BSOD : možda na izvješću za 3. Kvartal ?
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Kakve veze hoće li dionica sutra biti 4, 5 ili 7 kuna kad svi ionako čekamo/čekaju prodaju?
Koja sigurno neće ići po xy mjesečnim prosjecima već po cijeni za koju se kupac i prodavač nekako dogovore.
To je li sada dionica 5 ili 7 kuna je nebitno, osim za nečiji ego ili hitne potrebe za likvidacijom pozicije, što je drugi par opanaka.
A tko ne može trpiti crvenilo na ekranu čekajući zelenilo, ja bih mu preporučio potragu za drugim hobijem, manje stresnim.
-
Drage kolege, ja sam se naguro još malo na 100 k komada. Nema cijene na kojoj nisam kupovao. Trenutno sam u lijepom minusu. Koja je moja dijagnoza?
-
Ma je li? Da je ovo forum o uzgoju bilja i da se žalim da mom limunu ne klijaju cvijetovi opet bi mi rekli šta si nestrpljiv da ne ide to tako i poslali me na drugi forum 😁.
Dok čekamo a nemamo kontrolu nad ishodom normalno da se javljaju ispadi i fruatracije. Eto, više je kolega banano na opte nego li se sa tenderom išta dogodilo. A kad dođe taj dan, sve ce vrvit od pameti šta god bilo. Do onda ako se ne pokoljemo bude dobro .
Spavam mirno sa opte.
-
Drage kolege, ja sam se naguro još malo na 100 k komada. Nema cijene na kojoj nisam kupovao. Trenutno sam u lijepom minusu. Koja je moja dijagnoza?
kolega, smije li se znati prosijek Vašeg ulaska?
-
Samo oni koji su prilično dokupljivali kao što sam i sam kad je cijena bila oko i preko 8kn sada se malo ćeškaju iza uha.
Ali strpljivost će valjda i to nagraditi, ako će!? -
meni je najveću ilaz 6.6 kn. odredio sam si psiholosku granicu da preko 7 kn nema da dokupljujem. tako je i bilo. dokupljivao sam vecinu ispod 5 kn iako imam ulaska i po 3 kn..
-
dobro i koji je zaključak velikih stručnjaka s foruma o OPTE s wall streeta ?
-
strpljen spašen, nestrpljiv upropašten
-
Po meni slj izvjesce ce biti sl. kao i do sada samo sto ce se zaustaviti pad korisnika, ostalo na nuli... sto bi znacilo da je bolje od prosloga.
-
-
Što ste se uhvatili izvješća ko' pijan plota ?
Ja nisam u papiru radi dividende
-
Pošto je ovo kladionica mogu svoje mišljenje kazati. Vjerujem da će neki kojima procure saznanja o rezultatima za Q3 krenuti malo agresivnije u dokupljivanje, to će mi biti znak da krenem i ja za njima!
-
Trenutno 6,67. Ali od 1,8 do korone je bilo dosta kupi/prodaj pa sad više ne znam ni sam pravo stanje. Od 3. mj sam uglavnom kupovao. Probat ću se suzdržat od daljnje kupnje nakon 100.000. Ako ne bude jače od mene.
-
Laudator : pa kolega Vi za moj pojam imate cijelo bogatstvo u OPTE
-
To ce tek biti pravo bogatstvo kad "slatka" ponuda preuzimanja dođe
-
To ce tek biti pravo bogatstvo kad "slatka" ponuda preuzimanja dođe
Hmmmm ne sviđaju mi se ovi navodnici.
-
Stara žvaka
Išla sam pogledati zbog čega smo svi bili " bedasti " i natrpali se Optime .
Možda zato i jer su drugi bili i " bedastji " od nas........
Ma o čemu su oni pričali , o nonsensu da bi UG kupio Optimu ?????????
-
Nekome kocnice popustaju...
Mozda bi i meni da mi je ulaz izmedu 2-3kn
-
da je meni ulaz na 1.6 vec bi mi na 8 sigurno popustile kocnice..
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2217725
Optima radi jao urica!
I trži se po 4.5x kuna. Pa trebali bi biti sretni što smo dioničari tako "jeftinog" operatera koji - radi.
😂😂😂
-
-