Evo već 3x danas. Kupnja 7.80, prodaja 7,98-8kn... ostao mi isti broj dijonica koje ne diram a kuna 1200 više.
koja je caka?
muvat s 2 brokerska ili?
Evo već 3x danas. Kupnja 7.80, prodaja 7,98-8kn... ostao mi isti broj dijonica koje ne diram a kuna 1200 više.
koja je caka?
muvat s 2 brokerska ili?
ma ne, nisi me shvatio kolega. Imam xxxx komada DLKV kojeg ne diram. A u međuvremenu trejdam kako sam gore napisao. Evo me opet sa 2000 komada na bidu.
ma ne, nisi me shvatio kolega. Imam xxxx komada DLKV kojeg ne diram. A u međuvremenu trejdam kako sam gore napisao. Evo me opet sa 2000 komada na bidu.
ma shvatio sam.
al ne možeš u isto vrijeme biti i na bidu i na asku bez 2 računa.
a mislim da to nije dopušteno.
jedino da te poklopi na bidu, pa da odma trčeš na ask.
ma shvatio sam.
Može, ali ne može prodavati sam sebi
ma shvatio sam.
Može, ali ne može prodavati sam sebi
Može i to
pa ne prodajem sam sebi. kupim po 7,80 prodam po 8... o čemu vi
A jel imaš u isto vrijeme i prodajni i kupovni nalog?
ovdje su neki izgleda prerano ušli, sve pjano
čovjek najnormalnije trguje, niti prodaje sebi, kako bi onda zaradio da prodaje sebi ?
možeš istovremeno biti na bidu i asku, samo ne na istoj cijeni, to ti odmah platforma signalizira, ako slučajno zaboraviš da imaš nalog na kontra strani,
daj još jednu rundu za sve na moj račun, počela se slaviti kapitalizacija
Ma postoji neki pravilnik hanfe ili što li koji ne dopušta paralelno imanje naloga na bidu i asku, objašnjenje je nešto u stilu manipulacija tržištem... Valjda na to kolege misle, ali to funkcionira tek po prijavi. Dakle, može se staviti nalog i na bid i na ask i može se trgovati sam sa sobom, ali naravno plaćaš proviziju.
Ne znam samo kako ti se to isplati kad ti izbiju brokersku naknadu, kod mene (HITA) je 0,035 po transakciji, znači 0,7% za kupi - prodaj. To je u ovom tvom slučaju 6 lipa, skoro trećina trejda. Em je sića zarada na kraju, em ti je rizik trejdati nešto što je već napucano jer u svakom trenutku može nestati podrške na bidu pa si izgorio. Ne znam kako ti se da zaj...ti sa tim.
maratonac ne, nemam istovremeno nalog na asku i na bidu... ali nekad sam znao imati... nisam znao da je to zabranjeno?? Pa od toga trjederi i žive. Kakva je to manipulacija tržištem ako kupim pa prodam a u međuvremenu mižda još kupim ako netko odluči prodati.
Hvala JosefBeuys
rambo_5 kolega, ja imam nižu proviziju od te a na 0,20 lipa i 2000 kom to je 400 kn profita. Ljudi rade dan i pol i Konzumu za te pare... s tim da sam već x3 danas. S tim da sam prvi put ušao na 7,76
Ma postoji neki pravilnik hanfe ili što li koji ne dopušta paralelno imanje naloga na bidu i asku, objašnjenje je nešto u stilu manipulacija tržištem... Valjda na to kolege misle, ali to funkcionira tek po prijavi. Dakle, može se staviti nalog i na bid i na ask i može se trgovati sam sa sobom, ali naravno plaćaš proviziju.
da.
na to sam mislio.
meni broker to prije nije dopuštao, al sad sam probao i vidio da dopušta
jedino još nisam probao staviti na istu cijenu ili da sam prvi na obje strane, al budem i to isprobao