Ovako ja stvari gledam: Vjerujete li da će se na natječaj najaviti netko ili ne vjerujete, I firma prodati. Simple as that.
...
Slažem se kolega.
Ne ulazeći u prognoze hoće se netko ili neće javiti na natječaj, da li se vi slažete da u slučaju da nitko ne bude zainteresiran odnosno ako se nitko ne javi do 02.03.20. da će to biti katastrofa za cijenu dionice?
Ako se zaista nitko ne javi, bit će to katastrofa ne samo za cijenu dionice, nego i za cjelokupnu investicijsku javnost, zse i ulagacku klimu uopće. No i u tom scenariju, znamo da bi zaba morala ići u prodaju samostalno dogodine.
Vjerujem da će A1 dati punudu sigurno, bilo bi neracionalono da ne daju posebno ako žele spriječiti trećeg igrača a za godinu dana da čekaju prodaju od zabe iako bi mogli kupiti jeftinije, pitanje je isplati li se čekati i dati mogućnost UGu da se uključi u utrku (pod uvjetom da trenutno ne smiju/mogu)
Za UG neznam posto je taj zakon na snazi, iako ako se sjetimo Cjena optime je naglo skočila sa 4 na 7 kn baš na vijest da je UG kupio tele 2, nije to bilo slučajno, tako da mi to daje neku nadu da imaju plan b kako kupnju optime realizirati bez obzira na taj idiotski zakon.
I aztn je simbolicki poručio UG dajte punudu, isti dan je dao dozvolu za preuzimanje tele 2 kad je HT objavio da ide oglas.
Gledajte ja sam stvarno optimist da će se prodaja desiti, i to baš na ovom natječaju. Cjena me ne zanima, 9 10 12 15, briga me samo da se prodaja desi.