Samo vas 3 -5 poso ne .
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ali ima ih i koji su iz ht presli u A1 za 179 kn. Brzina do 200, hbo i ostala čuda. A1 je u ofanzivi.
-
ne zahebavam Vas...rekla je da se zove Ana i da su oni svi u istoj grupaciji(HT, Iskon, Optima)
prošle godine u ovo vrijeme je bilo isto
sad plaćamo internet i telefon 179kn...a na iskonu to isto bi bilo 164.5kn...plus minimalno 20mbps(sad je 15mbps max)
-
Prigrad Rijeke, 7km od strogog centra grada, testirano u zadnjih 10 dana, bezicni internet, download speed, Tele2 2-8 Mbps A1 12-18 Mbps, Tcom 80-100 Mbps. Mozda ima jeftinije ponude, ali sta se kvalitete i usluge tiče , Tcom nema konkurencije.
-
ne zahebavam Vas...rekla je da se zove Ana i da su oni svi u istoj grupaciji(HT, Iskon, Optima)
prošle godine u ovo vrijeme je bilo isto
sad plaćamo internet i telefon 179kn...a na iskonu to isto bi bilo 164.5kn...plus minimalno 20mbps(sad je 15mbps max)
Zezaš
-
Prigrad Rijeke, 7km od strogog centra grada, testirano u zadnjih 10 dana, bezicni internet, download speed, Tele2 2-8 Mbps A1 12-18 Mbps, Tcom 80-100 Mbps. Mozda ima jeftinije ponude, ali sta se kvalitete i usluge tiče , Tcom nema konkurencije.
To se nalazi metar od bazne stanice. U Zgb HT postize brzine i do 10 x manje od ove koju spominjes, na 1,5 km od centrale, tj bazne stanice. To je marketing, a ne istina.
-
Vidim da smo se pretvorili u temu "Kojeg hrvatskog operatera odabrati?" Treba gore postaviti anketu a negdje u sredini ubaciti tablicu sa cijenama i brzinama! Ne zaboravite na limite prijenosa.
Eto, drago mi je da sam pomogao..
-
zlocesti : oće li biti išta od nove knjige? ja sam još student pa sam financijski ograničen. a trenutno sa OPTE u minusu
-
O sunce mamino
Ne treba nam knjiga za količine od par tisuća komada koje se dnevno protrguju
Treba nam vjere i strpljenja, a to se ne kupuje.
Kostolany - Za uspjeh na burzi potrebni su - spoznaja, sredstva, strpljenje i sreća
-
Kreće se ....
-
-
Parna lokomotiva hvata brzinu -
-
Taman kroz sljedecih 15-tak dana mi prolazi 2 godine od ulaza i nema vise poreza 🤗🤗🤗🤗, koji bi bio poooprilican 😀, tako da ce ostati 4-znamenkasti iznos poreza za neke druge pozicije... jos samo da je prodaju 🤣🤣🤣
-
¸kakvo je ono plašilo na 5.20 20000komada..oce li nestat do 9.30...
-
Zašto da nestane. Neka prospu već sve šta imaju.
-
netko bi kupio pa stišće po prodaji
-
Upravo ode.
-
Upravo ode.
Isto bilo i na DLKV
-
Upravo ode.
Isto bilo i na DLKV
Pa da DLKV i OPTE ne vrijede ništa.
-
Isto bilo i na DLKV
Pa da DLKV i OPTE ne vrijede ništa.
Čovjek kupio al nije baš siguran dal vrijedi pa stavio na ask da provjeri. Sad je siguran, pa može mirno spavat jer ga noćas mučila sumnja pa nije cijelu noć spavao
-
Hoće li je kupiti švicarska banka ili A 1 ?
Pri tome ne zaboravite da se sve događa u Rvackoj, a što je otegotna okolnost za bilo što pa i ovo.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso