1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 1, 2020 at 3:18 PM

+atpl

-atpl , malo bureka za preživljavanje

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • June 1, 2020 at 2:02 PM
    Quote from hugh
    Quote from zlocesti

Ništa dječje , sve naučno, al ' dođe na isto

Godišnji weekly graf.

Nakon iznimno bearish raspoloženja / cijene ispod EMA / ulagača, ponovno je zavladao optimizam koji jača . Optimističniji smo nego što smo smo bili u prosjeku proteklih 13 tjedana / EMA /

Područje između kratke EMA i long EME, 5,80 se smatra value zonom... prilika za kupnju.

ADL je pri plafonu, histogram pokazuje divergenciju u odnosu na pad cijene.... sve skupa set up za rast

I da Vam kažem, ovo je dosadno, to tako gledati, školski
    Prvi target je 6,80

Prvi ozbiljni otpor 6,40. al' to ćete mi morati vjerovati na riječ. Ako još povučem fibo to će biti ikebana, a ne graf:S

Display More

bit ce da je gusto u toj optimi.....svi znaju da vrijedi ber 10 a Boga mole da poraste na 7,5 pa da prodaju......

Display More

to sam i ja primjetio, toliki hvalospjevi, a ja im moram na bidu stajati među prvih 3, ne mogu vjerovati da su se toliko natovarili da si više ni cijenu nemaju s čim braniti ako navali neki hitnobidni prebacivač u neku drugu dionicu

• Best buy

• Moller
    • June 1, 2020 at 11:19 AM
    Quote from george

Kakav turizam kakvi bakraci?

Evo imate i dalje koronu u Italiji, nije to neki Banglades. I stalno se pojavljuju neka nova "mini" zarista. Evo jedno u Njemackoj, a mi odlucili pustiti fureste u lijepu nasu. Cak da se i dogodi cudo pa sve nestane ko spuzvom prebrisano Nijemci ce kao pravi domoljubi ostati u Njemackoj na godisnjim odmorima. Austriju vjerujem ne treba ni komentirati. Sada EU pokusava isto sto i i Trump/FED govori seo 750 milijardi evra ali zaboravaljuu jednu cinjenicu da oni nisu nikakav politicki cimbenik - sjetite se ukraijine. Jednostavno se nadaju da ce ista fora upaliti ali za razliku od Amera, EU nema nista s cime moze potkrijepiti svoja djela. Razmjere krize vidjet ce se nakon 2q kada i average Hans i prosjecni Ante vide da su ih malo lagali

Tada ce biti svejedno u kojim dionicama bili, jer prica koja se opet vrti da je nasa x firmai izvoznik i zaradjuje na vanjskim trzistima jednostavno ne stoji. Uostalom tako su i vristali na Atlantskoj 2008 pa .... Jedine dionice u Hr kojei imaju perspektivu (ne znaci da i one nece padati) su Podr i Mdka. Jesti se mora, lijeciti se mora. Ostalo... zaboravite

https://www.lider.media/poslovna-scena…-dionice-131688

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • June 1, 2020 at 10:03 AM
    Quote from hugh

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2186351

E da, je index ali bit ce la papa.......

Ps. ....

Ne zaboravite izaci na izbore.....izaberite jedan broj i sigurno cete pogrijesiti.....

jab za Josipu ako bude na kakvoj listi, što je ta ženska sposobna, mnoge kolega joj nisu do koljena, jeste da ima ona svoje bubice i malo je vjetropirasta, al neš je zaj..vat

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • May 29, 2020 at 4:09 PM
    Quote from Ardwark

Iskreno. Neznam kaj da mislim o izvjescu

Kao statistika. Vise skriva nego sto pokazuje.

Al izgleda da je ciscenje repova napravljeno i slijedeci kvartali bi trebali biti puno bolji

sa ovim isčekivanjem uvijek novih boljih kvartala, podsjetili ste me na ono kada doktor kaže pacijentu, živjeti ćete još godinu dana, a on njemu, a od čega doktore, od čega

• Moller
    • May 29, 2020 at 3:55 PM
    Quote from BSOD
    Quote from Moller

a jesam vam lijepo napisao da ćemo se oko 6 pozabaviti, neki su izgleda umjesto novca trpali dionice u čarapice i sada moramo testirati čije su čarapice veće, nakon toga možemo očekivati lagani rast prema 6,4-6,5 malu korekciju i do 01.07 da se izbije na kotu 7,2-7,4 iliti skoro 1€ i to će otprilike biti cijena koju će kupac htjeti platiti, u ovom trenutku rekao bi Horvat, a ja sam vam tu cijenu spomenuo još prije 2-3 godine, jer njih ove naše kn niš ne zanimaju, mjerna jedinica je € i prva jedinica je jedan

Dok je druga jedinica 2.

:D:D:D:D:D

pa baš je smiješno, neki smo vidjeli očekuju i tri u jedan, ali zadovoljiti će se oni i sa jedan u jedan, samo da ne bude i taj jedan samostalni rad

• Moller
    • May 29, 2020 at 3:47 PM
    Quote from zlocesti

Bida ko' salate

Danas svi imaju priliku izaći sa pristojnim količinama i spasiti se bijede :S

Prijašnji otpor postao je suport, smjer Up

a jesam vam lijepo napisao da ćemo se oko 6 pozabaviti, neki su izgleda umjesto novca trpali dionice u čarapice i sada moramo testirati čije su čarapice veće, nakon toga možemo očekivati lagani rast prema 6,4-6,5 malu korekciju i do 01.07 da se izbije na kotu 7,2-7,4 iliti skoro 1€ i to će otprilike biti cijena koju će kupac htjeti platiti, u ovom trenutku rekao bi Horvat, a ja sam vam tu cijenu spomenuo još prije 2-3 godine, jer njih ove naše kn niš ne zanimaju, mjerna jedinica je € i prva jedinica je jedan

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • May 29, 2020 at 3:33 PM
    Quote from accountant

pak su zgubili cca 2,00 kn po dionici

bljak!

garaža bi bolje radila

ma da otvore praonicu automobila tamo bolje bi bilo

neće ni dobavljači više imati iz čega isisavati novce

Đuro je stari gubitaš i nitko od njega i ne očekuje neke spektakularne rezultate, ali prihodovati malo preko 50 a izgubiti 20, e to je već naivna umjetnost, meni se čini da ovdje puno bolje od dobavljača djeluju odbavljači

• Moller
    • May 29, 2020 at 12:28 PM
    Quote from upupup

Izašlo izvješće.

Čini li se to meni, ili su usklađeni kratkotrajna imovina i kratkoročna potraživanja ?

Nije li nas to najviše "žuljalo" ?

Minimalan gubitak.

Izgleda mi OK.

Quote from upupup

Izašlo izvješće.

Čini li se to meni, ili su usklađeni kratkotrajna imovina i kratkoročna potraživanja ?

Nije li nas to najviše "žuljalo" ?

Minimalan gubitak.

Izgleda mi OK.

Kratkoročne obveze, ne potraživanja.

Isprika - brzina.

Display More

još kada bi dali konsolidirano da malo vidimo što se stvarno dogodilo, mislio sam biće kreativno, bojim se da vuče na kriminalno

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 29, 2020 at 12:21 PM

danas samo malo opte +

bez obzira na sve grafove, ali petak uvijek ima prednost rasprodaje,

nakupilo se opet bida koliko je i bilo, možda se do kraja dana pojavi još neki počašćivač

• Moller
    • May 29, 2020 at 10:08 AM
    Quote from gta1

Krade se cukar

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2186370

ma krade se sve

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ref=read_more_d

• Moller
    • May 28, 2020 at 3:57 PM
    Quote from naim

A ti nisi do sada ubrao da Viro vise ništa ne proizvodi i da neće imati prihode od prodaje šećera u budućnosti?

Zapravo, prilično je nejasno od čega se trenutno te blokade namiruju. Prodaje preostalih zaliha, prodaje ratarskih proizvoda i žitarica ili pozajmicama?

možda vlasnici daju pozajmice i krpaju, možda i prodaju brašno, pa podmiruju obveze prema Sladorani ako ih ima, a možda šećer i alkohol ipak nešto donose, samo je sve to slabo i jadno,

Božić je već dugo na platnom spisku Vira, a ni on izgleda ne zna što da savjetuje, nije nešto optimističan

https://www.seebiz.eu/tvrtke/hoce-li…ecerane/233274/

• Moller
    • May 28, 2020 at 3:50 PM
    Quote from zlocesti

Svi danas komentiraju trgovanje....

Nisam gledala, pogledala povremeno... ne ide to nikuda dok se bid ne nakupuje koliko je naumio po željenoj cijeni...

Onda valjda malo dolje. Pa onda gore

Burza ko' burza:S

Ovo danas.... ovo nitko ne iskrcava. Ovo netko kupuje, oprezno i polako...

Meni je za mirovinu dovoljno 10 kn...... moji su papiri dakle Out of the Question po ovoj cijeni :)

Display More

polako se svjećica topi, trebati će netko puhnuti malo jače da je ugasi i to zaustavi ili ćemo uskoro paliti drugu,

mene mirovina uopće ne zanima dok je ove zlatne koke od zse

• Moller
    • May 28, 2020 at 3:44 PM
    Quote from Ardwark

Eto.

Kazem ovdje su igre.

A visi interesi u igri.

ma ja u to ne vjerujem, pa tko će se blamirati blokadom računa za 50-ak tisuća kuna dnevno na burzi, da se kipaju milijuni pa hajde, ali ovo nešto drugo nije kako treba, možda se nekako prebacuje lova od prodaje šećera negdje, to bi već imalo smisla i ne bi bilo ništa novo u ovome biznisu

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 28, 2020 at 3:39 PM

meni se čini da će cijeli svijet imati tih novaca u neograničenim količinama, zašto odjednom svi daju koliko god treba, tko koliko hoće, nekako mi to nema logičnu podlogu, možda ti papiri jednom neće ništa vrijediti, a netko će za njih ipak dobiti neku opipljivu imovinu, mislim da treba ulagati u nove cripto valute, to bi mogao biti hit ovoga stoljeća

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • May 28, 2020 at 2:11 PM

uskoro ćemo vidjeti izvješće

https://zse.hr/default.aspx?id=98259

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • May 28, 2020 at 1:50 PM
    Quote from MickeyM
    Quote from laka_igra

Koliko vidim, cilj ova četiri veća naloga na kupnji, trebao bi biti da se netko drugi zaleti ispred njih i pokupi prvoga na prodaji, pa opet dižu, slične igre kao i na prodaji kad žele spustiti cijenu, gdje natrpaju puno većih naloga malo iznad pa se ekipa splaši i prodaje, znači trenutni level je up.... :)

Samo da uskoro ne dobiju poklopac:D

meni se baš čini da su baš dobili ono što su tražili 8)

• Moller
    • May 28, 2020 at 12:40 PM
    Quote from hugh

Moller i ekipa....na replay vašeg post na temi što smo danas tržili napisao sam vam koliko eečera navodno nedostaje na stanju.....valjda post nij obrisan....u medijima još ništa o toma ali priča se a gdje ima dima ima i vatre...

vidio, a bolje ne čitati, sada će biti kao s onim biberom, pojeli miševi, ne moš vjerovati plaču a jedu

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 28, 2020 at 12:38 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

-atpl

-pikr malo

-htpk malo

-zaba

viro -spremam, ali džaba snage namam

+opte

Display More

Što se Vira tiče iz šečerane je prema informacijama u ponedeljak nestalo 24 tone šećera u utorak je več manjak bio na 80 tona.....koliko je stvarno tko to zna ali priča se po Virovitici.....vidim da u medijima ništa još nema.....navodno se za vikend saznalo a šečer je nestajao duže vremena.....navodno radnici u nekoj šemi ali tko ce ga znat....čut če se uskoro i u medijima sigurno.....

Display More

uf ffff, kraljevina se rastače po malo, ni dobro

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 28, 2020 at 12:15 PM

-atpl

-pikr malo

-htpk malo

-zaba

viro -spremam, ali džaba snage namam

+opte

1. Privacy Policy