Ovaj Trampuž je i nama solio pamet da se svi zaključamo u podrume. Vidimo kako su mu mjere efikasne u domaji.
Tako je. I uz jake mjere stanje nije dobro i pitanje kada će biti dobro. U tome i jest problem, Hrvatska je među najliberalnijim mjerama u EU i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti. Kod nas rade kina i kazališta, svi trgovački centri puno radno vrijeme mislim da to uopće nije pametno. Imamo 1.300 mrtvih na milijun. Jako puno ljudi je umrlo izvan bolnice po otpustu pa ne ulaze u statistiku. Mi brojimo bez njih. Zašto nema statistike post covid invalida (mislim na ljude koje su prije bili bez težih bolesti, a danas su ovisni o tuđoj njezi, kisiku i nepokretni) i zato jer su podatci su vrlo uljepšani očito. U takvoj situaciji pumpanje cijena hotela nije pravi put. I na to sve SVJETSKI RAT oko cjepiva pojačava oprez i ne sluti na dobro. Što se sve sada dešava očito ćemo saznati puno kasnije.
Ma sve stoji kolega ali da bi ponovno kupovali po 18 treba barem da se neki doktor raznese (puj puj puj) na Jadranu. Plašenje sa kineskom kijavicom od samozvanih epidemiologa bez srednjoškolskog znanja statistike više ne pali. Ljudi su jednostavno progledali i naučili živjeti sa "virusom".