skidanje s ASKa je razlog
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ali odmah stigla brana na 5.08 i 5.10 cca 46.000 kom na asku da ne pobjegne...
-
Ili netko brani tako da može još dokupljivati ispod te cijene, ili neki trejder prodaje tko je ušao na razinama oko 4,50 na ovome padu pa sada nastoji kapitalizirati 10-15% dobiti.
Ne vjerujem da netko od dugoročnih, tko se baš sada sjetio da bi bilo dobro izaći na razini 5,10, iznenada prodaje svoje dionice.
-
Ne vjerujem da su trejderi, oni bi lagano prosipali po bidu, ovo mi izgleda na čisto štopanje cijenje velikim nalozima u svrhu dokupa....
-
Vidim da se uz Novu TV većina prostora vodi kao uredski prostro. Nisam više istraživao, ali ako je istina da će u dobrom dijeli prostora biti UG, to samo povećava dojam da UG ima ozbiljne namjere na hrvatskom tržištu multimedije i telekomunikacija.
-
Kupac stavlja branu. Javi kupac.
-
---------Našla sam stari link na stari članak, pa mi je nekako lakše
Nisam dakle samo ja bila psihotična, od kolektivne psihoze patili isu i cijepljeni profesionalci
No, do neki dan sam imala ulaganje, sada imam otvorenu poziciju,.
Sezona lova . Svi ste mete !
I ja svačija.
A mislili se svi parkirati, kokice i gledati TV.
-
---------Našla sam stari link na stari članak, pa mi je nekako lakše
Nisam dakle samo ja bila psihotična, od kolektivne psihoze patili isu i cijepljeni profesionalci
No, do neki dan sam imala ulaganje, sada imam otvorenu poziciju,.
Sezona lova . Svi ste mete !
I ja svačija.
A mislili se svi parkirati, kokice i gledati TV.
Jako su zanimljivi svi povezani Članci od predmetnog autora. Još od 2013 se spominje konsolidacija i prodaja a idealno bi bilo da dođe treći igrač i objedini priču tele2 + optima.
Zanimljivost u svemu je kako tele2 još nema niti jednu uslugu iz fiksnog segmenta solo razvijenu, pa i to ide u prilog tezi da ozbiljno računaju na opte.
-
kolega ja imam osjecaj da na OPTE netko namjerno stopa ciejnu - ili da se sto vise nakrca ili da 3. ( tko god ) kupi OPTe sto jeftinije.. sada malo rast i onda opet u crveno u odnosu na jucer..
-
ne štopa nitko cijenu nego se svi 'sanjkate' s istog brda
a još je ljeto i kupanje nije gotovo
-
-
Trenutno na Optimi imamo prodaju papira osrednje velikog računa, mogućno nekih 50 do 100 tisuća komada, tako bih rekla po do sada protrgovanim količinama
Naumio je izaći iz svojih razloga
IMHO, trenutno smo ni vamo, ni tamo...... na dobru vijestt nazad na 6 kn, koliko je bio raniji konsensus cijene, a na vijest koja ne mora čak biti ni loša, nego bi se samo lošom protumačila, trebati će nam padobran
Ne zna čovjek što bi
Onima koji nisu i u cashu i u papiru,,,,,,,,, napetica
-
Trenutno na Optimi imamo prodaju papira osrednje velikog računa, mogućno nekih 50 do 100 tisuća komada, tako bih rekla po do sada protrgovanim količinama
Naumio je izaći iz svojih razloga
IMHO, trenutno smo ni vamo, ni tamo...... na dobru vijestt nazad na 6 kn, koliko je bio raniji konsensus cijene, a na vijest koja ne mora čak biti ni loša, nego bi se samo lošom protumačila, trebati će nam padobran
Ne zna čovjek što bi
Onima koji nisu i u cashu i u papiru,,,,,,,,, napetica
dobar padobran zlata vrijedi, a nije na odmet da je i padobranac s iskustvom
-
Onaj se fakat ne šali.
I nazad na event low, za početak
-
Onaj se fakat ne šali.
I nazad na event low, za početak
možda poslije netko proda njegov padobran, jednom korišten, malo prljav
-
Mislila sam da je ovo jednostavno ulaganje, kao i svi
A ispasti će do kraja da će mi ovo biti najteže zarađen novac, ever
Sada su na snazi dakle ratna pravila
Šmrcko
Ratni pohod !
Al' sve će svima na kraju biti dobro !
-
Najveći test vjere je kad ne dobiješ ono što želiš ali svejedno možeš reći hvala jer su ti se otvorile oči !
Mislila sam da je ovo jednostavno ulaganje, kao i svi
A ispasti će do kraja da će mi ovo biti najteže zarađen novac, ever
Sada su na snazi dakle ratna pravila
Šmrcko
Ratni pohod !
Al' sve će svima na kraju biti dobro !
-
Nemojte me žafrkavati, ja vjerujem u povoljan ishod preuzimanja
Sve se stvari dešavaju ljudima koji ih imaju strpljenja dočekati
-
pozitivnih ishoda je nekoliko.. negativnih isto tako.. ova dionica je nudila lijepi risk/reward ratio ali tamo negdje od 1.6, koliko cemo dugo cekati da vidimo rasplet ove price ostaje da vidimo.. da sam All in unutra nebi mi bilo svejedno, ni ovako mi nije
-
pozitivnih ishoda je nekoliko.. negativnih isto tako.. ova dionica je nudila lijepi risk/reward ratio ali tamo negdje od 1.6, koliko cemo dugo cekati da vidimo rasplet ove price ostaje da vidimo.. da sam All in unutra nebi mi bilo svejedno, ni ovako mi nije
Optima će se prodati, to je sigurno kao da će sutra ujutro svanuti sunce.
Drugo je pitanje po kojoj cijeni će se prodati, o tome bi se već mogla napisati
knjiga od postaova na ovom i poslovnom forumu. Svi se nadaju da će se prodati
po što višoj cijeni kako bi omastili brkove i priveli ovu trakavicu svome kraju.
-
Optima će se prodati, to je sigurno kao da će sutra ujutro svanuti sunce.
Drugo je pitanje po kojoj cijeni će se prodati, o tome bi se već mogla napisati
knjiga od postaova na ovom i poslovnom forumu. Svi se nadaju da će se prodati
po što višoj cijeni kako bi omastili brkove i priveli ovu trakavicu svome kraju.
Nista na ovom svijetu nije sigurno, tko se tako postavi u investiranju sigurno ce na dugi rok izgubit samo pitanje kad ce naletit na minu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun