danas opet đabalesko
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Čini se da su sada neke stvari puno jasnije. Naprimjer, zašto se objava nije pustila u javnost već odmah u ponedjeljak, nego si je dalo vremena iskoristiti povlaštenu informaciju, da se tijekom utorka ti povlašteni dobro istresu na iznad 6 kuna.
-
razmišljao u ulazu do 6,5 a sad razmišljam treba li prije 3 kn......očito sam imao krivu procjena jucerašnje odbavijesti.......
-
Moguće je da su i došle nekakve ponude, ali cijenom bližom realnoj, a daljom priželjkivanoj, pa sad imamo prolongaciju, da možda i koji fond pod novim uvijetima na neku foru da veću lovu. Prekrasna situacija. Opaka ta udavača OPTE.
-
5,30. Otkud ovo sad??
-
Zaron od -15%, a sada lagano prema gore.
-
Molim tehničare da jave do kuda ovo pada, da znam nalog staviti.
Hvala.
-
Molim tehničare da jave do kuda ovo pada, da znam nalog staviti.
Hvala.
Uvijek počni dan sa nalogom na minus 15 %. Ak te poklopi, uvijek bude neki odbijanac, i eto te u zaradi. To se očito i danas moglo odraditi.
-
Upravo kupio po prosjeku kakav će budući kupac samo sanjati.
-
Mrcash ima li nešto zanimljivo u knjizi od petka? Hvala
-
-
Hahha kako su ih navukli na prodaju ...znaci lupio je samo 230 000kn prema dole i sad sve kupi prema gore
-
Evidentno se uvukao ogroman strah. Ali od cega? Da ce doci poneka bolja ponuda?
-
Evidentno se uvukao ogroman strah. Ali od cega? Da ce doci poneka bolja ponuda?
Prije bih rekao da je nekima predugo čekati 2 tjedna, vratit će se oni 2,3 dana prije završetka roka.
-
Nikada od mene burzovnog mešetara.
Ne mogu predvidjeti reakciju mase, ne ide mi ta psihologija.
Vijest o produljenju natječaja i omogućavanju javljanja na natječaj svima zainteresiranima, a ne samo iz branše meni je bila dobra vijest
Tržište reagira snažnim padom.
Poklopilo me na bidu.
Ostalo/ propalo hvala im
Al' to je sve, šmrcko
Tržište može dulje biti iracionalno nego što mi možemo biti likvidni
-
Prosjek 5,53. Jučer 6,25. A promet dosad veći nego jučer cijeli dan.
-
Pa di neće biti strah. Došao virus, burze padaju, cijena na burzi za Optimu nije 10 i svatko ima svoju matematiku i novu procjenu. Ne bih se mnogo povodio za time.
-
Još jednom, pa što ste mislili da će SVI, BAŠ SVI koji su kupovali dionice Optime u zadnjih godinu dana zaraditi???
Nisam nešto pametan, ali kolege, ovo je bilo za očekivati, za svakog realnog i sa malo iskustva na našoj "burzi"
E sad, kako je ovo ipak sad nerealna cijena u odnosu na vrijednost Optime, sad bi ipak kolege pozvao na smirenost kako ne bi olako izgubili prethodno "virtualno" zarađene novce.
-
Nikada od mene burzovnog mešetara.
Ne mogu predvidjeti reakciju mase, ne ide mi ta psihologija.
Vijest o produljenju natječaja i omogućavanju javljanja na natječaj svima zainteresiranima, a ne samo iz branše meni je bila dobra vijest
Tržište reagira snažnim padom.
Poklopilo me na bidu.
Ostalo/ propalo hvala im
Al' to je sve, šmrcko
Tržište može dulje biti iracionalno nego što mi možemo biti likvidni
Ni od mene!
Iskreno, nakon vijesti od jucet ocekivao sam pozitivnu blokadu.
-
Upucao zadnje novce
Ovo nije realna cijena....ljudi budite investitori...zbrojite sve i ovo je jako jeftino sad
-
Još jednom, pa što ste mislili da će SVI, BAŠ SVI koji su kupovali dionice Optime u zadnjih godinu dana zaraditi???
Nisam nešto pametan, ali kolege, ovo je bilo za očekivati, za svakog realnog i sa malo iskustva na našoj "burzi"
E sad, kako je ovo ipak sad nerealna cijena u odnosu na vrijednost Optime, sad bi ipak kolege pozvao na smirenost kako ne bi olako izgubili prethodno "virtualno" zarađene novce.
Zaradit će vjerojatno svi. Al samo ako sve ovo izdrže do kraja.
@ZlockaE ova zadnja tvoja rečenica je dobar primjer za cijelu ovu situaciju
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k