Sad je sve jasnije .
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ukoliko je u Grčkoj isto kao i kod nas onda to UG ne predstavlja apsolutno nikakvu prepreku za preuzimanje Optime. https://united.group/greeces-forthn…f-united-group/
I evo, na tristotoj stranici smo zaključili da UG ustvari nema nikakvih prepreka. S takvim zaključkom možemo do negdje 400-te stranice, kada ćemo uočiti drugi dio rečenice (kojeg boldam u pokušaju sprječavanja stotinu stranica rasprave) :
Komparativno, samo Austrija, Grčka, Mađarska i Slovenija poznaju zabranu vertikalne integracije, ali ni u jednoj od tih država članica ne radi se o potpunoj zabrani kao ovdje, a u Sloveniji, koliko nam je poznato, u postupku je upravo uklanjanje takve zabrane -
Kako ste danas? novi tjedan pred nama...
Gledao sam jucer knjigu dionicara sa početka ove godine i uspoređivao sa početkom prošle godine. U oči upada jedan bankar koji je prošle godine dokupio 350 000 komada i sjedi par mjesta iza Kopsejaka.
Za top 100 vam jos uvijek treba 50k komada, za top 50 oko 100 000 komada, gotovo jednako kao prije godinu dana.
Ukupan broj dioničara je sada nešto više od 3000, s tim da njih 2000 ima manje od 1000 komada.
-
leont:
pa to je odlicna vijest
-
2000 dioničara ima manje od 1000 dionica?
Šokiran sam.
To su našu vrli trajderi? 😂
-
Ako nekome ista znaci...
PRIJEDLOG ZAKONA O ELEKTRONIČKIM MEDIJIMA, prvo čitanje, P.Z.E. br. 62 - predlagateljica: Vlada Republike Hrvatske
https://sabor.hr/prijedlog-zako…1735&tid=209141
Na 6. sjednici, 5. veljače 2021. donesen je zaključak da se prihvaća Prijedlog zakona. Sve primjedbe, prijedlozi i mišljenja uputit će se predlagatelju radi pripreme Konačnog prijedloga zakona (76 glasova "za", 53 "protiv", 2 "suzdržana").
-
calipsy:
ja mislim da je UG sigurno da svoj prijedlog..al oce li se prihvatit.. UG u prvom valu investicija je spreman ulozit 1 milijardu kuna u fiksni dio...i zbog tog ocekivam prihvacanje prijedloga UG ..
-
calipsy:
ja mislim da je UG sigurno da svoj prijedlog..al oce li se prihvatit.. UG u prvom valu investicija je spreman ulozit 1 milijardu kuna u fiksni dio...i zbog tog ocekivam prihvacanje prijedloga UG ..
Ovaj dio mi je zanimljiv - Sve primjedbe, prijedlozi i mišljenja uputit će se predlagatelju...
-
Predlagatelj ima 76 glasova .
Prihvaćeno .
-
Prihvaćeno .
Prijedlog zakona je prihvacen... Ali ako se salju misljenja i sve ostalo za izradu Konacnog zakona, vidjet cemo sto ce tamo biti ukljuceno... Jer rasprava je vecinu vremena bila usmjerna na komentare ispod clanaka na portalima, reguliranje rada internet portala, govor mrznje i takve stvari...
-
-
Prihvaćeno .
Prijedlog zakona je prihvacen... Ali ako se salju misljenja i sve ostalo za izradu Konacnog zakona, vidjet cemo sto ce tamo biti ukljuceno... Jer rasprava je vecinu vremena bila usmjerna na komentare ispod clanaka na portalima, reguliranje rada internet portala, govor mrznje i takve stvari...
Pa jel taj UG nema za 76 janjaca i isto toliko gajbi piva da političari pokrenu malo raspravu i o trečem jakom operateru kojeg neke stvari uvjetno koče u preuzimanju?
-
mislim da bi 760k eur rijesili problem
-
Eno objavio je dioničar link na stari članak , na Svaštari
Koči izgleda Hakom. Nije nešto mjerio ni izmjerio zbog korone i potresa. Valjda je morao ići od vrata do vrata za to izmjeriti. A siroti.
No, to je bilo 2020, da vidimo što će sada izmisliti.
Uvijek im ostaje najstariji štos na burzi. LEI oznaka
Sad su me naljutili. . Ajde bokić
-
Problem je u prijevodu zbrčkanog i zamumuljenog zakona na švicarski .
-
Problem je i prodaja , bez razmišljanja i analiza .
-
Ustvari danas gotovo sve transakcije idu po ASKu. Netko fino polako skuplj, naravno netko i prodaje.
Stanje redovno, ali nema prosipanja po kupnji sto je OK.
-
Tko kupi OPTIMU dobije Hrvatske mreže .
220 000 korisnika .
-
Evo jedne loše vijesti za Optimiste.
Prije nešto više od godinu dana pisalo se da su gradske firme i ustanove tipa Domovi zdravlja, vrtići itd. prešle tj. prelaze na Optimu, te da će se time povećati broj korisnika i marže. Ovih dana saznah da te iste gradske firme odlaze od Optime i prelaze na A1. Pad korisnika će biti evidentno velik.
Još malo čekanja na kupca i ovo će stvarno postati ljuštura.
-
Vidiš, a ja sam bas čuo suprotno. Da su svi jako zadovoljni i da je ugovor produžen.
Zanimljivo kako imamo različite informacije?!
-
Oni koji odluke donose nisu zadovoljni. To nema veze sa kvalitetom usluga i slično.
Zdravo seljački rečeno "Tko maže taj i vozi".
hrvatistan.....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k