1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. diokidina

Posts by diokidina

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 7, 2022 at 12:05 PM

Od najavljivane dokapitalizacija trenutno nema nista. Deda zeli jos koji dobar poslovni kvartal, i sa jos nekim novitetima podignuti firmu, i tada ici u dokapitalizaciji.

Kada ce to bit? Do prije kraja godine nece sigurno. Moraju jos naci ovlasteni tvrtku koja ce napraviti prospekt, a to je proces.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 7, 2022 at 9:37 AM

Pripuza trazi od dede jos jedan brod za prijevoz. Ugovor je na stolu. Sad deda trazi jedan stariji brod (kao Solin) na trzistu za kupit ili ce dati jedan iz flote. Ovo sa Pripuzom je posve isplativo.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 6, 2022 at 11:32 PM

Ovo sto je deda ugovorio posao sa grupacijom Ciosom sa brodom Split je znanstvena fantastika.

Sutra cemo uz jutarnju kavicu o novijim svijezim vijestima, sad je i vec kasno.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• diokidina
    • May 6, 2022 at 8:41 PM
    Quote from Roki

Ameri opet u slobodnom padu, njih baš izuva iz cipela. Ljudi šta očekivat od sljedećeg razdoblja što se tiče cijena na burzi? Prodat pola pa čekat sve niže?

Moze se lako vidjeti koliku su Ameri rasli u 2021g,Crobex ih je sigurno pratio. O cemu pricate. Sad ste vecina u cashu pa vam odgovara pad. 🙆‍♂️🤦‍♂️

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• diokidina
    • May 6, 2022 at 1:27 PM

Marin83

Pečar krenuo kupovati

• diokidina
    • May 6, 2022 at 9:51 AM

Trajalo 10min. O tome ste pricali cijelo jutro. Drvlje i kamenje. Crobi je to, ne da se lako.

• diokidina
    • May 6, 2022 at 9:16 AM
    Wall Street: Dow Jones potonuo više od 1.000 bodova
    NEW YORK – Na Wall Streetu su u četvrtak cijene dionica oštro pale, izgubivši sve dobitke od prethodnoga dana, jer ulagači nisu sigurni koliko će Fed još…
    www.seebiz.eu

"Jer ulagac nisu sigurni..."

Razlog pada je interesantan.

A popodne ce ponovo u zeleno, vratit sta su jucer izgubili, pa tako u krug. 🤦‍♂️

• diokidina
    • May 6, 2022 at 8:15 AM
    Quote from accountant
    Quote from Nevera

Medo brunda iza brda i jako je gladan. Hrane ima u izobilju ( inflacija, rat, energetska kriza, rast kamata, globalna neizvjesnost).

Samo razmišljam na glas u ovo kišno jutro u gradu koji teče.

Rijeka?

Split

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 4, 2022 at 10:06 PM

Ja sam jednom davno napisao da Jdpl sa vozarinama od 7-8tis $ radi na nuli.

• diokidina
    • May 4, 2022 at 9:40 PM
    Stock Market Index - Major World Indices Live - Investing.com
    Real-time charts for major world stock market indices including the latest price, daily high, low and percentage changes across each index.
    www.investing.com

Dobro se Ameri zelene.

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true

Ai brodari ih prate vec danima, izgleda da su up trendu.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• diokidina
    • May 4, 2022 at 8:42 PM

mitkko

Ja sam svoje na 15,50-16.😎

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• diokidina
    • May 4, 2022 at 7:29 PM
    Quote from mitkko

VLEN

Ovo bi trebao biti zicer do 15 kn, moram priznati da sam i ja jutros pokleknuo. Očekujem manji zastoj na 13,80 kn (trenutno smo taman tu negdje) i onda napad na 15 kn.

Dips are for buying.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ovo je zicer na 16,a za napad cemo jos vidjet na koliko je. Po meni dobar promet, ali ocekujem i bolji.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 4, 2022 at 6:06 PM
    Quote from Chuck

KOLEBANJA NA TRŽIŠTUJadroplov prošle godine zaradio 100 milijuna kuna! Slična dobit zabilježena je i u 2020., ali uz suštinsku razliku: ‘Trendovi nisu dobri, postoji mogućnost recesije‘

Trendovi nisu dobri. Ako američki FED i ECB, europska središnja banka, povećaju kamatne stope, što bi dovelo do smanjenja inflacije, postoji mogućnost da na taj način dođe do recesije. Posebno uzimajući u obzir agresiju Rusije na Ukrajinu, koja posebno pogađa europsku ekonomiju i njezino najveće gospodarstvo – ono njemačko. Povrh toga, pitanje je i budućih odnosa Zapada prema Kini.

https://more.slobodnadalmacija.hr/om/vijesti/jad…ecesije-1189708

Quote from Chuck

KOLEBANJA NA TRŽIŠTUJadroplov prošle godine zaradio 100 milijuna kuna! Slična dobit zabilježena je i u 2020., ali uz suštinsku razliku: ‘Trendovi nisu dobri, postoji mogućnost recesije‘

Trendovi nisu dobri. Ako američki FED i ECB, europska središnja banka, povećaju kamatne stope, što bi dovelo do smanjenja inflacije, postoji mogućnost da na taj način dođe do recesije. Posebno uzimajući u obzir agresiju Rusije na Ukrajinu, koja posebno pogađa europsku ekonomiju i njezino najveće gospodarstvo – ono njemačko. Povrh toga, pitanje je i budućih odnosa Zapada prema Kini.

https://more.slobodnadalmacija.hr/om/vijesti/jad…ecesije-1189708

Sam naslov kaze placeni clanak. 🤦‍♂️

Zarada dobra, a trendovi losi. 😁

• diokidina
    • May 4, 2022 at 3:57 PM

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true

Jucer u debelom zelenom (DSX preko 7%),a danas nastavak.

• diokidina
    • May 4, 2022 at 12:31 PM

Prijedlog uprave je,ali navedeni su datumi isplata dividende. Samo je pitanje vremena kad ce je sluzbeno objaviti.

Na godisnjem izvjesce iz 2021. sve pise na zadnjoj stranici.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 4, 2022 at 12:00 PM
    Quote from Sinner99

Uz ovakvo FI mi imamo zatrpan ask do 70 kn, trebali smo još u ponedjeljak bit na 75 kn.

Sad znam da ništa neznam.

Nestala prodaja.

• diokidina
    • May 4, 2022 at 10:57 AM
    Quote from whiteking
    Quote from diokidina

Lenac je u velikom fokusu svih. Cijena se dize iz dana u dan, i to na velikom prometu sto je zdravo. Mislim da ce otici jos skalu gore prije izvjesca za II kvartal koji ce bit dobar. Ne zaboravimo da ce uci u slijedeci kvartal 15mil od Delphina. Dividenda ce uskoro na glasanje, 8% prinosa sto je izvanredno.

I da ne zaboravim dolazi za koji dan jos jedan US brod.

kada je glavna skupština i glasanje? koji datum?

Nema glasanja, ja pogrijesio. Dividenda se isplacuje 21.07., zadnji dan kojim moras posjedovati dionice je 10.07.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 4, 2022 at 10:13 AM

Kupci jos ovdje spavaju. 🙆‍♂️🤦‍♂️

Doci ce i nasih 5min.

• diokidina
    • May 4, 2022 at 9:17 AM

Lenac je u velikom fokusu svih. Cijena se dize iz dana u dan, i to na velikom prometu sto je zdravo. Mislim da ce otici jos skalu gore prije izvjesca za II kvartal koji ce bit dobar. Ne zaboravimo da ce uci u slijedeci kvartal 15mil od Delphina. Dividenda ce uskoro na glasanje, 8% prinosa sto je izvanredno.

I da ne zaboravim dolazi za koji dan jos jedan US brod.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• diokidina
    • May 3, 2022 at 6:01 PM

Ovo pocelo danas sa jakim rastom.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt