Vidim lijepo to ide lagano gore. Možda bude kao prošle godine u ovo vrijeme 70 €:)
Koliko je poletilo, na prvu sam mislio da gledam graf BTCa
Vidim lijepo to ide lagano gore. Možda bude kao prošle godine u ovo vrijeme 70 €:)
Koliko je poletilo, na prvu sam mislio da gledam graf BTCa
Gledam cijenu dionice ZABE i HPB ništa mi nije jasno?
Ja samo znam da kad bi sada prodao svojih cca 400 dionica, da bi cijena dionice u nekih 10-15 radnih dana otišla na 260-280€...mislim, ovo mi se samo na HPB-u dogodilo 2-3 puta u zadnje 3-4 godine...
Ne vjerujem, ajde bas da vidimo
Svi pokazatelji padaju u vodu kad se pogleda vlasnička struktura, zato i vrijedi kolika je cijena..
Koliko bi onda bila Podravka, ako je tu problem vlasnicka struktura
+hpb
Kud svi turci tu i mali mujo
Ne spominji bitka 😁
Kupim MSTR na 500usd kad je poceo rasti bitko jer su medu najvecim pojedinacnim vlasnicima bitka. Onda ameri odobre neke etfove i sroza se sa 700 na 500 i ja prodam na nuli da ne odem u minus. Danas gledam 980 usd.... Ima sam nos, ali nista medu nogama 🤣
2 tjedna kasnije i MSTR je na 1700, mrzim kad nesto nisko prodam sto mi je kasnije uvijek preskupo iako vjerujem da ce ici i vise. Ovo je sada vec ispao moj najskuplji zajeb 😁, a ici ce jos gore
Ne stignem pogledati izvjesce, ali po cijeni bi rekao da ni ne moram 😁
Ne spominji bitka 😁
Kupim MSTR na 500usd kad je poceo rasti bitko jer su medu najvecim pojedinacnim vlasnicima bitka. Onda ameri odobre neke etfove i sroza se sa 700 na 500 i ja prodam na nuli da ne odem u minus. Danas gledam 980 usd.... Ima sam nos, ali nista medu nogama 🤣
Kada Pivci kupuju to je big deal, ali kad prodaju to je nevazno. Kad Dujmovic kupuje to je big deal, sad kad prodaje to je normalno.
Jel nije bilo da ne prodaje ispod 100?
13.600 komada po 48,40€
Dobrodosli medu dionicare spana
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53083
Predmet: Obavijest o izboru predstavnice radnika u Nadzorni odbor društva Span d.d"Ovim putem društvo Span d.d. („Društvo“) obavještava kako je na slobodnim i neposrednim izborima radnika, održanim temeljem članka 164., stavak 3, Zakona o radu (NN 93/14, 127/17, 98/19, 151/22, 64/23), za predstavnicu radnika u Nadzorni odbor Društva na mandat od 4 godine, s početkom od 29.12.2023. godine, izabrana gđa. Barbara Gradečak."
Fenomenalno, sutra ocekujem minimum 5% gore
Sve sto ima veze sa solarima i litijem mi je u banani i cijeli portfelj u minusu, cupa me jedino btc preko Microstrategy (MSTR) da ne bude i gore
Display MoreKad probijemo desetku, onda će to dalje ko podmazano.
Kolega Moller i ekipa po difoltu i dalje će prosipati crnilo da malo popune forum. He, He.
Čuvajte Vaše papiriće..
Mislim da će tek objava zatvaranja predstečajne biti neki prijelomni trenutak oko cijene. Zadnjih nekoliko FI je zeleno, a tako će se valjda i nastaviti. Jer se šire i posla im očito ne nedostaje.
Moller i ekipa te kategorije ne kuže da svojim "lucidnim" postovima i ocrnjivanjem po forumu bilo koje dionice, nesvjesno vode cijelu ZSE u sve manju i manju likvidnost. Novaca koji se obrće u dionicama je sve manje. Statistika kaže, a postoje i službeni podaci ZSE. Smanjuje se broj aktivnih dioničara. Onda se čudimo činjenici kako na pojedinim dionicama danima uopće nema prometa niti jedne jedine dionice.
Ako 2-3 osobe na jednom od foruma kroje sudbinu zse, onda se treba zatvoriti.
Ovaj na 50 mi djeluje kao dogovorena transkacija...iduća 2 sata su ključna
Za sta su kljucna?
Haha super mi je ovaj forum, kad su Pivci kupovali svaki dan se izvjestavalo koliko su kupili. U njih se gledalo kao velike znalce i pokazatelj u kojem smjeru ide firma. Vidi sad ni 2 mjeseca nije proslo od toga, oni su beznacajni i sad se samo broji do koliko su vani 🤣
Da li su zaposlili nekoga za provedbu programa ili imaju dovoljno resursa da to odradi netko od zaposlenih
Top izvjesce za nizi dokup, vidim da ce mi i 40 uskoro proci 😁
Ne tako davno sam rekao da mi je prvi nalog na 50 drugi 45, uvjeravali su me da ispod 51 nece.
Kad 45 prode duplam nalog na 40😉
Zasto vec nismo na 30😁
Jucer prosao nalog na 50 iako je netko rekao da ispod 51 nece...
45 je iduci pa da vidimo jel ni on nece 😁
Kakva je sad logika izaći na 50 i ne platiti 10% poreza na dobit...a moglo se prodati na 70 i platiti 10%...
Pa nismo svi bili upoznati da je 70 vrhunac