očekivao sam dividendu barem 2000kn
Posts by juraj
-
-
Lukašeno priprijetio: Raspoređivanje zapadnih mirovnih snaga u Ukrajini značilo bi treći svjetski ratBjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko upozorio je da bi poljski prijedlog da se u Ukrajini rasporede zapadne mirovne snage, mogao izazvati treći svjetski…www.tportal.hr
ma ne radi se tu o ordenu časti i hrabrosti dioničara Adpl,imam i ja dionice ,otpisao sam ih pa što bude...stalno potkurivanje vatre ne vodi smirenju situacije,moglo je sve proći bez žrrtava dogovorom najbližih susjeda,iovako,ionako opet će morati sjesti za stol i dogovoriti jamstva koja su obečana Rusiji od raspada SSSR,pa ne treba Nato u svako dvorište,ne vidim smisao toga osim izazivanja i provociranja..sjetimo se kad je SSSR išao nuklearno -turistički na Kubu kako su Amri reagirali...ma nije sve crno-bijelo..ako se ne dogovore,WW3,dionice Adpl nedam i nosim ih u atomsko sklonište..
-
Zarada 500000kn svaki dan i povećava se...ali malo je😭
Da puno premalo malo jer se gleda da je to -500k u odnosu na 1mil. 🤣
To vam je kao ona deluzija sa MR vozarinama - 5k a kad ono +20k.
znate onaj vic kada je zeko 🐰plivao preko save jer je u bosni poceo lov na lisice?
E ovo je takav slucaj
kolegice ako opet nacrtate one rakete ja ovo prodajem
-
Zelenski se sutra obraća zastupnicima u Švedskoj: 'Počašćeni smo, u potpunosti podržavamo Ukrajinu'U četvrtak će se također obratiti okupljenima na izvanrednom samitu NATO-awww.vecernji.hr
sreća za nas dioničare da Adpl nema tvornice u Švedskoj
zeleni gdje se god javi videovezom trava ne raste,mislim da se previše uživio u ulogu i da svi ovisimo o zelenom,boli njega birga za cijeli svijet,traži on otvoreno nebo, pa to je WW3,nadam se da će se pojaviti netko razuman i reći dosta,granica komičaru je tu i tu,ovako zeleni potkuruje vatru po parlamentima i jedna šibica i sve u PM...pa da cijeli svijet posivi od nuklearnog praha zbog zelenog umjesto da zeleni sjedne za stol i posadi zelenu travu sa Putinom,malo se i napuše trave,Šaman im složi zeleni vodikov ugovor o dekarbonizaciji,ajmo dosta video zelenila..
-
Burza prekinula pozitivni niz nakon jedanaest danaBurzovni dan je obilježio pad vrijednosti dioničkih indeksa nakon pozitivnog niza koji je trajao više od dva tjedna, a milijunskim prometom su se istaknule…www.tportal.hr
znači jedanaest dana je burza bila omađijana,sad je u triježnjenju ¨Homo deus
Ekonomija bez recesije je kao godina bez zimeU već glasovitoj knjizi 'Homo deus: kratka povijest sutrašnjice' izraelski znanstvenik Yuval Noah Harari promišlja o budućnosti ljudske vrste. Njegova…lidermedia.hrgospodin ne samo da je mio i drag nego korektno sagledava situacije
-
ako je 3500 onda je to sića,pa u Španskom je već 2800e, ali dobro da im glavni biznis ne šteka,gradnja je jako poskupila i sad dobiti 3500 je malo..
vidim da im je Bv narastao na 700kn,valjda su uključili i građevinu,lučicu i sve ostalo,čudo od firme..
-
zanima me je li mogu isplatiti dividendu ako nemaju zadržane dobiti jer ja je ne vidim,dobit imaju ali nije zadržana,koliko je treba pacati da bude zadržana i da može dividenda,pitam za ozbiljno jer ne znam
da se razumijemo,u dionici sam jer očekujem dividendu,volim omastiti brk,inače gibam,gibam
-
Ministar Marić izjavio je da bi hrvatska podružnica trebala biti sanirana jer je riječ o hrvatskoj banci koja posluje po hrvatskim zakonima, dobro je kapitalizirana i ima zdravu bilancu
Vidim da su se pojagmili za Spermbank u Srbiji I Sloveniji, a konačno da i Hrvatska napravi dobar posao,mislim da su je platili 1/5 cijene 71 mil kn bagatelno..
-
ako mitkko napiše da kupuje bude 3 svjetski
-
ameri kanalizacijom pošalju sva sranja u eu,od libije,afganistana,izbjeglice itd.zakuhaju i šalju kanalizacijskim cijevima,a eu to šalje kamlizacijom na brdoviti balkan
-
Ja u kešu se osjećam kao Amer koji ne pada,kao Deda u fotelji,driflam uz pivo Tv programe,kao što sam već rekao,mi najviše padamo kad krenu padaline..
-
Imamo kraljicu ali nemamo kralja,to me zabrinjava!
-
Može li se naslutiti kad ide dividenda?
-
Ingra dovršila operativno restrukturiranjeZAGREB - Ingra je izvijestila da su tijekom prosinca 2021. godine u sklopu operativnog restrukturiranja INGRA Grupe završeni procesi gašenja neaktivnih ovisnih…www.seebiz.eu
sve pripojeno u Ingra nekretnine
-
a dok prave tablice papaju tablerone
-
mislio sam da smo to prožvakali i ispljunuli,Putin bi rekao izdrži ljepotane..
-
dividenda bude,se zna što?
-
Rusija tvrdi da povlači dio trupa s granice, Kremlj: ‘Propala je zapadna ratna propaganda‘Rusko ministarstvo obrane kaže da se neke trupe smještene na granici s Ukrajinom vraćaju u svoje baze nakon završetka vježbiwww.jutarnji.hr
meni se čini da je deda puno više želio da Rusi napadnu Ukrajin nego Rusi sami,mislim da deda obožava đon vejna i fajt i voli navijati u stilu vudri ga Blaž,tako da teorije zavjere nema..a voli deda i boks..
naravno sve to voli gledati iz svoje fotelje daleko od žarišta borbe,mudri deda..
-
-
Pročitao sam samo naslov i sumato krenuo tražiti dugorepe tako da nisam ništa tržio,gadno pada,gadno za gledati,mislim da pratimo tradicionalno burze s jačim padalinama,moje sanjke su spremne na kupnju -15/-20% na P/e 2-4,ipak smo mi investitorima crno ospod nokta.