1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• CORONA virus

• emil
    • January 16, 2021 at 7:51 PM

Toni Cetinski otkrio šokantnu istinu o cjepivu

istina se jednostavno ne moze sakriti :)

kako sam bio u zabludi.

idem odma otlazat sva cjepljena :)

• CORONA virus

• emil
    • January 16, 2021 at 7:42 PM
    Quote from mitkko

Prenosim zanimljivo mišljenje jednog tehničara o cjepivu i rizicima. On nije ugrožena skupina pa ovako rezimira. Da se razumijemo, nisam antivakser, ali se neću cijepiti, nisam ugrožena skupina.

"My risk of dying from Covid is 0.01%.

A 95% effective vaccine reduces my risk to .0095%.

Would you take a med with no long term testing & a high rate of adverse effects for that risk/reward ratio?

This is the difference between relative risk & absolute risk."

nest tu s njegovom racunicom ne stima.

Kak je samo 0,005 % smanjio njegov risk ak je 95% ucinkovit?

valjda mu je nakon cjepljena rizik 0,0005.

I kak da onda vjerujem nekom ak nezna izracunam prostu matematicku operaciju?

ktome ako spada u onih 5% onda mu ostaje 0.01% kao i na pocetku. A ak je u onih 95% onda je 100% zasticen sto znaci da mu je rizik zaraze i umiranja 0%.

Onda se osvrnemo na njegovu drugu konstataciju u kojoj uopce ne uzima u obzir kolka je vjerojatnost da ima ikakve nus pojave?ili se zaista bojite boli u ljevom ramenu 1 dan sto je jedna od najcescih simptoma cjepljenja u 99.99% slucajeva.

uzmimo da je ocito mlad - zdrav i u punoj snazi kad mu je rizik od smrti od korone samo 0.01%. Po tome nejgova vjerojatnos da dozivi ikakav tezi oblik nuspojave je 0.00001% . kao sto nije ispitano godinama cjepivo tako isto nije ispitano sto dugorocno oboljevanje od korone donosi oboljeljima. Pluca kao sito . ostecenja zila- ostecenja mozga itd.. to cemo saznat za par godina. ili mozda necemo. Znaci kako nezna sto je s cjepivom tako nezna sto je s nuspojavama od covida nakon 5-6 godina,a da ne pricamo nakon 20g. pitacu vas sve za 20 tak godina kad vam doktor kaze e jebiga da nisi dobio koronu s 20g onda bi jos zivio 20 godina, al posto si bio pametan i mlad pa se nisi cjepio nemogu ti pomoci jer su ti pluca kao da si pusac koji je radio u rudniku i to s azbestom 105 godina.

KAd te boli glava uopce ne citas nuspojave nego popijes plivadon-kafetin-aspirin- a ima bezbroj nuspojava.

KAd sagledam rizik od korone i rizik od cjepiva daleko vise problema po svoje zdravlje cu imat od korone

Ako cu gledat dal cu umrijet od cjepiva ili korone onda je omjer jos veci - od korone umiru ljudi svaki dan u tisucama a od cjepiva bas i ne.

Za cjepljenje sam se prijavio kako ja tako i kompletna obitelj. i staro i mlado.

Nikako nisam za obavezno cjepljenje al da bi vlada trebala malo vise poraditi na edukaciji i dat bolje info-e to jesam.

Al isto tako se necu bunit kad vlada dekretom donese da za upis u skolu- vrtic-srednju moras donjet potvrdu da ti je djete cjepljeno protiv.....svega sto je obavezno zakonom.

• CORONA virus

• emil
    • January 16, 2021 at 5:12 PM
    Quote from emil

Mehanizmi djelovanja, kemijski sastav i reverzni inženjering BioNTech Pfizer cjepiva - 1. dio

Evo samo za nevjerne Tome jos jednog koji bi promijenio svijet....

...na bolje....da ne ostanemo u ovoj septickoj jami gdje bi nas neki ostavili jer jos zive u srednjem vijeku bez imalo poznavanja blagodati moderne medicine...

i sapuna.

Jedna od boljih konstatacija je :

Svaka tvrdnja koju iznose skeptici potpuno je provjerljiva (i provjereno netočna), a dokazi su dostupni i razumljivi svakoj pismenoj osobi s temeljnim predznanjem biologije i genetike.

Nastavak trilogije:

Mehanizmi djelovanja, kemijski sastav i reverzni inženjering BioNTech Pfizer cjepiva - 2. dio

i zadnji dio

Mehanizmi djelovanja, kemijski sastav i inženjering covid-cjepiva - 3. dio: komparativna cjepologija

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • January 15, 2021 at 9:27 PM
    Quote from zlocesti

ZKIN

Vaš omiljeni pattern, scallops ??

Možda bude

U tom slučaju ide povlačenje do 2,70 .. tako nekako

Možda bude, možda ne bude :S

cim je scallops mora da bude, i to u nizu :)

• emil
    • January 15, 2021 at 8:57 PM
    Quote from my moon

Avis rent a car je i dalje fantastičan za trejd, ko JD, Jinko, Luv, Pins u zlatno doba /prije dva mjeseca :))

Ed i Mcd su mi nekako zlokobno padali zadnjih dana.

Mcd napr je rokno ispod minimmuma predviđenog projekcijskog kretanja, mislim i na zacks i na cnn. A srednja projekcija rasta 240!!! A on trlji ispod 208.

Ed je probio dva dna. Onda odnekud stidljivo da ima puno kredita jer mu pokido uragan žice pa su to morali natezat ponovno.

Mada, mcd i ed za long, ovako odoka, pa penzija na Karibima

Meni i Ed i MCD izgledaju da bi mogli jos prema dole....pa cemo ih stavit na promatranje ...

Quote from Backdraft

ja sam napustio ove sigurnjake tipa amd, apple, boeing...

trenutno imam abml - reciklaza baterija

alpp- softveri za autoindustriju

ampe- farmacija

qs- solarci

zkin- cijevi

i miljenica frsx na kojoj sam najvise zaradio- autonomna voznja ( navodno potpisali neki veliki ugovor, ali firma je od 3 covjeka u Izraelu :D )

Display More

ZKIN trgujem jos od 12 mjeseca i trenutno sam van njega al mislim da cu se takodjer vratit danas ili sutra pa mozemo na 4$ :)

PFE - OVO polovicno isporucivanje cjepiva mu sigurno nece podic cijenu :(.To kao da namjerno rade samo da nas na forumu zahebu ...

zlocesti ako moze TA za ZKIN- vec je puno potegao kao i NAKD al moglo bi to jos kojih 30% za pocetak:)

• emil
    • January 15, 2021 at 5:53 PM

Nesto se desava. Zacrvenilo se postenski vani.

okinulo mi 12 stop naloga.

dobra stvar je sto su 10 od njih bili na gornjoj granici i svi u dobranom plusu a samo dve su bile pravi stop lose nalozi od jucer .

Naknadno sam se rijesio jos 6-7 smeca koja vucem od 12 mjeseca i s njima anulirao dobitak onih 10 sto su same okinule u plus...

sve u svemu nije ni lose - pozitivna nula a rijesio sam se smeca.

PFE-JD-JKS nisam dirao jer gubitak na njima necu samo tako pokrit pa cu to cuvat za unuke:)

Micron mi se cini pristojan za ulazak pam sam malo kupio papira da mi PFE-JD-JKS nisu sami u crvenom :)

• Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• emil
    • January 14, 2021 at 3:20 PM

Evo da nadopunim sam sebe :

OBRAZAC JOPPD

Video uputa popunjavanja obrasca JOPPD

• Američki predsjednički izbori 2020

• emil
    • January 14, 2021 at 2:43 PM

Nema sta pravi je uzor svakom krkanu...

Ovo njegovo laktarenje je vrh vrhova svakog Trumpova obozavatelja.

To je ponasanje koje oni razumiju. Lakat u rebra :)

Zato ga i obozavaju...

11 situacija u kojima je Trump pokazao koliki je krkan

• Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• emil
    • January 14, 2021 at 2:31 PM
    Quote from Dino

mene zanima koristim trade 212 pa ukoliko sam prodao dionice i ostvario dobit koji je postupak prijave itd. koristim prijenos direktno preko tekuceg pa ako porezna ne vidi uplate kako zna da sam trgovao te ukoliko mi se isplacuje dividenda takoder sta bi trebao napraviti.

Te ako se prijavim u registar ovaj kaze iz porezne da bi trebao doprinose placati iako vec sam zaposlen?

https://inter.capital/hr/uncategoriz…vremena-pitati/

Sve što Vas je zanimalo o trgovanju na stranim Burzama, a niste imali vremena pitati

Kako izračunati i prijaviti porez na kapitalnu dobit

• Američki predsjednički izbori 2020

• emil
    • January 14, 2021 at 11:27 AM
    Quote from rambo_5

TO JE AMERIKA DANAS - a vladari su svi znamo tko. Vrijeme je da se taj propali eksperiment završi i da nestane u ropotarnicu povjesti - što prije to bolje!

Zavrsio se jutros. i nikad se vise ponovilo...

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• emil
    • January 14, 2021 at 10:08 AM
    Quote from st-brajo

evo na Indexu svako malo izađe ovakav članak

https://www.index.hr/mobile/clanak.…azin&id=2246271

nije valjda da je i Matija postao novi Bitcoin milijunaš, pa sad druka na rast :S

A mozda je skole prosao kod prpica.

uleti na vrhu pa posle prodavaj na dnu....

pa sad druka da ne prodje ko prpa :)

• Birtija

• emil
    • January 10, 2021 at 11:19 PM

a sta ces. ljudi smo pa nas nekad ponese...al bitno je da na kraju bude po mom :)

salim se ...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• emil
    • January 10, 2021 at 11:16 PM
    Quote from Paulie
    Quote from rambo_5

Samo jedno pitanje za kolegu buMBum: znate li vi uopće što je to fašist? Koja je uopće vaša definicija fašista?

Fašist je netko tko ima drugačije mišljenje od njih :)

znaci Trumpovci :) i ravnozemljasi te oni s rogovima na glavi...bio ih je pun kongres neki dan.

• emil
    • January 10, 2021 at 11:15 PM
    Quote from rambo_5

Samo jedno pitanje za kolegu buMBum: znate li vi uopće što je to fašist? Koja je uopće vaša definicija fašista?

Trump :) da Paulie bude smijesno.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• emil
    • January 10, 2021 at 11:00 PM
    Quote from st-brajo

ma vidi.

kad sam mu rekao da ću mu targete flagati sa održivo/neodrživo, tad me počeo napadati na osobnoj razini.

baš zato da zajednicu upozorim kad je u pravu, a kad namjerno navlači.

lik to nikako nije mogao prihvatiti nego je nastavio s takvim napadima.

jednostavno neprihvatljivo.

sad kad nisam moderator, mogu i ja stavljati grafove, al kako ne trgujem, nemam vam što pametno staviti 🤷

osim na upit, kao i drugi tehničari uostalom :)

Display More

Pa grafova nikad dosta. Sigurno se nitko nece bunit ak stavite graf viska...

ja se uvjek zahvalim kad netko stavi graf mada me mozda ni ne zanima.

Osobno mi se kod nea svidjelo jer je uz graf imao i pricu kao o famoznoj ANI koja prodaje :) eto meni je to bilo simpaticno a na kraju i profitabilno..

Ovo oko ODRZIVO-NEODRZIVO je super - to bi trebalo uvest u tehnickoj temi. Al ne da svatko tu lupeta nego par provjerenih tehnicara da da samo kvacicu ili misljenje - odrzivo - neodrziivo.

• emil
    • January 10, 2021 at 10:48 PM

e sad si ga stvarno pretjerao. i odna ti je jos to i smjesno.

al eto posto zna - prepoznao je Trumpa upravo kao FASITU pa nemoramo dalje sumjat u to da je fasista, a kako se zovu sljedbenici fasista ???

i smjesak za kraj pa da ti bude i dalje smijesno :)

• Birtija

• emil
    • January 10, 2021 at 10:41 PM

pa ostavljam mogucnost da je to tako al eto ja to nisam tako vidio niti to tako gledam.

Osobno sam na svim njegovim "preporukama" zaradio. Dal zato sto sam imao srece ili ne neznam al je para u djepu.

Prije nego pocnem pratit bilo koga ovdje ili na robinhoodu ili na tradeviewu provjerim mu vecinu proslih targeta pa zakljucim dal ga se isplati pratit.

i neo mi je zapeo za oko kao i mitko kao i zlocesta. znam da je imao svojih "navlakusa" al ja to ne gledam kao navlakusu.

ak je target 150 i on to kaze na 100. to sto on izlazi a ja kupujemna 108 mene ne smeta. ocito vas smeta. od trejda dnevno ja ne i to je to.

Ak procijenim da mu target ne valja ne kupujem i to je to. Pa ne ocekujete valjda da ce covjek umjesto vas crtat- analizirat-mislit uplatit lovu i ak dobije to vam samo prosljedit na racun....

Ako ste primjetili neke cudne TA koje navlace to ste trebali odma i napisat. i stavit ispod njegovog svoj graf pa nek si forumasi sami odluce ( ane da vi odlucite umejsto njih). mislite da je vasa TA bogomdana i nepogresiva? Svi grijese pa kako on tako i vi i lijek za to je kontra graf a ne ban. mada smo saznali naknadno da je ban bio radi drugih stvari a ne tkz "navlakusa".

Eto ja bi osobno zelio da me i dalje NEO navlaci sa svojim targetima a kolko vidim ima nas puno takvih ovdje.

jos nisam nijedan post vidio gdje je pisalo da je netko pogubio novce jer je slusao neu. mada i da je to nista nebi dokazivalo.

• Birtija

• emil
    • January 10, 2021 at 10:16 PM
    Quote from titulus
    Quote from emil

znaci nemate od spoemnutih 49 promasaj nijedan primjer? odnosno imate taj jedan gdje ste se zakacili?

Opet kažem, popratio sam ga na temi igh, druge nisam pratio, kada je pisao da igh cijene 120 ide na 100, a igh otišao na 150

ja se sjecam da je rako upravo suprotno pa sam zato i kupio igh na 98kn.-

RE: IGH (Institut IGH d.d.)

posto sam igh prodao negdje na 130 dalje nisam pratio pa ostavljam mogucnost da je i to poslije rekao (mada sumnjam)

• Birtija

• emil
    • January 10, 2021 at 10:10 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from emil

slican zakljucak sam imao i ja kad je banan. ljudi su ga napadali jer se puno hvalisao. s pravom, al covjek je znao poso.

steta sto nije s nama....

@brajo znamo da se niste volili

al mozete li nabrojat te njegove silne promasaje. Ne one kratkorocne koje ste spominjali i prije. npr igh- on je na 100kn reko da igh ide na 150kn i hvalio se da je prod na 108kn. al t ost oje onprodao ne znaci da nije target od 150 pogodio.

pa et onece vam bit tesko ako ih je od 50 jednu pogodio imate barem 49 primjera gdje nije...

i kao moze neka vas prognoza kad ste vec tolko protiv njegovih. neki target pa da mi kao neovisni usporedimo ciji su pogoci pogoci a ciju su promasaji.

Display More

imate temu TA, pa čitajte malo.

promašaj do promašaja.

pogodio jedino ono što je cijeli forum trejdao.

a navlačenja da uvali dionice prije propada u ožujku, to bolje da i ne komentiram.

dno dna.

dobio je izgon jer je baš na Saponiji besramno drukao da će roknuti, a ona otišla preko 320 kn (moj target).

Display More

znaci nemate od spoemnutih 49 promasaj nijedan primjer? odnosno imate taj jedan gdje ste se zakacili?

i sta je on znao za koronu dok nitko nije znao ? pa je navlacio na prodaju prije pada?

ma dajte...ako je to znao onda mu svaka cast...

• Birtija

• emil
    • January 10, 2021 at 9:55 PM
    Quote from BudFox

Jel zna tko gdje je @Neo ?

On je znao trgovati, jucer sam gledao i sve, ali bas sve je pogodio. Ne znam kako, ali istina.

slican zakljucak sam imao i ja kad je banan. ljudi su ga napadali jer se puno hvalisao. s pravom, al covjek je znao poso.

steta sto nije s nama....

st-brajo znamo da se niste volili

al mozete li nabrojat te njegove silne promasaje. Ne one kratkorocne koje ste spominjali i prije. npr igh- on je na 100kn reko da igh ide na 150kn i hvalio se da je prodo na 108kn. al to sto je onprodao ne znaci da nije target od 150 pogodio.

pa eto nece vam bit tesko ako ih je od 50 jednu pogodio imate barem 49 primjera gdje nije...

i ako moze neka vas prognoza kad ste vec tolko protiv njegovih. neki target pa da mi kao neovisni usporedimo ciji su pogoci pogoci a ciju su promasaji.

lako je pljuckat po drugima kad sam ne dajes prognoze. ipod prognozom ne mislim "ide to gore" nego brojkom "to ide do ***kn"

1. Privacy Policy
  2. Kontakt