Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Bit će izgleda crvenila danas kako mi se čini.
-
Ajme kako su me danas lijepo počastili!
Držim još uvijek NVDA short 150 komada na 284.36.
Edit: Out na 279.90. Dosta za danas, sad stvarno.
I ponovno ulaz short sa 150 komada na 280.00.
-
Dakle, jučer su stvarno častili. Ili sam ja dobro odigrao.
NVDA
Drugi short je bio super. Izdržao sam dva povlačenja prema gore od 2 dolara, na početku trećeg povlačenja sam se pokrio. Dolar iznad najniže dnevne cijene.
Treći short isto okej.
Premda, jučer se trgovalo u relativno uskom rasponu, a ja sam stvarno dobre novce zaradio. Jedan negativan trade od 100$.
Sve skupa plus 1100$.
-
Bode u oči ova druga, Halliburton. Vidim P/E je 53.91. Takvu dionicu ne bih kupio nikad pa ni tad. Neka su kauboji iz Texasa.
i tako... u tjedan dana 'osporavani' Halliburton je potegnuo s $25.43 (zaključna tog dana) na, u ovom trenu, $27.86
skoro 10%, ujedno 52W high
kao i mnoge druge iz sektora
da ne bi bilo, kolegica zlocesti je na vrijeme skrenula pažnju svima
hvala kolegice na nesebičnom doprinosu, samo tako naprijed!
moj CNX će danas po svemu sudeći probiti $16.08 koliko je njegov 52W high
samo je trebalo čekati prvih par dana da zima pokaže zube i eto...
-
ideja za trejd: avio prijevoznici (ALK, AAL, DAL...)
kažu za earnings Delte da, usprkos iskazanom gubitku, prihodi rastu i očekuju lagani swing u profit
negativa je, kao što sam bio napomenuo, rast troškova goriva
usljedila su očekivano i upgrade analitičara na ALK, DAL itd.
-
swn, zim, triton rasturaju.
ja sam naravno gubio novce drugamo i na kraju se na dnu natovario Ralph Laurena....
alk žmičem, teški su to novci...
-
swn, zim, triton rasturaju.
ja sam naravno gubio novce drugamo i na kraju se na dnu natovario Ralph Laurena....
alk žmičem, teški su to novci...
ide ALK, nemaš beda
možda testiramo $64 ne mogu reći u kojem vremenu
šteta kaj je omikron zafrknuo stvar, mogli smo ovdje i agresivnije gore
ali današnji earnings od Delte je pomogao pogurati stvari
-
Kakva mrtva tišina!
Ja sam danas srušio dnevni rekord.
Hvala NVDA!
Hvala!
-
Vidim da ste ovdje svi iskusni trgovci dionicama vani, za razliku od mene koji se time jos nisam bavio i nemam puno iskustva sa dionicama vani, vec vise sa kriptovalutama, rudarenjem, walletima i slicnim, a sad prvi put pisem na ovom forumu. Od hrvatskih dionica imam nesto dionica HT-a, Adrisa, Ernt-a, Atpl-a vec godinama i ne pratim to bas previse, jer su mi bile zanimljivije kriptovalute, a i moglo se vise zaraditi jer je vecina kriptovaluta rasla eksponencijalno.
Mozda je netko vec pitao, a ne znam da li sam na pravoj temi, pa se unaprijed svima ispricavam, jer se jos ne snalazim ovdje, ali kako ja mogu zashortati dionice vani i preko kojeg brokera to mogu napraviti. Jel mogu preko Interkapitala to raditi? Postoje li neke upute za pocetnike za trgovanje dionicama vani na ovom forumu?
Inace ovaj forum, a pogotovo ovu temu mi je preporucio prijatelj, jer kaze da ovdje pisu iskusni ulagaci i daju mu ideje za trgovanje po tehnickoj analizi.
-
-
Ja utržio +4,0% na UAL i NCLH, izašao i sad pratim TSLA i NIO jel bude kakvog povratka iz dubine dna pa možda i tu nešto utržim koji postotak. Za sada tonu pa da vidimo do kud će danas.
-
Vidim da ste ovdje svi iskusni trgovci dionicama vani, za razliku od mene koji se time jos nisam bavio i nemam puno iskustva sa dionicama vani, vec vise sa kriptovalutama, rudarenjem, walletima i slicnim, a sad prvi put pisem na ovom forumu. Od hrvatskih dionica imam nesto dionica HT-a, Adrisa, Ernt-a, Atpl-a vec godinama i ne pratim to bas previse, jer su mi bile zanimljivije kriptovalute, a i moglo se vise zaraditi jer je vecina kriptovaluta rasla eksponencijalno.
Mozda je netko vec pitao, a ne znam da li sam na pravoj temi, pa se unaprijed svima ispricavam, jer se jos ne snalazim ovdje, ali kako ja mogu zashortati dionice vani i preko kojeg brokera to mogu napraviti. Jel mogu preko Interkapitala to raditi? Postoje li neke upute za pocetnike za trgovanje dionicama vani na ovom forumu?
Inace ovaj forum, a pogotovo ovu temu mi je preporucio prijatelj, jer kaze da ovdje pisu iskusni ulagaci i daju mu ideje za trgovanje po tehnickoj analizi.
Nismo ti mi tu baš ulagača. Više štakori špekulanti.
Bilo je nekada i ulagača, ali kada su shvatili da od ulaganja nema kruha, počeli su i oni špekulrati. Nije to ništa teško, buy and sell, plavo/crveno.
-
Nismo ti mi tu baš ulagača. Više štakori špekulanti.
Bilo je nekada i ulagača, ali kada su shvatili da od ulaganja nema kruha, počeli su i oni špekulrati. Nije to ništa teško, buy and sell, plavo/crveno.
Da još dodam naš glavni moto ovdje "Kupi skupo prodaj jeftino".
-
Jučer sam prodao RL, sa dobitkom, Americantower još od prošle godine sa gubitkomsveukupno plus.
Na kraju me pokloplo na CSIQ par minuta pred kraj.... Vidjeti ću danas oćel bit šta ote krepane solarne mačke.
I slijedom navedenog American tower će rasti
-
Danas ne očekujemo spektakl? Petak je, ponedjeljak neradni.... osim kakvih, ratova, poslova, izvjeśća...
-
Dobro je kupovati predkraj radnog vremena jer od straha od Kata Klizme rasprodaju (dnevni) dobitak.
Riskira se da vas Kata uhvati spuštenih gaća no kako samo prezime Kate kaže u nje su spuštene gaće normalna stvar.
Mislim, to je utješno
-
Gleda netko fjučrs? Crveno ....
-
Za kraj fenomenalnog tjedna, prijavljujem pljugu od $400. Danas se uz najbolju volju jednostavno nije moglo. Imao sam super trejd na početku, sve sam upropastio. Onda još par lošijih, pa vađenje. U jednom trenutku sam zbrajao veliki minus. Nešto i nadoknadio i eto.
Market dao market uzeo.
-
Danas u minusu 2%, brljavio ali očito je tako moralo biti. Sve što je krenulo gore je vrlo brzo i tonulo tako da sam dobro i prošao sve skupa.
-
Mrkno preko 2% na CSIQ, moglo i više al.nikak da me poklopi dokup
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-