1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • July 21, 2021 at 7:10 PM

prodavaj onda, kaj čekaš!! ako je picasso prodavao svoje črčkarije za milijune, možeš i ti! :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • July 20, 2021 at 7:48 PM

ljudi,

a kaj je tu uopče čudno!!?? oni koji vjeruju u neki preokret kupuju ili čekaju 7-8% u javnoj ponudui, a oni nestrpljivi progutaju knedlu, odreknu se sigurnog i traže drugu priliku! sancta simplicitas!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • July 20, 2021 at 7:36 PM
    Quote from Spalato33 (grad)

Bio sam veliki zagovornik adpl ali sam danas izašao sa cijelim portfeljom.Ovih dana sam došao do informacija potvrdnih što su pisali Marin83 i Roki .Nisam vjerovao ali je istina da je Revoz podbacija sa prodajom da su svi radnici na određeno dobili otkaze i sad izgleda da ce se smanjiti plaće radnicima.Definitivno nije dobra situacija i izvješće mislim neće biti kako smo očekivali.Možda griješim sa izlaskom ali vidit cemo.

kako si gorljivo pisao, pomislih da imaš barem par desetaka tisuća kom. kaj ja bogec bistrički tu delam!!?? a kad ono.... ukupni promet danas 353 kilo kuna, a "veliki" dioničar danas izašao sa cijelim portfeljem!!?? mašala!!

• CORONA virus

• tollway
    • July 19, 2021 at 7:54 PM

cjepivo ionako "štiti" max 240-250 dana.... cijepljeni, razmislite da li ćete se cijepiti.... necijepljeni, isto tako razmislite da li ćete se cijepiti... državljani i političari razmislite.... cijepljenje nedovoljno provjerenim cjepivima svakih 8-9 mj, iscrpljivanje proračuna i uništavanje ekonomija i zdravstvenih sustava pogotovo malih država... enormni profiti farmaceuta koji proizvode cjepiva kao i matičnim zemljama.... svi zajedno, ajmo razmisliti!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • July 16, 2021 at 7:39 PM
    Quote from Marielena

Kolega, njihove nekretnine i imovina vrijede 25 kuna po dionici i da imaju 0 turista.

kolegice, ako ste pratili preuzimanje liburnije znate dobro u čemu je kvaka. tako da ovo napisano baš i ne stoji. generiranje novaca iz poslovanja je alfa i omega svih valuacija.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • July 15, 2021 at 7:31 PM
    Quote from Roki

https://www.index.hr/vijesti/clanak…79faly9RmvL4GAY

Sretno nam bilo!

kakav je to problem!!?? preseliti turiste s jadrana u unutrašnjost i riješen problem! ima se kaj vidjeti i uživati i u slavoniji i u središnjoj hrvatskoj!

• CORONA virus

• tollway
    • July 15, 2021 at 7:22 PM

slogan "kampanja za cijepljenje"...... komu iil čemu je potrebna kampanja i bacanje nepotrebnih novaca na marketing..... koja sad već traje 3-4 mjeseca ako su cjepiva učinkovita iznad 95%!!?? i sama riječ kampanja.... kao i politička kampanja.... kada se obične neuke građane uvjerava ili pokušava uvjeriti u ispravnost izbora/odluke kako meni/njima odgovara.

pa svatko će onako kako misli i želi.

• tollway
    • July 13, 2021 at 11:07 AM

trgovina zamrla.... i za jučer sam očekivao puno veći promet.... još se važe i predmnijeva kaj napraviti?

• tollway
    • July 13, 2021 at 9:28 AM

hvala kolega, vjerovatno sam zaboravio. što ćeš.... godine čine svoje :)

• CORONA virus

• tollway
    • July 13, 2021 at 9:18 AM

zloćka, daj ne copraj!! više puta me podsjećaš na pticu zloslutnicu!

ionako će biti kako veliki kažu!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 13, 2021 at 9:04 AM

nisu tu novi poslovi nikakva novost. dapače, tako i mora biti. ovdje po meni je glavni problem kako da se podigne razina profitabilnosti.

• tollway
    • July 13, 2021 at 8:58 AM

svi često spominju AH... pa zar nitko od barem 50-ak ovdje stalno prisutnih forumaša nema knjigu dioničara neposredno nakon prodaje i vidi gdje su ti papiri završili!!?? tko se novi pojavio? pravna osoba, fizičke osobe, skrbnički račun.... mora biti više njih kad se u top 10 nije nitko novi pojavio kad je nestalo AH.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • July 13, 2021 at 8:50 AM

odlično pitanje!? kako u ovome trenutku gotovo svi relevantni svjetski stručnjaci na tom području govore da će visoke vozarine potrajati (neki spominju čak i 2-3 godine!!??), što nam preostaje nego jahati na valu. ponekad jačem a ponekad slabijem.

a oni koji igraju na rast ili pad.... sretno im bilo.

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• tollway
    • July 11, 2021 at 8:48 PM

zloćka kaže.... ht nije jeftino....

ne da nije jeftino, nego je po poslovanju zadnjih par godina jedna od najskupljih dionica na tržištu!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • July 11, 2021 at 8:35 PM
    Quote from tento
    Quote from tollway

na kraju konca (ako je kraj!?)... kakvu je tu imala ulogu švicarska inv banka? osim da je izabrana da vodi prodaju, kasnije nigdje nisam ništa pročitao vezano za njih i prodaju optime.

nadalje, neizrecivo mi je drago da nitko osim mene ovdje nije popušio lovu!!?? samo ste povečavali prosjek ulaska i gotovo nikome ne premašuje 5,36kn!!?? čudo jedno! baš ste srećkovići što niste u minusu, jedino nisu ostvareni snovi?( :huh: a barem stotinjak x su forumaši prijavljivali kupnje iznad 6, pa čak i 8kn! a protrgovan je ogroman broj papira.....zaista zanimljivo!

Zaista mi je žao tollway, ako ste u minusu,

moj prosjek je 5.02 ali sam stvarno mislio da sam jedan od onih s najvećim prosjekom jer sam se uključio dosta kasno.

ne mora vam biti žao. ja već "zaboravio". kratko bio unutra, skužio pogrešku, prodao sa minusom i ušao u brodare.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • July 10, 2021 at 3:41 PM
    Quote from Gojko_G
    Quote from pemar2

ako ja dobro čitam za male dioničare se ne zna nikakva cijena. I prosjek od 8.4. do 8.7. nema nikakve veze. Samo se navodi da će dio koji se kupuje od Zaba-e i HT-a biti niži od tog prosjeka. Ponuda za ostale će tek uslijediti....

Da. Samo treba napomenuti da se ne navodi da će i ZABA kupiti po cijeni nižoj od tog tromjesečnog prosjeka već samo HT po posebnim ugovornim uvjetima.. Vidi moj post na str. 421.

To što smo vidjeli je samo objava HT-a. Čekamo još objavu ZABA-e.

Ponuda malima će definitivno biti viša od 5,36 ili Telemach neće imati cijelu Optimu. Ja očekujem cijenu između 5,74 i 7,62 i to bliže gornjoj granici s obzirom da im je cilj preuzet 100% kompanije.

o čemu ti pričaš novajlijo!!?? jučer registriran i već učiš ljude pameti i navodiš na krivi trag!!

obadvije objave i od zabe i od ht-a su okačene jučer oko 17 sati na službenim stranicama burze.

• tollway
    • July 10, 2021 at 11:19 AM

apsolutno točno, pod uvjetom da nije kupi (misliš da je) jeftino, a prodaj još jeftinije!

• tollway
    • July 10, 2021 at 11:16 AM

jedva čekam ponedjeljak i stampedo na optimi!!! predviđam otvaranje sa dražbom uravnoteženja i padom xetra trgovinske platforme 8o

• tollway
    • July 10, 2021 at 10:57 AM

na kraju konca (ako je kraj!?)... kakvu je tu imala ulogu švicarska inv banka? osim da je izabrana da vodi prodaju, kasnije nigdje nisam ništa pročitao vezano za njih i prodaju optime.

nadalje, neizrecivo mi je drago da nitko osim mene ovdje nije popušio lovu!!?? samo ste povečavali prosjek ulaska i gotovo nikome ne premašuje 5,36kn!!?? čudo jedno! baš ste srećkovići što niste u minusu, jedino nisu ostvareni snovi?( :huh: a barem stotinjak x su forumaši prijavljivali kupnje iznad 6, pa čak i 8kn! a protrgovan je ogroman broj papira.....zaista zanimljivo!

• tollway
    • July 9, 2021 at 9:53 PM

mickey

razumiješ li ti sam sebe u onome što pišeš?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt