "samo nebo je granica"! sada kad je krenuo posao nema više zaustavljanja!
-
Kolega Moller ja bi rekao "samo nebo je granica"! sada kad je krenuo posao nema više zaustavljanja!
ok, onda u utorak kreće montaža skele
-
ka i kod svake dionice. Kolega pogledajte poslovni rezultat i koliko duga još ima. . Pamongrabi tehnika si vam u boljem stanju gledajuci dug i broj zaposlenih..
Imam sve 3 dionice
-
recimo da će se dugovi kad tad vratiti ali mi se čini da nikad nećemo saznati kud je tolika lova isparila. građevina je takva djelatnost da ako iole racionalno postupaš ne možeš tolike gubitke imati. ljudi se obogate na tri apartmana dok mi sagradimo pola hr i na kraju minus.
-
Egipat i Uzbekistan kao nove izvozne šansewww.poslovni.hr
Na stavci potraživanja od kupaca zamjetan je rast za više od 5 milijuna kuna u odnosu na kraj 2020., na 26,5 mil. kn na kraju ovog izvještajnog razdoblja.
-
Institut IGH d.d.5,603 followers24m • Edited •[ Wind Farm Selac, Kosovo - Project update and a new contract awarded
✏️Mechanical completion of the last 27th WTG on WF Selac where we are providing services of Kosovo responsible licensed engineer and supporting consulting engineer during preparation & execution/construction phase;
✏️Successfully passed the technical acceptance of the 3rd construction phase of WF Selac;
✏️After successful handover and acceptance of our conceptual design done by our Design department for Mitrovica – Bajgora road reinstatement (till entrance to WF Selac) , we got awarded with the new contract for Technical Support during road reinstatement works on the named road. -
Počinje izgradnja podvožnjaka u Ulici sv. L. B. Mandića - OsijekNews.hr - vijesti i događanja u OsijekuUgovor o izvođenju radova na izgradnji podvožnjaka u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića vrijedan 54,4 milijuna kuna potpisali su u...osijeknews.hr
Osim ovoga ugovora, danas je sa Zamjenikom direktora IGH Regionalnog centra Osijek Ernestom Evićem potpisan i ugovor za uslugu stručnoga nadzora vrijedan 1,2 milijuna kuna
* -
-
Uzbekistan Considering PPP Model to Raise Toll Road Finance Instead of China's BRI Model - Silk Road BriefingBy Chris Devonshire-Ellis Proposed toll road between Tashkent and Andijan Alternative funding sought as options to China’s BRI The World Bank has approved a…www.silkroadbriefing.com
Construction of the road is expected to cost US$2 billion. It also puts another marker down, alongside other projects run by the European Bank for Reconstruction & Development (EBRD) and the Asian Development Bank, that they wish to play an active role in major infrastructure projects in the region...
Jedna od mnogih prilika u Uzbekistanu...sigurno tamo nisu otvorili turistički ured...
-
Novi posao.
“Izabrana je ponuda Instituta IGH d.d. iz Zagreba sa iznosom od 1,53 milijuna kuna, bez PDV-a. Kako na odluku Hrvatskih cesta iz rujna nije bilo žalbi, natječajni postupak je završen i IGH d.d. može krenuti u posao”.
-
-
Russian company Sibinveststroy and Urbaser, Spain’s leading municipal solid waste (MSW) management company, have agreed to jointly implement a project in the Kaliningrad Region to construct and operate facilities for MSW processing and placement, TASS reports.
The project will be funded by the Russian Direct Investment Fund (RDIF) and will cost up to 2.9 billion rubles ($47 million), the RDIF said in a press release.
-
Bid se puni...slutim neku dobru vijest....neki dobar ugovor.Dosta je poslova koje IGH nije dobio ...10-setak žalbi je u postupku...možda je nešto konačno riješeno. u korist IGH....DKOMHR-znatiželjni mogu pogledati na https://www.dkom.hr/subpage.aspx?u…ka&id=10&page=2
-
Neki od značajnih natječaja-čeka se odluka DKOM HR
1.Usluga izrade projektne dokumentacije za modernizaciju pruge Okučanu Vinkovci za grupu 1 i grupu4. IGH, Granovad.d. i Rijeka projekt d.o.o.
2.Aglomeracija Split-Solin, usluga za nadzor gradnje za ugovore 1 i 6
3.Projekt 1. faza modernizacije tramvajske infrastrukture u ZG.
4.Izrada projektne i tehničke dokumentacijeobnove zgrade sveučilišta u ZG i Pravnog fakulteta n aadresi Trg Republike Hrvatske 14.
5.studija izvedivosti za prometnicu Kloštar - Križevci
6.izrada projektne dokumentacije za cjelovitu obnovu zgrade Palače HAZU, referentni broj projekta 74-0015-21
7.stručni nadzor i koordinator zaštite na radu II nad izgradnjom I faze dionice autoceste-obilaznica Novog Vinodolskog (7 km), Autocesta A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva, dionica Selce-Novi Vinodolski -
Dogovoren hrvatsko-uzbekistanski gospodarski forumIvica Pirić otkriva da je i prije ovog posjeta više puta bio u Uzbekistanu za koji kaže da je zemlja bogata naftom i plinom te nalazištima zlata i drugim…novac.jutarnji.hr
I u Uzbekistanu IGH očekuje značajnije poslove...pažljivo čitati već objavljene postove....tržište je ogromno....posla ima...
-
Meni se čini da se tu sprema neka akcija sa dugovima obzirom da je neki dan koliko sam primijetio objavljen poziv za skupštinu imatelja obveznica.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/IGH/COI-IGH-3c7ce5860df560451613a366bab17a68.pdf
-
https://eojn.nn.hr/SPIN/application/ipn/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=4045272
Zapisnik o pregledu i ocijeni ponuda pdf 12:07:47 03.12.2021.
Odluka o odabiru pdf 14:10:18 03.12.2021
NADZOR NAD IZGRADNJOM DIONICE BC OKUČANI GRANICA BiH II faza DUŽINE 4,07 KM
PROCIJENJENA VRIJEDNOST 8 400. 000.00.HR
KAD ĆE SLUŽBENA OBJAVA?????
Tvrtka Integral iz Laktaša u Bosni i Hercegovini gradit će drugu fazu brze ceste Okučani – granica BiH. Dionica je duga 4,07 kilometara, a vrijednost radova iznosi 357,5 milijuna kuna.
Riječ je o dionici brze ceste ukupne duljine devet kilometara koja će spajati novi most kod Gradiške s Okučanima, odnosno s autocestom Zagreb – Lipovac.
-
https://www.dkom.hr/subpage.aspx?u…ka&id=10&page=2 Za sve detalje kliknuti na datum odluke !!!!!
1.stručni nadzor i koordinator zaštite na radu II nad izgradnjom I faze dionice autoceste-obilaznica Novog Vinodolskog (7 km), Autocesta A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva, dionica Selce-Novi Vinodolski -Žalba IGH usvojena -45 000 kuna naknade Hrvatske autoceste dužne isplatiti zajednici ponuditeljaIGH i Investinžinjeringu.
2.tehnička i administrativna podrška u upravljanju i promidžbi projekta 1. faza modernizacije tramvajske infrastrukture u gradu Zagrebu. Žalba IGH usvojena , trošak 9 000 kuna
3.projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split-Solin usluge nadzora nad gradnjom za ugovore 1-6 (UPOV, mreža i SDNU) Žalba IGH usvojena troškovi žalbe od 70 000 kuna nadoknađeni.
4.izrada projektne i tehničke dokumentacije za zahvat obnove zgrade potresom oštećene zgrade Sveučilišta u Zagrebu i Pravnog fakulteta na adresi Trg Republike Hrvatske 14 u Zagrebu. Žalba IGH usvojena troškovi žalbe 25 000 kuna
5.izrada projektne dokumentacije za cjelovitu obnovu zgrade Palače HAZU, referentni broj projekta 74-0015-21 izrada projektne dokumentacije za cjelovitu obnovu zgrade Palače HAZU, referentni broj projekta 74-0015-21 Žalba IGH usvojena troškovi žalbe 25 000 kuna
6.nadzor nad izvođenjem radova izgradnje rampe s deniveliranog kolnika DC 8 na zapadni servisni kolnik, neposredno iz čvorišta s Ulicom Domovinskog rata u Splitu Žalba IGH usvojena troškovi žalbe 10 000 kuna
Dali usvajanje žalbi od strane IGH automatski znači i dobivanje istog posla??????!!!!!
Molio bih znalce za pojašnjenje.Nisam siguran ???
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun