1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 385
  • VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • May 28, 2020 at 12:06 PM
    Quote from trial

@ Moller

Odnijet će ti cijelu bundevu.

https://danica.hr/viro-danas-i-s…a-u-virovitici/

nek je nosi kada ionako ne misli :(

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • May 28, 2020 at 11:49 AM
    Quote from gta1

nakupio se bid na ddjh . ovo bi opet mogao biti rally

a jel do Lužana ili prema Sredancima, na koju stranu misliš ? bojim se samo da netko ne raspali preko Dervente prema Doboju

• Moller
    • May 28, 2020 at 11:46 AM
    Quote from gta1
    Quote from Moller

da, da, toliko da se ja smijem sam sebi kako sam ovdje zaglavio s korijenjem do -60kn/kom, sada mi više ni deda Zadro, ni baka, ni unuka, ni pas , ni mačka ne mogu pomoći, jedini spas može donijeti miš da stisne Prodaj, al se nećka zbog mačke u blizini

onako na prvu, bitka izgleda očajna . ali ovakvih situacija je bilo ..tko to zna. tako da ćeš imati priliku za prodaju, uvijek će biti napumpavanja cijene za iskrcaj,

ok, ne žurim jer mi je svejedno jel mi rezač glava malo više ili manje zahvatio bundevu

• Moller
    • May 28, 2020 at 11:33 AM
    Quote from gta1

Viro dd je potvrdio da je blokada na temelju ovršne isprave, ali isto tako očekuju deblokadu tijekom dana... već viđeno nekoliko puta prije FI ...ovo postaje humoristično^^^^^^

da, da, toliko da se ja smijem sam sebi kako sam ovdje zaglavio s korijenjem do -60kn/kom, sada mi više ni deda Zadro, ni baka, ni unuka, ni pas , ni mačka ne mogu pomoći, jedini spas može donijeti miš da stisne Prodaj, al se nećka zbog mačke u blizini

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • May 28, 2020 at 11:22 AM
    Quote from airfire

Mislim da je ovo zadnji tjedan za D. D., barem ja kontam tako. Od 1.6 slijedi predavanje ponuda i licitacija po mom do 20.6. Sada bi moglo pocet biti vatreno sa cijenom jel kad znas koliko tebi vrijedi i koliko nudis vec preko satelita mozes prikupljati sve ispod te cijene, jer ako dobijes natjecaj jeftinije si platio dio dionica a ako ne dobijes sigurno ces zaradit jel je netko ponudio vise od tebe.

upravo se tako nešto vidi i na Badelu, tko ima vremena čekati isplatu ili sam većinski nudi 12,30 a nešto sitno je pokupljeno i jeftinije

• Moller
    • May 28, 2020 at 10:34 AM
    Quote from Jubito
    Quote from trgovac

Ne gubi vrijeme , da nebi zaradio manje , jer time is money , a od danas ono curi kao u pješčanom satu .

Kolega, ja imam dionicu OPTE i to poprilično, i želim da naraste, i željno iščekujem bilo koju vijest o prodaji, ali ne pišem nebuloze kao ti i ne navlačim bezočno druge kao ti.

Što se to danas tako bitno dogodilo da vrijeme od danas curi kao u pješčanom satu?

možda mu nedostaje pješčanik, sada kad je dorastao burzi

• Moller
    • May 28, 2020 at 10:14 AM

bojim se da ovdje neprovjerena informacija ima jednako značenje kao i provjerena, previše je tu često blokada da bi to valjalo, treba biti oprezan, nove pare su sjele u HIŠ a garancije su na prebačenoj imovini HIŠa, zapetljali su oni to nako po bosanski

• Moller
    • May 28, 2020 at 9:57 AM
    Quote from trgovac
    Quote from Moller

a tko je išao u proboj ? još će se tu odigrati grose špile na ovim razinama, sreća vam je samo što sam i ja krenuo kupovati, pa nekako ide :)

Ne gubi vrijeme , da nebi zaradio manje , jer time is money , a od danas ono curi kao u pješčanom satu .

e da sam barem bio mudar malo mrdnuti nalog gore da ufatim ovi 30jest komada ;(

• Moller
    • May 28, 2020 at 9:48 AM
    Quote from amerikanec

Kolega Moller ima nas jos na kupnji...od jucer smo krenuli..niste osamljeni.🙂

neka, neka, uvijek je ljepše u dobrom društvu :)

• Moller
    • May 28, 2020 at 9:36 AM
    Quote from trgovac

Kako je datum OBJAVE sve bliže , a vrijeme curi sve brže , cijena OPTE će rasti isto tako .

Proboj 6 Kn je to i najavio .

a tko je išao u proboj ? još će se tu odigrati grose špile na ovim razinama, sreća vam je samo što sam i ja krenuo kupovati, pa nekako ide :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • May 27, 2020 at 11:05 PM

pročitao sam predviđanja za što će se koristiti novac, pa evo i moga mišljenja,

radujte se uhljebi , kad čujete glas

bit će novca besplatnog, opet za sve vas

• Moller
    • May 27, 2020 at 3:24 PM
    Quote from kupoprodajnik

Nista od proboja. Snaga bureka je pregolema.

Prodaju kao da gladuju, majko moja...

ma nemoš do svoga komadića kakva je gužva ^^

• Moller
    • May 27, 2020 at 2:14 PM
    Quote from BSOD
    Quote from Mrcash

teško je probit ovu kvotu , na 6.1 kolicine se kipaju cijeli dan, iako bude li taj paket eu mjera izglasan na krilima optimizma sve je moguće

Izglasano je.

samo još nisu popili Red Bull^^

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • May 27, 2020 at 10:48 AM
    Quote from harpun
    Quote from Moller

nešto sam zaboravio što se s ovim događalo, zna li netko što ovo točno znači, koliko je novca u pitanju

https://zse.hr/userdocsimages…bbfozwxMg==.pdf

https://www.poslovni.hr/domace/vrhovni…na-kuna-4234061

nekako se više ne sjetim otići na Poslovni, a viš i oni nekada imaju informaciju

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • May 27, 2020 at 10:37 AM

nešto sam zaboravio što se s ovim događalo, zna li netko što ovo točno znači, koliko je novca u pitanju

https://zse.hr/userdocsimages…bbfozwxMg==.pdf

• Moller
    • May 27, 2020 at 10:18 AM
    Quote from rambo_5
    Quote from Moller

sačekajmo da zločesta upali svjećice ili bolje prskalice :)

E moj Molleru, nevjerni Tomo ;)

nisam ja nikada zakasnio na igranku, pa tako ni ovaj puta ne boj se ^^

morao sam vam malo pomoći :)

• Moller
    • May 27, 2020 at 9:56 AM
    Quote from rambo_5

Ajmo probiti tu šesticu više!!! Vamonos muchachos!!! (i senoritas)

sačekajmo da zločesta upali svjećice ili bolje prskalice :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • May 26, 2020 at 10:08 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

raspast će im se štamparija dolara

Stampali oni ili ne, jos koji ovakav tjedan i na oni su na razinama od prije pocetka Korona krize 8).

A gdje smo mi:?:

Makedonski berzan je u 3 godine u plusu 88%, a mi smo u 3 godine u minusu 13%. Eh, da nam je stici republiku Sjevernu Makedoniju, gdje bi nam bio kraj!

možda je tajna u imenu, kako nas kum Plenki vodi uskoro bi mogli biti Sjeverna Coreatia

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 26, 2020 at 3:53 PM
    Quote from BudFox

Ameri rastu kao da ne postoji sutra :/8)

https://finance.yahoo.com/

raspast će im se štamparija dolara

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 26, 2020 at 3:41 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Moller

kako god oni barem natežu praćku za neka lošija vremena, neki će u međuvremenu izaći, a što mi natežemo na zse da ne kažem ja

Mi se uzasno trudimo da nategnemo, samo cini mi se da se nikome ne stoji dugorocno u necemu svi gledaju kako bi kratkorocno nesto zaradili ali volativnosti nema puno za hvatanje i igranje niti puno volumena za neku vecu lovu okretati

upravo tako, ovdje ako nisi prodao u nekoliko sati iza kupnje, već možeš prodati po nižoj, jednostavno nema novog svježeg novca da zadrži dio dionica i zato se vrti uvijek u krug kao prazna tepsija za burek, pa tko nije stigao osta "gladan" taj dan

• 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 385
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt