jel kolega izašao sad iz NVAX?
eno ga jumpnuo 11% danas, prilika samo takva
- NVAX 152,50 $. Ponovo usao na 148 $.
Meni vrag neda mira.
jel kolega izašao sad iz NVAX?
eno ga jumpnuo 11% danas, prilika samo takva
- NVAX 152,50 $. Ponovo usao na 148 $.
Meni vrag neda mira.
SB prema planu, makar pad cijelog marketa nije bio predviđen
Ako padne na fibo 61%, kao što je pao u prethodnom legu, ni 3,90 nije neizgledno
Samo strpljivo... Fjučersi plina rastu, a plinaške dionice sve padaju
I brodari
Buy the dip
Na ZIMu triple top odrađen
Tko ima cojones , neka uleti
Display Moreok kolega BSOD
vrijeme je da otvorite akademiju (kako kaže Zloćka) svijećica i wickova
ako može čarobni ZSE imat akademiju, možeš valjda i ti
vjerujem da bi i posjećenost bila boljla
samo nemoj pretjerati s cijenom seminara
bilo bi najbolje da to bude pro bono, da nam svima bude bolje već danas a ne sutra
Apsolutno, ja stvarno pišem objektivno.
Sve ulaze i izlaze. Mislim da količine ne treba iz pristojnih razloga spominjati.
No, danas je u igri IRNT.
Neki deal s MFST, doduše CEO je prodao neke papire (može značiti sve ili ništa), na otvaranju u 10 postavljam par prvih naloga, dosta iznad zadnje cijene u AM (ne dosta, ali oko 5%, sve short).
Dalje ćemo vidjeti.
Update pišem.
Na društvenim mrežama spominju gama squeez, ma što to značilo, ali ako bacite oko na grah, ima tu bag hodlera oko 17/18 jako puno. Tako da sumnjam da će to gurati do neba.
Sve napisano može pasti u vodu u 10h. Inače, princip ulaza u short mi je prva minutna svjećica koju primjetim sa vickom koji je barem dva puta dužine tijela (vick prema gore), dakle selling pressure), još ako je to negdje oko vwap-a. ...
Uglavnom, tako trgujem.
Od dražih patterna mi je je pole/flag ali bearish. Velika crvena, konsolidacija prema gore (ali ne pretjerano, na malom volumenu), tu ulazim sa tight stop lossom. U 80% slučajeva u idućih 5 minuta je provalija.
Napisao sam neki dan na PHUN ako ne probije otpor na 12.30 da ide provalija, između 12.30 i 7 je trebao biti no mans land. 7 je probilo, jučer se tržilo na oko 4/5.
I tako....
Dobro jutro!
Ja se uopće nisam šalio, ovo oko seminara
ili neki blog
puno ljudi uklj. mene to ne razumije (TA)
pročitam ja sve to
npr. Zloćka i ti ste spominjali Bulkowskog pa čitam trenutno dva njegova uratka
sve je to meni jasno na prvu, ali kad krene trgovanje buraz od šume ne vidim drvo
par puta mi se desilo da otvorim poziciju, prvo krene u smjeru kojem hoću i onda okrene, a ja se - smrznem, k'o dijete malo
swing uspijevam (tjedan, dva) i nije problem ali ovo na dnevnoj razini puno promašaja, dakle nešto radim krivo
evo i ja sam si za listu za danas stavio IRNT ali za long, dakle računam ući na donjem rasponu pa kud me pogura
e sad jel ja gledam krivo? jel graf kazuje da je IRNT 'ispuhana guma' ili tu još ima goriva za sljedeći push?
također za OCGN kažeš da je predvidiv a ja gledam graf i vidim rollercoaster
Swing super funkcionira kada je tržište u bulčini (ili na vrhu) bulčine kao sada. Smo kupuješ dip-ove. Sve dok dip ne postane dipčina.
Danas ću uvečer staviti jedan graf, sa ulazima, izlazim i objašnjenjima.
Bulkowski je težak, to je jako studiozno pisano, posebice enciklopedija ,a tek candlesticks patterns enciklopedija? 1000 stranica! Za to trebaju godine studiranja da bi došao do primjene. Zato se smrzavamo.
IRNT ćemo vidjeti kada otvori, za par minuta.
IRNT ovaj put pošlo za rukom a moglo je bit i drugačije
ulaz $14.50, izlaz $15.50
nije bez rizika
Evo, short na 15.10, pokrivanje na 14.75.
Dobro jutro Hrvatska.
Sada ćemo vidjeti što će dalje biti.
IRNT ovaj put pošlo za rukom a moglo je bit i drugačije
ulaz $14.50, izlaz $15.50
nije bez rizika
Eto, mogli smo obojica, ti i short ja i long i dupla zarada!
FUTU short na 57.17, pokrivanje na 55.50.
To je to za prije gableca.
odličan trejd i na GRTX
ulaz $2.90, izlaz $3.30
eto ima i takvih dana
sad me strah dalje da ne ureknem, možda bolje gasit komp
popratiti brodare ako bude odbijanca, to me zanima još...
IFRX in play!
Ja sam dobar tehničar za skakanje sa konja na magarca. tako sam skočio iz Forda u LILM.
Ford rastura naravno već u predtrgovanju zbog dobrog izvješća.
Sjela mi je prije sat vremena solidna dividenda od Bank of Nova Scotia, tak da i ja zapravo trgujem u predotvaranju
CNX objavio sijajne rezultate Q3
slobodni novčani tok bolji od najave, digli procjenu rezultata za cijelu godinu
danas je zvijezda dana među plinarskim dionicama
FUTU ČASTI LONG I SHORT!
Pa eto i LILM je odradio svoje sad sam skočil u PAA.
jučer bio ex dividend day pa je opal jako, no ni drugi plinovođe nisu cvijeće, tu oko nule.
Možda ih pogura slijedeća rotacija
ZIM 3,80 % gore
Da li je tko uletio ?
Ili su brodari Out ?
brodari su out, tu i tamo se koji koprcne, al to je hropec.
pangea je unesrećila mnoge, ja sam se pokušao otarasiti oko 4,6 - 4,8 no nemoguće je.
moj je proračun, temeljen na psihološkom /već/ viđenju, da bu je morali stisnut ispod 4.
a onda il na štitu il bez njega tj dokup ili prije probat uteć.
Inače ekipa koja prilično shizofreno paranoidno zbraja soje ugljene stoku čelik brzinu krstarenja po cijeni goriva stanove u dubrovniku/uključujuć i garaže/, traži neprijatelje koji ne vjeruju u eksploziju brodara, denunciraju, prijete na privat, sopću kleveću keze se i ostalo, sad šute.
Zamisli kako je tek Ed Coll-u koliko on ima te Pangee. Ja i ti imamo sitnu količinu. Sigurno jadan ne može spavat jer mu Pangea propada.
Odlučio sam se vjerovati u bujanje srednjeg sloja prekooceanskih zemalja tzv nezapadnog svijetonazora te "postavio" naloge za kupnju brazilskog Embraera i indonezijskog Protona
/demo verzija platforme :)/
inače ovo je prije godinu dana bio moj prvi post.
da saM ostao u erj, sad bi fućko sjetne jesenske melodije u nekom tropskom raju