Stiglo, no me interesa.
Ovdje sve utihnulo, neka onim neodlučnima to ne bude znak za pesimizam, nađite hrabrost, a ako ne možete na skupštinu priključite se grupi dioničara (prelistati par stranica unazad).
Pozz svima
Stiglo, no me interesa.
Ovdje sve utihnulo, neka onim neodlučnima to ne bude znak za pesimizam, nađite hrabrost, a ako ne možete na skupštinu priključite se grupi dioničara (prelistati par stranica unazad).
Pozz svima
Zašto se ovdje teza ponavlja da cijena godinu dana ne može ići gore?
Pa netko drugi može kupovati za njih....
Ako se ne varam nick je bio Smart, bio je i admin na starom forumu.
Isprike za Off topic
IB je NEIZVRŠNI direktor pa ga nitko nije niti pitao za izjavu
Poštovani Vodač, ako imaš vremena volio bih čuti tvoje mišljenje o aktualnom trenutku, hvala.
Čini mi se ovih dana dosta malih odlučilo izaći, veliki prometi.
ATPL 60%
JDPL 30%
ULPL 10%
Godinu dana kasnije kod mene brodari i dalje kolo vode
ATPL 42%
JDPL 23%
ULPL 19%
ZABA 8%
HPB 5%
SPAN 3%
Sretan i blagoslovljen Božić vama i vašim obiteljima.
U sjeni svega oko ATPL ovdje lijepi porast cijene
Ali će utjecati na (ne)prihvaćanje ponude.
Dakle, iako je cijena sada povoljnija mi mali bi trebali žrtvovati nešto više eura i sudjelovati u dokapu te time ostaviti manje potencijalnih dionica za velike, ako sam dobro shvatio?
Kad bi mogao ići natječaj?
Ako cape potegne i probije 20 000$ biti će vrlo interesantno.
Također jučer bio Rapcu, Sundance club, malo niže....ne mogu reći da je bilo prepuno ljudi ali kakav raj, kakav gušt....
Vergilije, hvala na trudu i vremenu
Poslao sam punomoć za svibanjsku, možeš li okačiti punomoć za lipanjsku skupštinu?
Sretan vam Uskrs!
Ja imam samo brodare, ATPL 60%, JDPL 25%, ULPL 15%, krenuo s kupnjom u ljeto 2021.
Evo ja potrošio 2x30 min, nakon nekih grešaka sad prošao obrazac. Griješio sam isključivo zbog nestrpljenja i nervoze da se uopće moram time baviti
Zašto je jucer bio onakav pad NMM?
Vrlo sam ugodno iznenađen da su brodari krenuli prije BDI-a
ATPL 60%
JDPL 30%
ULPL 10%