1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kivi

Posts by Kivi

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • January 18, 2021 at 9:28 PM
    Quote from Marielena
    Quote from janlana

Kolege ...rasprave su vam odlične ...mene je opako iskustvo naučilo da negativne kritike i postove ne doživljavam loše ...dapače ..opreza nikad dovoljno

najgore su ipak euforične najave rastova bez osnova ...atpl realno od trenutka kad je IB prestao kupovati onih 680 kuna ( gdje sam i sam opako zaradio )

pada i loše stoji ...ali od 2007 sam nutra -van i u ciklusima se dalo opako zaraditi ... samo ne oni koji su kupili na 3400 :-))....

dakle respekt prema svima ..kak got pisali ...već vrijeme koje trošite na pisanje je vredno vaše pažnje ...

Da, opaka dionica za zaraditi ali i izgubiti lovu.

zato i je predmet interesa šarolike ekipe.. ja na ovoj dionici i fino zaradio i fino popušio.. al ak ništa dosta i naučio..

• Birtija

• Kivi
    • January 16, 2021 at 10:20 AM
    Quote from alias
    Quote from gigic23

Postoje analitičari i ANALITIĆARI, i naravno postoje ONI koji misle i znaju da su dobri ANALITIČARI.

Samo ću reći ovo kada ne ide drugačije vjerodostojnost vlastitog piskaranja podupire se prosipankem po bidu vrlog institucionalca u privatne svrhe. Zvuči nemoguće, o da itekako je moguće.

Npr transparentno prebaciš 10.000 dionica sa skrbnivkog računa na vlastiti ispod top 10 pa onda istovaruješ po bidu čim se stvari ne odvijaji kako si duuuuuuuuugoročno planirao.

Arsenal presušuje, a nervoza je ogromna.

:) :P 8) :thumbup:

p.s. Inače nije mean nego median, a u konkretnom slučaju ne mijenjq ništa bitno. Razlika je enormna

Display More

:) mnogi su te slusali na 475kn pa su pogubili ogromne novce. I ti se sad imas obraza javljati i jos uvijek drobis o nekakvim prodajama itd. I strasno i zalosno. Sta sad zelis uvaliti dodatne dionice ekipi pa si se vratio? ahahahaha. Dakle, da ukratko mi ispricamo nasu povijest, pa da ljudi znaju o cemu raspravljamo. Gigic i ekipa su na cijeni od 465kn govorili da to nikad nece ici ispod i da ce ljudi izgubiti lovu ako ne kupe sto prije. Njih 10 su se kao i ovdje tako napisivali i uzivali u rastu dionice. Onda sam ja dosao i rekao ekipi da proda jer da bi uskoro trebale dionice krenuti padati. Htio pomoci ljudima. Oni su nabacivali ovakve analize, a ja ispravljao i objasnjavo zasto ce to ici dole. To je bilo prije godinu i pol. Sad mozete vidjeti tko je bio u pravu

Display More

Da dobro se sjecam kako je to bilo.. skupila se ekipa ko i sada i mjesecima drobila o nekakvom velebnom rastu i probijanju 4znamenke.. kad ono bara presusila.. kolega Alias samo vi nastavite pisati i vase analize su korisne ovdje.. pa neka svatko moze jos malo dublje uci u tematiku brodarstva.. koja je iznimno kompleksna.. a o gigicu, migri i ostalima nema smisla pricati.. nadam se da ce se forum vratiti u okvire razmjene informacija a ne cistog drukanja..

• Birtija

• Kivi
    • January 15, 2021 at 1:37 PM
    Quote from migra

kivi@

samo ti je novčanik ostao šupalj ili šupljiji nego je mogao biti.

a moguće da te novac ne zanima pa stavi na ignore ili nemoj čitat.

bio bi jako šupalj da prije korone sa većim dijelom nisam izašao.. a da sam slušao tebe i takve ko ti.. koji samo znaju puno pisati a malo potkrjepiti sa brojevima vjerojatno bi stvarno bio šupalj.. nadam se samo da nitko na ATPL ili na bilo kojoj drugoj dionici svoj investment ne temelji na tvojim romanima..

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Kivi
    • January 15, 2021 at 9:43 AM
    Quote from airfire

eth za dva tjedna sou :)

može pojašnjenje?

• Birtija

• Kivi
    • January 14, 2021 at 3:56 PM

heretici prosipaju po bidu a true beliversi lupaju po asku.. moram priznat da mi postovi od kolege migre nisu falili.. a tog preljevanja iz š u p je bilo jako puno prije na poslovnom.. i šteta da je opet ovdje krenulo..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • January 5, 2021 at 1:44 PM
    Quote from Marius

https://mediadaily.biz/2021/01/04/cit…la-rupu-zakonu/ netko vidio ovo?

to je navlakuša da platimo članak :/:)

• Kivi
    • January 5, 2021 at 10:35 AM

pa sve što vi kažete i pro i contra stoji.. ja bitcoin pratim od kad je bio ispod 1k USD.. počeo sam ga kupovat prodavat svašta.. ispada normalno da bi najviše zaradio da sam ga hodl-ao.. ali time se ne zamaram jel ko što je neko reko da si ga kupio za dolar prodao bi ga za 5.. ovo je jedna od priča di sam najviše zaradio.. znam dva lika koji su dizali kredite tamo negdje 2015 za crypto.. obojica ne moraju raditi više ozbiljan posao.. možete vi pisati o tulipanima ali ja sam oduvijek vidio veliki potencijal u digitalnoj valuti i platformi na kojoj je napravljena.. i ne vidim da joj regulator može nauditi da je nulira (oscilacije su uvijek moguće i poželjne).. najveći je rizik po meni da hackeri naprave sistemsku provalu u ključeve..

• Kivi
    • January 5, 2021 at 10:29 AM
    Quote from SosT

Ja prvi puta ušao prije 45 dana na 19k.

Nije mi žao

pa nije kolega sad na 5k da bi vam trebalo biti žao :D:D

• Kivi
    • January 4, 2021 at 10:30 AM

*kompanija . .

• Kivi
    • January 4, 2021 at 10:30 AM

bitcoin je pre genijalna ideja.. u čemu je real value zlata?? a da bitcoin to ne može dostići? pogledajte market capove najvrednijijh komapacija i commoditiya.. po čemu zlato vrijedi isto kao i 15 najvrednijih kompanija na svijetu.. misliš da je to realno?

• Best buy

• Kivi
    • January 4, 2021 at 10:10 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

Ajde mašti na volju.

Imam 20 tisuća eura koji mi neće trebati barem 20 dodina.

Gdje bi ih uložili ?

Uvjet je sigurnost koliko je išta sigurno, prinos 4-5% od redovnih dividendi, i rast cijene tijekom godina na temelju dobrog stabilnog rastućeg poslovanja, ili po inerciji tržišta

Ajde :S

telekomi i duhan na USA marketu.

ima finih podcijenjenih multinacionalki sa odličnom dividendom.

kod nas, HT i Optima :D

neka prođu siječanj i veljača, pa ćemo biti pametniji :)

Display More

kolega temeljem BB-a, dali to znači da ste opet Opte dionik? isprika ako je pitanje predirektno.. temeljem je prethodnih vaših postova

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Kivi
    • December 28, 2020 at 11:25 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from Kivi

ma turista će biti sigurno.. sezona će biti top.. neće sigurno biti rekordna ali solidna i puno bolja od ove 2020.. bio sam sad par dana u Istri.. ljudi u privatnom smještaju već sada zaprimaju rezervacije stalnih gostiju.. po mom mišljenju Istra se ne mora bojati za svog gosta.. a i to je mentalitet ljudi otvori im granice i svi će nagrnuti

pogodili ste čavao u glavu.

stalni gosti će uvijek doći, međutim, velike hotelijere pune turoperatori preko ugovora o alotmanu (puno za prazno) koji se sklapaju sezonski.

pošto je turoperatorima najvažnije da popune cijeli aranžman, ukoliko neke turistima privlačnije zemlje poput Italije, Španjolske, Portugala i Francuske ponude povoljne aranžmane, turoperatori će gledati da prvo popune njih.

nemojmo zaboraviti da te zemlje lani nisu imale nikakvu sezonu i da su gladne novca od turizma.

pribrojimo tu još i Grčku i Tursku koje su u istoj situaciji, ali su još gladnije od ovih gore navedenih zbog dugova (Grčka) i tankiranja valute (Turska) koje bi mogle iduću sezonu igrati na dampiške cijene.

privatni smještaj (kuće s bazenom) bi ponovno mogle dobro proći, a za ostalo baš i nisam siguran.

ali vjerojatno ćemo tek na proljeće, kad vakcine krenu djelovati i virus malo popusti, znati na čemu smo.

Display More

u tom dijelu sa turoperaterima ste u pravu.. ali moj rezon je da gostiju ima koji su dosta vjerni istri - bilo kroz privatni smještaj bilo da pune hotelske smještaje.. realno tu će do ljeta situacija sa coronom vjerojatno biti bolja nego u italiji, španjolskoj koje su dosta jako bile pogođene istom.. e sad da visoke cijene neće prolaziti vjerojatno neće.. virus će oslabiti prema toplijem vremenu - plus cjepivo - plus ljudi su željni imati slobodu kretanja..

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Kivi
    • December 28, 2020 at 10:37 AM

ma turista će biti sigurno.. sezona će biti top.. neće sigurno biti rekordna ali solidna i puno bolja od ove 2020.. bio sam sad par dana u Istri.. ljudi u privatnom smještaju već sada zaprimaju rezervacije stalnih gostiju.. po mom mišljenju Istra se ne mora bojati za svog gosta.. a i to je mentalitet ljudi otvori im granice i svi će nagrnuti

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • December 23, 2020 at 9:04 PM

nije lose da je UG tako agresivan, u kampanji i branjenju svojih interesa.. hrpa lobiranja i tvrdih sastanaka se treba odraditi.. ne treba potcijeniti snagu HTa.. ali ne treba zabiraviti Zabu i da svi oni vole novce.. bilo u vidu sto vise cijene Optime bilo u vidu UGovog ulaska na trziste.. od ovog bi se film mogo snimit sa kojim bi i Gordon Gekko bio zadovoljan

• Kivi
    • December 23, 2020 at 3:18 PM

da ja sam uvijek bio sam u trolistu BTC ETH LTC, makar potonji se isto pokazao kao poprilični shitcoin kad je Lee na ATH rasprodao gotovo kompletni hold, uz obrazloženje da će tako bolje obavljati posao razvitka..

• Kivi
    • December 23, 2020 at 2:14 PM

da nisam uopće pratio zašto se takva velika korekcija tamo desila

meni na cryptu u nekih malo više od dve godine.. a prodao sam sad.. prinos blizu 200 posto.. sad sa naknadnom pameti šteta da sa ozbiljnijim novcima nisam ušao.. ali i ovako sam prezadovoljan

• Kivi
    • December 23, 2020 at 2:13 PM

dionicar pa valjda dolara .. :D:D

• OPTE prodaja - kladionica

• Kivi
    • December 23, 2020 at 11:00 AM

kad već toliko spominjete dioničara br.9 ispada da je čovjek u nekih 9 mjeseci kupio nekih 70 tisuća komada

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Kivi
    • December 22, 2020 at 9:34 AM

danas močno otvaranje burze.. ukupan promet 1 dionica ERNT po 1490 kn

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Kivi
    • December 21, 2020 at 3:53 PM
    Quote from trial

I Ameri otvorili u crvenom. Ni baš neko veselje na vidiku u narednom razdoblju.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=s%26p500

reklo bi se korekcija sa najviših razina.. zbilja čudno za burzu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt