Ajooooooooooj
Da li je ovo itko popratio, sinoć kasno po našem vremenu, njihovo 17.30 h
Biogen , satni graf
Ajooooooooooj
Da li je ovo itko popratio, sinoć kasno po našem vremenu, njihovo 17.30 h
Biogen , satni graf
ja nisam, Zloćka
za dnevni trejd, prema dostupnoj literaturi, granica je cca $100 a ja sam si odredio i niže, negdje na $40-$50
sve preko toga je teže doći do dobiti jer nije isto kad dionica naraste $1 s $3 ili s $300
osim toga, dionice veće cijene i kapitalizacije trže fondovi a gdje su fondovi, tu je i igra njihova
i zasad me 'taktika' služi vrlo dobro
bit će takvih prilika tu i tamo, al' ne za mene
Došao sam taman kad je cijena skočila i od onda nema više sreće. Reko možda bude još nešto otisla gore nakon skoka ali ništa.
Display Moreja nisam, Zloćka
za dnevni trejd, prema dostupnoj literaturi, granica je cca $100 a ja sam si odredio i niže, negdje na $40-$50
sve preko toga je teže doći do dobiti jer nije isto kad dionica naraste $1 s $3 ili s $300
osim toga, dionice veće cijene i kapitalizacije trže fondovi a gdje su fondovi, tu je i igra njihova
Istina, iako meni se u karijeri dogodilo da se ispostavilo da su ove ispod jednog dolara jako oštre. Naoštrene.
Zato i jesu dobre za daily.
Display MoreDisplay Moreja nisam, Zloćka
Istina, iako meni se u karijeri dogodilo da se ispostavilo da su ove ispod jednog dolara jako oštre. Naoštrene.
Samo moraš paziti da se ne porežeš.
prilika ili neprilika
Ovo je bila lijepa prilika za short jučer
Kako god pogledam, meni je uvijek sve skupo
Shorter , dakle, po naravi
Treba vidjeti kuda če.
Watch List
A blaženo veliko tržište, ogromna likvidnost, papira za svačiji džep i ukus. Gledam jutros ZSE, ravna crta, Niti volumena, niti promjene cijene, i tako danimaaaaa........
Uvijek isto, tako je to nekako u životu, i na burzi
Kažu da sve teži simetriji
ALT je vrijedan pažnje na cca 9 dolara, do kuda će se, jako se nadam , stropoštati.
A onda sve iznova
Mene nitko neće voljeti , šmrcko. Bear u duši
AMC sam okrenuo jednom
šta sad?
nitko ništa ne javlja...
Kauboj jaši prerijom, djiha..
Blažena USA, sam pao, sam se upropastio
Ti i monitor protiv cijelog svijeta istih takvih.
Ne vidim premarket, pa ne znam što će danas biti sa AMC
Čini se najlukavije na otvaranju pustiti da se papir odmota, pa onda long ili short ili ništa. Koji put je najrazložnije ništa
Crtao Godo nekakav wedge na BTX ?
.. Koji put je najrazložnije ništa..
btx slabašno izvirnula nosić. ništa to za sad.
Biogen dobio FDA odobrenje za lijek za Alzheimer za koji je upitno da li uopće šta pomaže, XBI poletio i malo stisnuo fondove koji ga masovno shortaju, to je pomoglo cijeloj burzi, small caps su poletjeli, SPPI je lijepo potegao na tom valu, navodno bi u idučih 30 dana mogao dobiti odobrenje, mogao bi SPPI do 7-8$
dns opet u PM.
+ BB 16,00 $
- BB 16,72 $
CNBC
--------AMC insiders have been selling shares amid a social media-fueled rally in the movie theater operator’s stock. According to a study of insider filings done by analytics firm InsiderScore, seven AMC insiders have sold parts of their stakes since May 28, among nine who have executed sales this quarter though CEO Adam Aron is not among them. There were no AMC insider sales in 2020. AMC added 4.3% in the premarket.
CNBC
--------AMC insiders have been selling shares amid a social media-fueled rally in the movie theater operator’s stock. According to a study of insider filings done by analytics firm InsiderScore, seven AMC insiders have sold parts of their stakes since May 28, among nine who have executed sales this quarter though CEO Adam Aron is not among them. There were no AMC insider sales in 2020. AMC added 4.3% in the premarket.
i sto mi zelite ili nama poruciti kolegice zlocesti ?
Nemoguće, ovaj CLOV mi je promaknuo.
Btx izisao iz klina. Moguć i inv hs. Sve je moguće osim kad nije.
3 trejda i to preko mob.
Gledam što bi se moglo trgovati
Cijena se kreće u trokutu
U neko će doba ili gore , ili dolje
Vidjeti ćemo da li će opet krenuti short
Ako dodirne 48 dolara, treba pripaziti hoće li početi shortati. U stvari 52, na oko 52 treba početi pazizi, tko će se prvi kamenenom nabaciti. Pa dokle ide
I na koncu ćemo svi završiti kao scalperi
Sada mi je već i satni intevral predugačak, njega gledajući činila bih ništa
Vidim trokut, vidim i trgivanje u rasponu, i vidim uzlazni kanal.
I talog od kave bi jednako poslužio.
Jedina je sreća da naprosto ne moramo trgovati.
Možemo birati dok ne nađemo na pattern koji nam je siguran i u kojem nam je ugodno