ovo ocito nije il barem nebi trebala biti strategija prodaje, prije bih to nazvao stimulacija za otcepljivanje trgovanja s ciljem kupovine, obzirom se vecina trgovine odvija po bidu a kupci nedaju lipu vise...
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
zasto bi netko placio više ako moze platiti manje?
pri ovome mislim na nas male...
k tome.. ja sam u 9.mj prosle godine kupio po 6.65 bio (najveca kota ulaska).. to mi je bio najveci ulaz.. da sam znao da ce se ovo dogoditi s Covid19 na OPTE da ce pasti i ispod 4.. prodao bih sve jos po 8 kn.. i sada upet usao s prosjekom recimo 4-5kn.. a ovako mi je prosjek oko 5.5kn,.. neke stvari se ne mogu znati ali i dalje smatram da ce se ovo jako dobro prodati minimum po 7x EBITDA a jos ako ne to bude i premija onda smo na konju!
-
BSOD:
za OPTE ne triba nikakav graf...samo vijest da je prodana...
-
BSOD:
za OPTE ne triba nikakav graf...samo vijest da je prodana...
Jasna stvar, ali volimo zeleno.
-
Ako sutra stigne vijest da je prodano , koliko dana treba da se cijena ustabili na 12 Kn ?
-
Ako sutra stigne vijest da je prodano , koliko dana treba da se cijena ustabili na 12 Kn ?
Vjerovatno nekoliko minuta isto kao i za vijest da je negdje zapelo pa se cijena ustabili na 2 kn.......
-
Ma znam da ne moram ali pitam. Nemam loših namjera a tko ne želi nije obvezan odgovoriti. Da nisam pročitao navedeno ne bih ni bio zainteresiran pa ne bih ništa ni pitao. Vama i ostalima koji su se potrudili hvala na doprinosu na ovoj temi. Tu sada s obzirom na kratak rok ionako ne igra drukanje na forumima.
-
Budućnost je u optici , a OPTE je "must have " u portfelju , barem malo . Malo za izgubit , a puno za dobit .
Za sada je čaša do pola puna . ( 50 ) posto . Preporučam souvignon iz Jaske i kalničku za gemišt . 2 u 7 , ili škropec
-
Budućnost je u optici , a OPTE je "must have " u portfelju , barem malo . Malo za izgubit , a puno za dobit .
Za sada je čaša do pola puna . ( 50 ) posto . Preporučam souvignon iz Jaske i kalničku za gemišt . 2 u 7 , ili škropec
ma kada još dodaš tehničku od zločeste, nema bolje
-
Sve OK, obrisan mi je post pa mi se neda ponovo...
-
-
Ja ne znam koji je vama klinac svima.... Vjećito ta vina spominjete :malvazije, škropece, souvignone..... Jeste ikad čuli za pošip , plavac mali, crljenak?
Ja ne znam koji je vama klinac svima.... Vjećito ta vina spominjete :malvazije, škropece, souvignone..... Jeste ikad čuli za pošip , plavac mali, crljenak?
-
Za dušu je . Hvala ti , g . Moller . Kada mi sjedne na račun OPTA gold , ne gine mi šampanjac iz šampanje .,
a može i domaći . Ovisi o premiji , ali I naši su odlićni .
PS - Mislim da bi pjenušac od malvazije iz dubrovačkih vinograda bio HIT .
-
Kak vele makedonci / ke bide .
-
Dobio sam na gmail malo reklame:
-
dakle cekamo 31.7.2020 ili koji dan kasnije je to be or not to be
Tako nekako.
-
zanimljive stvari u Adrisu
https://zse.hr/userdocsimages…YpgQiv2GQ==.pdf
imali li ovo neke veze @Headhunter sa Vašim informacijama da je Adris zainteresiran za Optimu?
Cure moje, tu prvenstvneno mislim na zlocesti, (a i dečki), ovo bude triler....
-
ništa vas ne kužim, zašto onda drugima prepuštate ovu jeftinoću do 6
-
Zato što su svi već unutra 100%
-
Zato što su svi već unutra 100%
znači jedino ja kasnim, ako je tako evo i mene uskoro, ako još ima koja dobra duša po 5,60 može 5000
-
zločesta, pa kako onda spominju Adris, gdje to on ima iskustva u TK području?
taj uvjet je maknut iz natječaja.
kolega @Headhunter je imao informaciju da se na natječaj javio i Adris.
a onda je danas izišla ova informacija
aaaa, čim su oni u igri odmah mi je lakše, nećemo jako popušiti, može još 5000
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-