Bio sam veliki zagovornik adpl ali sam danas izašao sa cijelim portfeljom.Ovih dana sam došao do informacija potvrdnih što su pisali Marin83 i Roki .Nisam vjerovao ali je istina da je Revoz podbacija sa prodajom da su svi radnici na određeno dobili otkaze i sad izgleda da ce se smanjiti plaće radnicima.Definitivno nije dobra situacija i izvješće mislim neće biti kako smo očekivali.Možda griješim sa izlaskom ali vidit cemo.
sutra zadnji dan prava na dividendu
Roki pišeš gluposti ,ako navodiš da nešto nije u redu navedi konkretno di je problem.Ljudi konstantno objavljuju obavjesti o sklopljenim poslovima a ti pišeš da nije u redu.Firma ispalaćuje 2 divke šta je 10% od vrijednosti firme ti pišeš da stanje nije dobro.Ljudi posla imaju idućih najmanje 5 godina a ti pišeš da nije dobra situacija.Zanima me što nije u redu kad to pišeš ineče bez predmetno razglabati više.
Imaju posla i previše ,ovo je dionica čudo a i cijena ne prati sve to,očito da je dionica taoc cijele burze
Ovdje samo cijena dionice ne odgovora stvarnom stanju.Cijena je trebala vec probiti 200k .Članovi uprave kupuju po 194kn zar treba šta tome dodati,sigurno neće prodavati po 200kn!
oni radnike uzimaju po potrebi i po potrbi ih odpustaju ,tako rade godinama i prema njima nemaju obveza.Imaju dovoljno poslova i netriba se brinit za izvješće,veća briga je sta cijena ne prati rezultate ali valjda ce i to doći!
Neće biti manja od 5 kn a sad kolika ce biti vidit cemo.Bez obzira na dividendni prinos ovo je kraljica na zse i jos samo da se odkljuca ali ubrzo ce jer bid ne popušta!
Ispod 200necu da uopce gledam!
Iskreno nije me briga što ste izašli, imate pravo na to. Ali koliko ste drukali ovu dionicu, postovi su vam bili čisto drukanje i navijanje, a sad ste izašli na prvu negativnu vijest. Zanima me čisto psihologija drhtavih ručica, zašto ste kao netko tko je očito mislio da je dionica podcijenjena i da mora iznad 200 kn prodali ispod toga ? Sve ovo gore ste vi pisali unazad mjesec dana.
Mogao bih nastaviti s time što ste pisali, ali mislim da će ovo biti dovoljno.