Jubito ali Krešo samo skuplja hehe
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
jel to znači da ćeš angažirati Marka i Janka iz InterCapitala da ti napucaju cijenu kako bi se mogao iskrcati?
Na žalost, ja ih ne poznajem.
Ali se zato nadam da će Marka i Janka angažirati kakav Krešo, pa da ću se i ja ukrcati u kakav pump&dump vlakić.
To Jubito... u pumpaž, pumpare... svi se bumo iskrcali kome molim vas lijepo?
-
Kakav si ti spletkaroš.
Mislim da nisam, samo razmišljam na glas. Ja ne navlačim druge da naprave nešto što bi meni koristilo. Nadam se da sam koliko-toliko korektan i informativan i zbilja se trudim biti takav.
U meni se lomi da li prodati ili držati do kraja, a mislim da za čekanje kraja nemam vremena, jer će se ovo otegnuti i u iduću godinu, a do kraja godine će mi trebati cash.
Općenito mislim da ono što mi tu napišemo ima vrlo malen ili nikakav utjecaj na bilo koju cijenu dionice, možda na neku pojedinačnu reakciju ili odluku, ali u globalu nema nikakvog bitnog utjecaja.
Vjerujem Ti. Ti si utjelovljenje Majke Tereze, Beroša i Alemke - 3-u-1.
-
Vjerujem Ti. Ti si utjelovljenje Majke Tereze, Beroša i Alemke - 3-u-1.
Pa čemu podhebavanje ?
Ja ne tvrdim da jesam, nego da se trudim biti korektan koliko god je moguće više.
Ali ako hoćeš fight, dobit ćeš ga.
-
Ajde molim lijepo, čemu panika... nije ovo Agrokor, Staklenici, VDKT, Badel, Kaba, Pevec, Hidra,LRH ček onih starijih se nit ne sjećam više... budemo ovdje dobro prošli na kraju!!!
-
Ajde molim lijepo, čemu panika... nije ovo Agrokor, Staklenici, VDKT, Badel, Kaba, Pevec, Hidra,LRH ček onih starijih se nit ne sjećam više... budemo ovdje dobro prošli na kraju!!!
tako i ja mislim, ako se dobro proda, lijepo ćemo zaraditi, ako krene nešto prema lošem, biti ćemo sretni što nismo kupili i i više, tako da ćemo u svakom slučaju dobro proći na kraju
i još mali dodatak, od 8 gore pobrojanih ima i kod mene jedna, još je držim i nadam se da nas neće tek tako napucati van
-
hrabar si nema sta a i vrijedan, svakodnevno seruckas o svojim razmisljanjima (nikog nije briga btw.) u kontekstu neizbjeznog smanjenja i obezvrjedenja imovine. Prvenstveno kao pazis na sebe ali si upravo dajes za pravo da maltretiras svih nas ovdje, radis pritisak i opterecujes temu bez povoda a ponavljas se opet i opet svaki dan, vodeci se vjerojatno devijantnom zeljom za stvaranjem psihoze koju konstantno podgrijavas, i za to si rusimire odgovoran ispred svih ovdje. Svakim javljanjem si pucas u noge ako si uopce vlasnik dionica ovdje, evo sad kad si izlozio svoj masterplan odi spavat sve si nam objasnio...
-
Nisi me utješio
-
Nisi me utješio
Nisam, a? A čitam što neki pišu, pa se pitam a kud bi oni sada... pa prošao sam ja to već puno puta! Nema van mili moji... 100, 200, ... pa više od 600k kom mi ovdje "dragi forumaši" imaju! Ne može se s tim nikuda uteći, ali ono što je najvažnije i nema potrebe, sve bu dobro! A znate ko je gazda u "državi"!?
-
Nisi me utješio
Nisam, a? A čitam što neki pišu, pa se pitam a kud bi oni sada... pa prošao sam ja to već puno puta! Nema van mili moji... 100, 200, ... pa više od 600k kom mi ovdje "dragi forumaši" imaju! Ne može se s tim nikuda uteći, ali ono što je najvažnije i nema potrebe, sve bu dobro! A znate ko je gazda u "državi"!?
Tko ?
-
-
Tko ?
Renči, pomalo, pomalo! Ček dok skuhaju!!!
-
ja sam dobro prosla na LRH. Kupila na 1700 i cekala, cekala, cekala...poludila od cekanja
-
Danas sam imao izuzetno naporan dan, nije ni prvi ni zadnji... skoro su svi takvi! Gledam kolega Jubito hoće nam sve pošteno razjasniti sa svojih 100+k kom, kolega što mjenja nickove a znamo ga iz top10 nas želi uvjeriti u dobro i ja ga podržavam jer je u pravu ne zato što ima preko 600k kom nego zato što razborito razmišlja. Svi koji sada u neke kalkulacije poviruju samo vrijeme gube, to smo već prošli... sada nastupa završnica "penali" tu treba imati i živce i snage za odigrati. Najlakše bi sad to sve bilo napustiti, ali ne može se naravno... utakmica nije završila! Dakle "papir" pod jastuk i mir božji!!!
-
Podsjeća na Sabor - puno debate, ali zaključci su irelevantni jer Sabor ionako o ničemu ne odlučuje, bitan je samo petak, kvorum i rukice u zraku ZA. Kad se sve uzme nakon svih silnih informacija i analiza u konačnici će biti kako bude, pa ako nemate točne informacije iz prve ruke onda vam ostaje samo da se nadate da niste pogriješili. A oni koji su "sigurni" zapravo nisu u ništa sigurni jer će možda ključne odluke biti donesene u zadnjoj sekundi. Pravi triler na ZSE način.
S obzirom na sve to - još sam malo danas podebljao poziciju.
-
ja sam dobro prosla na LRH. Kupila na 1700 i cekala, cekala, cekala...poludila od cekanja
isto kupio na 1700 i brzo izašao na 2400. tu nisam nešto puno ni očekivao, a bilo mi dosadilo. ali prerana prodaja korfa je oportunitetna greška od 1,5Mkn koja se ne zaboravlja lako. zato prije sudčevog zvižduka više ne izlazim.
-
JoSko111 Kadisibil91 apsolutno potpisujem. pa evo u ovome trenu da ja prospem sve svoje cijana ide na 5.4...
sve je i ja mislim već dogovoreno. ali ne pušta se van.
Ista je situacija kod mene. Možemo se dogovoriti pa opet kupovati na 5, ako padne
-
JoSko111 HANFA motri.. pazite što ste napisali.. ako sada prospemo bit ćemo optuženi za maniupulaciju... i ja sam dobio upozorenje oddPBZ brokera.. kao i ostali kolege .. samo meni se direkt pojavilo na Investoru.
ne želim pisati ovdje da ne spamamo temu pa dobijemo warn.
-
Opte nema cijene , zasad -
opte
-
No krasno !
Prvo smo brojali novce, a karte još na stolu. a sada se dovijamo kako će nas izraditi.
Pa bi se reklo, mašta može svašta !
Ovo će se ili prodati, ili neće.
Ako se proda, biti će bolje od sadašnje cijene.
Ako se ne proda, svi Sveci od Burze neka nam pomognu.
Polzela, pa još jedan krug
Ostvariti će nam se snovi, svi ćemo ponovno imati prilike kupovati Opte po 3 kn
Al' da je sve to zafuckano, je. Gadan je igrač HT.
A sto ako je “ovo” već prodano?
Meni bi bilo neobično da je pola NO stavilo mandat u mirovanje i kuvertiralo ostavke, a i sama prodaja vodi se već gotovo godinu i pol dana, sluzbeno. Pa da je sve to skupa još na početku?!
E u tom bi slucaju neki "double ferrari" vozili!
-
dobro. diskusija je otišla skroz u krivo. ht će ovo prodati sam sebi za 2kn i svi će biti presretni.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun