Ja gledao jučer Modernu na 66...😥.. 😷
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Ovo sa Modernom i Biontechom je i mene iznenadilo. Treba staviti alerte
-
evo moderna izjavila da je cjevipo gotovo 100% sigurno i da ce uskoro rezultati. cijelu burzu iz minusa okrenulo na plus. i naftu smirilo. kazem, na slicnom principu je napravljen kao i od pfizera
-
Ako je to tome tako, onda je ovo samo početak relija, ne i završnica
Možda bi bilo isplatno ući u papir ?
Protrgovala sam ga od valjda 64 do 75 mislim, tako nekako je bilo. I ne volim s evraćati u papir. Al' ovo bi mogla biti iznimka sa razlogom ?
Danas sam popratila Teslu od 410 do 417 dolara. Nije puno, pokazna vježba, al' me veseli kada se odradi školski
Trebalo je gledati u monitor
I tako mi je promakao rast na Biontechu i Moderni, pouka, viriti povremeno na papire u režimu promatranja. I virnuti na top gainers, mada oni odskoče već u premarketu.
Šmrcko
Ljudsko srce zadovoljno nikad nije
-
Danas izlazi izvjesce ATVI-a. Cekam s nestrpljenjem
-
Dragi naš kolega, podijelite sa nama
Ja ne znam čitati FI. Ne mogu naučiti, i ne mogu naučiti
Pa sam naučila čitati svjećice.
Valjda
Alias, da li je to Activision Bllizard ? Naravno, nikad čula za to
I jest eli Vi ono govorio o robotima ?
-
Ovako na prvu mi se čini da ATVI ne može niže od ovoga ako ne ispuni očekivanja bar ne u nekom kraćem razdoblju, čini mi se dobra investicija trenutno.
-
NIO danas +11% za sada, a još par dana do Q3.
-
Danas izlazi izvjesce ATVI-a. Cekam s nestrpljenjem
Očekivanja za izvješće su...skromna?
Vidim EPS 0.65, revenue 1.68B.
Izvješće za Q2 je bilo drastično bolje od očekivanog...
Hm, da ne bude ovo sutra kao neki pinterest danas?
-
Ne, nisam ja o robotima. Ovo su igrice. Sad je to kad je bio lockdown bilo ludilo. Stvarno vjerujem da ce lagano nadmasiti očekivanja. Ja sam na ovom padu jos dodao.
Dionica je jako kontrolirana od velikih koji imaju skoro 93% firme. Pa o njima ovisi kako ce rasti. Imate analizu tu na brzinu koga zanima:https://seekingalpha.com/article/438112…-growth-options
-
-
Kako se zna da je ovaj rast burzi uzrokovan dobrim rezultatima cjepiva od moderne? Pa padaju moje igrice, netflix, pada pelaton (bicikle i ostalo za trening od kuce), Zoom pada itd. Zato sam i rekao da je PFE odlican. Jos je danas roknuo dodatnih 2% taman za uletiti. Vec je sad u plusu. Oni rade na tom cjepivu zajedno s Biontechom (BTNX) koji je danas porastao 10%, a ovi nista. Cudne neke igre
-
Igre su stra, samo su igrači uvijek novi
Vani trebaju malo veći makeri, to je jedina razlika
-
Kupila PFE
Po 35,54
Molimo se
Weekly graf mi se ne sviđa, kratki frame je OK, biti će V shaped oporavak cijene
Ili pojedem komad papira na kojem sam to napisala
Al' zato postoji stop nalog
-
Samo pricekaj. Ne prodaji odmah, nego kupuj na padu svakih 1$. Znaci, sljedeca kupnja isto komada na 34.54. Kazem, da su bile nekakve nuspojave ili nesto vec bi se dogodile. Mislim da je pfizer procjepio svih 40.000 ljudi (za razliku od moderninih 30.000), a 36.000 je negdje primilo drugu dozu. Kazem, u sljedecih 2tj ce puno toga biti jasnije, jer su brojke zarazenih naglo pocele rasti, sto ce prije dati odgovor dali cjepivo djeluje. Upravo citam da njemci skladiste od biontecha cjepivo i da cim se odobri da ce ga isti minut isporuciti po cijeloj njemackoj; starijima i zdravstvenim radnicima
-
Nisam sretna.
Kupila sam iznad WVAPa, na 35,50 jer nisam pazila. Nisam dobro pogledala. Ovo je petominutni graf, za kratki trejd
E sada, ulagaču je to stvarno svejedno,, 20 centi gore- dolje... ali ako ulaziš na kratki rok, ponekad i pola sata, na veliku količinu 20 centi razlike je lijepa svota.
Danas je puno papira odradilo znatne skokove cijene, 4%, 6%, 30%... ne stigne se na sve paziti.
Naučiti ćemo , s vremenom . Nekako mislim ipak da sam ovdje ipak uložila, pa je oprošteno
-
Kako se zna da je ovaj rast burzi uzrokovan dobrim rezultatima cjepiva od moderne? Pa padaju moje igrice, netflix, pada pelaton (bicikle i ostalo za trening od kuce), Zoom pada itd. Zato sam i rekao da je PFE odlican. Jos je danas roknuo dodatnih 2% taman za uletiti. Vec je sad u plusu. Oni rade na tom cjepivu zajedno s Biontechom (BTNX) koji je danas porastao 10%, a ovi nista. Cudne neke igre
Zato sam ja kupio i PFE(35.49) i ATVI (77.47)..KAd jedan raste drugi pada. i stalno ovdje mogu pisat da sam na dobitku od jedne...
-
ATVI dobar rezultat, ali ipak manje igraca. Ocekuju i malo slabiji 4Q od ocekivanja. Nije lose, ali moglo je i bolje. Podsjetilo me na netflix koji je preko ljeta imao jako malo novih clanova jer su ljudi izasli vani i odmorili od kuce nakon svog tog lockdowna. Bojao sam se da bi se isto i ovdje moglo dogoditi. Ali dugorocno mislim da za dionicu nema zime.
-
NIO danas +12%, pratim dalje do kuda će. Jedno vrijeme danas bilo čak +16%. Možda sam u krivu ali mislim da može bar još toliko gore negdje nakon ili oko Q3 rezultata. PFE i ATVI ću malo pratit, nisam kupio danas. Zanimljivo ATVI trenutno na 73.13 USD tijekom After Hours marketa a Q3 super. Vidjet ćemo sutra.
-
Neće biti promjene (rasta) na ATVI, objasnio je alias sve, veći EPS od očekivanja za Q3 ali guidance as of 29.10. najavljuje lošiji zadnji kvartal (dosta manji EPS, pad korisnika). Lijepo piše sve na njihovom webu, divota od izvještavanja prema investitorima
Pratite ABBV i CNDT izvješća, jedini problem je veliki dug (obje firme) ali FCF, EPS i općenito prihodi uz agresivno razduživanje (ABBV) te ogromni skok u potpisanim novim ugovorima i fundamentalna podcijenjenost npr P/BV 0,55 EV/Ebitda 4,6! P/S 0,17! (CNDT).
Ne znam jel ste primijetili rezultate Amazona, Alphabeta i Facebooka, ludo. Ha ili su očekivanja bila niža tko bi ga znao...
-
Na kraju se ATVI skoro kompletno vratio, a amzn s totalno razarajucem rezultatima i očekivanjima iz +5% u -2%. Vise ne znas sta s dionicama
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun