1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Laudator
    • February 10, 2021 at 10:18 AM
    Quote from Barikb
    Quote from Laudator

Ovaj Trampuž je i nama solio pamet da se svi zaključamo u podrume. Vidimo kako su mu mjere efikasne u domaji.

Tako je. I uz jake mjere stanje nije dobro i pitanje kada će biti dobro. U tome i jest problem, Hrvatska je među najliberalnijim mjerama u EU i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti. Kod nas rade kina i kazališta, svi trgovački centri puno radno vrijeme mislim da to uopće nije pametno. Imamo 1.300 mrtvih na milijun. Jako puno ljudi je umrlo izvan bolnice po otpustu pa ne ulaze u statistiku. Mi brojimo bez njih. Zašto nema statistike post covid invalida (mislim na ljude koje su prije bili bez težih bolesti, a danas su ovisni o tuđoj njezi, kisiku i nepokretni) i zato jer su podatci su vrlo uljepšani očito. U takvoj situaciji pumpanje cijena hotela nije pravi put. I na to sve SVJETSKI RAT oko cjepiva pojačava oprez i ne sluti na dobro. Što se sve sada dešava očito ćemo saznati puno kasnije.

Ma sve stoji kolega ali da bi ponovno kupovali po 18 treba barem da se neki doktor raznese (puj puj puj) na Jadranu. Plašenje sa kineskom kijavicom od samozvanih epidemiologa bez srednjoškolskog znanja statistike više ne pali. Ljudi su jednostavno progledali i naučili živjeti sa "virusom".

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Laudator
    • February 10, 2021 at 8:57 AM
    Quote from zlocesti

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…kovita-15049378

Ja se nadam najboljem, očekujem najgore. Nije ovo još gotovo.

Ovaj Trampuž je i nama solio pamet da se svi zaključamo u podrume. Vidimo kako su mu mjere efikasne u domaji.

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • February 9, 2021 at 1:17 PM

Nekome je baš trebo ovaj jedan komad u portfelju.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • February 9, 2021 at 12:45 PM

Kakva nervoza na 41,80 tko će prije i sad ova 3 se svima gade. Kao kad ostane zadnji čevap na tacni pa se svi prave strašno fini.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • February 9, 2021 at 12:33 PM
    Quote from dionicar

kolege, što ste stali sa INGRom? ja zadnji potegnuo prema gore, ajmo slijedeći sad. nećemo stati valjda...

Ne zazivaj vraga. Ako ja uđem ode to na 9.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • February 6, 2021 at 2:51 PM
    Quote from nemo
    Quote from zm1

Mislim da previše katastrofične gledate na hrv turizam i općenito na stanje u ekonomiji. Eto i sami ste rekli da niste više dioničar, pa dijelom i razumijem ovo što pišete :)

kad je kolega barikb bio u dionici svojedobno je pisao hvalospjeve i pozitivni druk...eto ko bi gori, sad je doli. Dopušteno je sve sto nije moguće sankcionirati. The Rivp is dead. Long live the Rivp!

Sjećam se tih litanija da na velim tiranija sa hvalospjevima Bogu RIVPu na Poslovnom. Bio sam uvjeren da se radi o nekom zaposleniku koji je zadužen za animaciju na burzi. Malo sam se šokirao tonalitetom postova kad se ukazao ovdje.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • February 5, 2021 at 1:50 PM

i neka je prihvaćen da više i to skinemo ovdje sa dnevnog reda. Barem je 100 postova bilo da temu zakon ovo ono.

• Laudator
    • February 5, 2021 at 10:12 AM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Otišao je i onaj magarac sa aska sa 50 tisuća komada. I neka mi nitko ne kaže da je bio ozbiljan, da je želio prodati.

Pobuna u kokošinjcu je suzbijena , spremni smo opet predati svoje papiriće .

ako ga nema možda je baš on krenuo s prodajom, trećina prometa je danas Opte, ali je problem što je sve s minusom

A kako znate da je otišao kad je bio na 6.4.? Meni trenutno 6.4 nije vidljivo.

• Laudator
    • February 5, 2021 at 10:06 AM
    Quote from tollway

nitko ne komentira ovo rastepanje po bidu!!??

Nemaju vremena. Kupuju.

• Laudator
    • February 5, 2021 at 9:55 AM

Vraćamo se na tvorničke postavke?

• Laudator
    • February 4, 2021 at 2:05 PM

Ajoooj, čim mali zaron odmah plakanje.

• Laudator
    • February 4, 2021 at 10:56 AM

Ljudi no sikiriki, kakvi zakoni, kakvi bakrači. Optima će se prodat (ako!!!) na dan kada prestaje bilo kakav utjecaj HT-a na poslovanje OPTE i HT postaje samo veliki dioničar. Niti sekunde prije. Znači samo nam treba da na taj dan imamo kupca. Inače, lele i kuku.

• Brokeri i brokerske naknade

• Laudator
    • February 3, 2021 at 9:39 AM

kud sad još i to.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Laudator
    • February 3, 2021 at 9:32 AM

Ne vidi se portfelj i raspoloživa sredstva. kod vas?

• Brokeri i brokerske naknade

• Laudator
    • February 3, 2021 at 9:27 AM
    Quote from ohladi

Jel vam jutros radi Agram Brokeri?

Edit:

Proradio je

Proradio ali kao da nije.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Laudator
    • February 3, 2021 at 9:14 AM
    Quote from zlocesti

Imate li problema sa pristupom Agram traderu ?

Da. Sad je već malo čudno. X(

• Laudator
    • February 2, 2021 at 1:48 PM
    Quote from Backdraft
    Quote from Laudator

Ma uzmi ga odmah sad na kredu. Budeš isplatio kredit na dan isplate OPTE. Nemoj propustit priliku, samo jednom se živi. Budi pravi Hrvat.

Da imam za kredu, digao bih i kupio jos opte 🤪

Uffff, da ne bi mi svi nakon objave prešli na romobile.

• Laudator
    • February 2, 2021 at 1:45 PM
    Quote from Backdraft

hoce li prodaja skoro, kazu nece me dugo cekati 😁

https://www.neostar.com/hr/audi-rs5-co…-tfsi-tiptronic

Ma uzmi ga odmah sad na kredu. Budeš isplatio kredit na dan isplate OPTE. Nemoj propustit priliku, samo jednom se živi. Budi pravi Hrvat.

• Laudator
    • February 1, 2021 at 11:24 AM
    Quote from zlocesti

Više od sitnih zadjevica, a stvarno smo ko' djeca... ne damo svoje dvorište. više me zanima što će onaj magarac sa 56 tisuća komada učiniti kada osvane prvi na asku.

Kako stvari stoje sa punjenjem aska za doć do magarca trenutno bi trebalo pokljucat barem 100-150.000 mrvica.

• Laudator
    • February 1, 2021 at 10:23 AM
    Quote from lebowski
    Quote from Laudator

ma dosta je i miljonček ako će istrest u trenu odmah će male ribice istrest još toliko

Gdine Laudator, kao dioničar Optime potpuno razumijem napetost uslijed približavanja rokova, no molim vas, ako može bez plaonazama poput "male ribice". Ako su ribice, jasno je da su male. Molim vas. Osjetljiv sam na plaonazme.

Bez malih ribica nema ni velikih, tako kažu.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt