I ja ocekujem do 40mil on dobiti za 2Q,ne racunajuci u prihodima novce od Delphina.
Posts by diokidina
-
-
Ugovori vrijedni 3,2 milijuna eura za obnovljivce u IstriDodijeljena su sredstava za projekte iz programa 'Energija i klimatske promjene'www.energetika-net.com
Hoce i moze to Lenac. 👏👏👏
-
Kineski izvoz snažno porastao u lipnjuKINESKI izvoz porastao je u lipnju najsnažnije u pet mjeseci, potaknut većim isporukama vozila.www.index.hr
Bez njih nema ni nas.
-
Postavlja se pitanje za koliko su Meta nekretnine kupile potrazivanja?
I ako firma ne vrijedi kako kažete za koliko da su kupile potrazivanja, kako ce im se uooce isplatiti.
-
Moramo imati na umu da vise nije flota od 5 brodova, vec uskoro i 7 brodova.
-
Solin i Split i dalje ukrcavaju Pripuzov otpad.
Dede je nasao jedan stariji brodic na trzistu da uz Split ukrcavaju umjesto Solina, jer Solin je noviji brod i angazirao bih ga za daleke relacije.
Evo jedna slika iz Splita, tocnije iz Sjeverne luke gdje se ukrcaje otpad, ima ga podosta.
-
-
Zagrebačka burza: CROBEX kliznuo šesti dan zaredomZAGREB - Na Zagrebačkoj burzi u četvrtak su dionički indeksi ponovno oslabili, pri čemu Crobex već šesti dan zaredom, uz skroman promet jer investitorima…www.seebiz.eu
Nek mi netko kaze da Crobex prati svjetska trzista kapitala?!
-
Zanimaju me vaša predviđanja za dobit u Q2?
Men's čini da će biti slično kao u Q1 ili čak malo
bolje, uz 20 kn divke kao melem na ranu
"Dobit grupe za 1Q nerevidirano iznosi 67.389.067 kn, što je na 1.381.548 dionica 48,77 kn/dionici"
Svaki kvartal 50kn dobiti po dionici daje 200kn dobiti po dionici na kraju godine
92 M 🙄
Jdpl ce imat 50,Atpl bi trebala vise.
-
Izvjesce jos nije gotovo, za 20tak dana ce bit. Gledajuci za 2Q 4 i 5mj su bili vise nego dobri, 6mj u obradi.
-
cijena sirovina kažete. evo grafovi obrađeni od onoga čije se ime nesmije pominjati.
trebao je ići prvo ovaj, a onaj je bio za trgovce.
Nenad je viješt u grafovima, to je po meni jedino u cemu je ekspert.
-
tipična međedovska trgovina na atpl i brodarima vani......misliš, sad će gore, onda će, danas će, sutra će a ono samo tone iz dana u dan....... isto vrijedi i za bdi i futurese.......
Tribalo bi vise ovakvih analiticara na forumu u podrucju brodarstva ali iz i drugih grana.
-
Stock Market Index - Major World Indices Live - Investing.comReal-time charts for major world stock market indices including the latest price, daily high, low and percentage changes across each index.www.investing.com
Jucer smo pratili pad, a danas rast nista. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
-
Ne razumijem ovu paniku na prodavanju.
Nije to prvi put da se panicari na ovoj dionici. Ovo se cesto desava. Previse je malih, ali pocetnika.
Ali ovo je dobro za nas iskusne.
Npr i kod Lenca prije neki dan panika zbog ne isplate dividende, i vec sutra se vrati.
Jedna i druga dionica su firme u usponu, cemu panika. 🤷♂️
-
Američka mornarica osigurala još jedan veliki posao za LenacRIJEKA – U Brodogradilište »Viktor Lenac« jučer je uplovio još jedan brod Američke ratne mornarice. Ovog puta riječ je o 208 metara dugačkom…www.seebiz.eu
Duzina broda 208m,1100 clanova posade.
-
Moja prognoza je do samog izvjesca(jos 30 dana) da ce cijena biti od 18-20.
Nemojmo se iznenaditi ako Talijan u međuvremenu do izvjesca da odluku o ulaganju, morat ce objasnit ne isplatu divke.
Iza izvjesca samo nebo je granica.
-
Ovo ce se sad stabilizirati, i doci kroz par dana na cca 17-18kn.
2Q ce bit vise nego dobar.
Ako me je jucer netko od vas poslušao dobro ce profitirati.
-
San generacija se ostvario - danas Hercegovina dobiva brzu cestu do moraVeliki broj turista koji imaju namjeru posjetiti Neum, kao jedinu bosanskohercegovačku općinu na moru, ali i Stolac, odnosno cijeli prostor ovoga dijela…www.vecernji.hr
Od posla nemaju kada izvjesce napraviti.
-
Kad bolje razmislim ova dobit ako bude kvalitetno namjenjena, dugorocno ce imati znacenje za Lenac.
-
+par tisuca Vlen
Prodao pola portfelja po 18 nedavno,ako krene sto po zlu sa dividendom(vidovnjak sam🙂) sa tim sad dokupio.
Iskreno nisam se nadao cijeni ispod 17.
Kupnja je jaka kako vidim, ako uspijem sto jos dohvatiti prije negoli ode gore.