Odugovlačenjem su svi na gubitku , i država i svi ostali skupa sa nama . Sve je već poznato -
osim HTa
Odugovlačenjem su svi na gubitku , i država i svi ostali skupa sa nama . Sve je već poznato -
osim HTa
Danas : sjever ili jug ?
Jutros futuresi u zelenom.
Na Optimi sjajno izvješće 🙃
Ha ?
Nadam se bar malo OPTImizma pa bar nešto zelenog prema jugu.
Jutro izgleda obećavajuće
15 tisuća komada na bidu, na 6,10 kn
Da to je opet onaj specijalac na guranac koji pokušava manipulirati, koji ne kupuje nego zadnjih 15 sekundi skine nalog... Danas sam ga uspio slikati...
Hrabrosti ko' u zeca je imao taj nalog
Posve mi je nejasno što ljude tjera na to... egzibicionizam, na to me to podsjeća
Taj sa 15000 komada se samo igra,pobiga brže bolje...
Ma kad bi netko pokupio ove naloge do 6,10 i počeo malo dalje skupljati, da vidiš što bi se našlo ulagača. Ovako svi navlače cijenu prema dolje da kupe što jeftinije, nemojmo se zavaravati... Nije više iskrcaj nego se sve ponuđene dionice pomalo prodaju, tako da čekati i samo čekati....
Neko vrijedno zadnjih dana stavlja blokove 10-15 000 komada po 6 kn, ali brzo se prodaju.
nekome treba lova za novi auto. sad se dosta povoljnije moze kupiti
Definitivno neobična trgovina zadnje vrijeme sa liparenjem kupnje i urednim punjenjem po 6 kn ko digne glavu. Ovdje smo svi bili begovi dosad, pa koje gledao u 2 lipe. Di su ti lipi dani...
Definitivno neobična trgovina zadnje vrijeme sa liparenjem kupnje i urednim punjenjem po 6 kn ko digne glavu. Ovdje smo svi bili begovi dosad, pa koje gledao u 2 lipe. Di su ti lipi dani...
Svi čekaju da ti prvi “baciš kamen”... 😁
Netko vidi gubitak za Q1, a netko dobit... uvijek je to tako!!!
Izvješće je daleko od dobrog.
Meni je dobro... i dok sam ga sada čitao poklopilo me na bidu!
u koji gubitak...
Meni je dobro... i dok sam ga sada čitao poklopilo me na bidu!
onda, nitko sretniji od vas.....😃
onaj koji je tu radi prodaje drustva ne cita izvjesca sa strahom...izvjesce je za trejdere
A vidim da i trejderi ne reagiraju..tj probali ali nitko se ne zeli rjesit vise ovih papirica
Patuljci pojma nemaju !!
Kaže moj učeni frend, da je izvješće više dobro nego što nije. Ja ga i tako ne znam pročitati, ja trgujem na - candle-
A ste se ušutili ,a ?