1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• Tečajevi u suradnji dionice.net portala i ekonomskog fakulteta

• LodeRunner
    • February 24, 2021 at 9:08 AM

Osobno sam za ali samo uzivo. Toliko buljim u te monitore, i poslovno i privatno, da mi ih je dosta. Na webu mogu i sam uciti, ne treba mi drzalo za rukice.

Ako imate zabavnog predavaca i zgodnu predavacicu, count me in.

Ili Flighta za TA i Zlocestu za FA, count me in.

Za sve ostalo - count me out. :)

• Birtija

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 4:35 PM

Nije zapravo problem otvaranje stranica, nego "tracking" po svom komercijalnom web prostoru. Stoga mi je na usmjerivacima i vatrozidu blokiran cijeli Facebook-ov AS (Autonomous System) - kompletan skup FB IP adresa. Tako da je iz mojih lokalnih mreza FB nevidjiv i ustvari, nepostojeci.

Nazalost sam sam svoj ISP.

• Birtija

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 4:15 PM

Nazalost, osobna higijena mi ne dopusta Facebomb pa nemerem do toga. No lijepi su meni srocili. Zavareni kelj u marsu sa fasistima - za prste polizat.

• Birtija

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 4:04 PM
    Quote from etoimene

Zgodna ponuda je bila danas za gablec. :)

Steak ala Mussolini.. a gdje se nude tako profinjena jela?

• OPTE prodaja - kladionica

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 1:13 PM
    Quote from Moller

sad će ona prijeći na teže štivo, npr. Jama od I.G.K

Samo da ne predje na Danteov Inferno. Dobro bi nam svima pozlilo od jos devet paklenih vrtnji.

preporučam zamijeniti proizvode Medika s Kutjevom, imaju samo jednu nuspojavu

Da cijena dijonkice nejde gor bez obzir kolke mi spili toga? Hik?!

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 12:06 PM
    Quote from zlocesti

Nema to veze sa Optimom, ima sa Neom :S

Ma da li je moguće da vi to tek danas vidite, to se dešava čitav prošli tjedan., protrgovano je cca 100 tisuća komada

Sobarice !

Ili nitko nije htio uzbunu na zelenom vrhu, ja prva :S

Ajde, niže na bid, ukopajmo se. Spasimo čovjeka jada i život ide dalje

Lijepo je Moller napisao.

Mjesto da se cita forum vidim vracamo se u mlade dane pa je Ivan Kušan pored nocnog ormarica. :)

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 11:41 AM
    Quote from zlocesti

Neu sam dužna ispriku, idem se vubiti :S

Nemoj Zlocka, nemoj.

Nazovi Flight - on ima hotlajn za pomoc posrnulim optimasima.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 10:35 AM
    Quote from lebowski

Ponovno mali promet, ponovno kukanje i depresije. A onda opet bude bilo 20 milja prometa u jednom danu pa će bit euforija. Pa opet depresija. I tako.

Glavno da Medika zaradjuje! :)

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• LodeRunner
    • February 23, 2021 at 9:26 AM

Inace, kad smo vec spomenuli SAP, jedan prastari vic. A nije da nema veze i s poslovannjem. Nazalost na Engleskom ali nema smisla prevoditi.

You go to a party and you see an attractive girl across the room, AND:

You go up to her and say: "Hi, I'm great in bed, how about it?" -- That's Direct Marketing

You give your friend a buck. She goes up and says: "Hi, my friend over there is great in bed, how about it?" -- That's Advertising

You somehow get her mobile number. You call and chat her up a while and then say: "Hi, I am great in bed, how about it?" -- That's Tele-Marketing

You recognize her. You walk up to her, refresh her memory and get her to laugh and giggle and then suggest: "Hi, I am great in bed, how about it?" -- That's Customer Relationship Management

You stand straight, you talk soft and smooth, you open the door for the ladies, you smile like a dream, you set an aura around you playing the Mr. Gentleman and then you move up to the girl and say: "Hi, I am great in bed, how about it?" -- That's Hard Selling

She comes over and says: "Hi, I hear you're great in bed, how about it?" -- That is the power of Branding

She comes over and says: "Hi, I hear you're a lying cheating asshole who sucks in bed, but everyone's going out with you, so there must be something... How about it?" -- Now that, my friends, is SAP!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• LodeRunner
    • February 22, 2021 at 10:20 AM
    Quote from plavi01

što kažu grafovi

Imas ovdje i ovdje vrlo kvalitetnog graha za nabavu. Samo se registriras i raste grah sam. Nema potrebe traziti milostinju za rucak svaki dan na forumu.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• LodeRunner
    • February 19, 2021 at 2:51 PM

Luka Banja Luka rastura po indexu u zadnje vrijeme. Interesantno stivo za laku noc. Ono od neki dan jos lakse za spavanje.

Podsjetimo da je Burilović trebao biti itekako upućen u ovu temu. Naime, nakon što mu je prestao mandat pomoćnika ministra u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, otišao je 2006. u Sladoranu iz Županje. U njegovoj službenoj biografiji stoji da je u siječnju 2008. postao predsjednik Uprave Sladorane i bio na toj poziciji sve do 2014., no u službenom sudskom registru stoji da je na tom mjestu bio tri mjeseca i to od veljače do svibnja 2014., a onda odlazi na mjesto predsjednika HGK.

"Ipak, najviše nas se dojmilo herojstvo predsjednika HGK, g. Luke Burilovića. On je, naime, objasnio da je zaslužio cijepljenje, između ostalog, i zato što je ratni vojni invalid koji je u rovu bio 1690 dana, što iznosi četiri godine i šest mjeseci. Dakle, čovjek je za Hrvatsku ratovao više nego što je rat trajao! OK, možda je u taj ratni staž uračunato i osvajanje diplome u Banjoj Luci, što je opet podvig vrijedan svakog divljenja. Znamo da ni Ante Gotovina kao ratni zapovjednik nije uspio ući u Banju Luku, ali, eto, g Burilović jest, i to više puta, svaki put kad bi išao polagati ispit na jednom privatnom banjalučkom Univerzitetu koji vodi izvjesni gazda Rade. A gazda Rade je poznat po tome da se kod njega do diplome ne može doći tek tako, moraš doći bar jednom. Ali, eto, umjesto da uzme zasluženu ratnu mirovinu ili invalidninu, g. Burilović je nesebično odlučio uzeti oko 60.000 kuna mjesečne plaće i naknada koje dobiva u Komori i u nadzornim odborima državnih i poludržavnih tvrtki koje znaju cijeniti diplomu s potpisom gazde Rade", kaže Šprajc.

• Trgovanje dionicama preko Revolut-a

• LodeRunner
    • February 19, 2021 at 9:54 AM
    Quote from emil

Moj skromni zakljucak je da free Revolut vise nije opcija za trgovanje dionicama.

Pa naravno. Zar je itko mislio da ce inicijalni ulagaci i osnivaci Revoluta sponzorirati usluge godinama? Oni su ulozili da zarade lovu, tako da ce cijene svih tih usluga vrlo brzo konvergirati cijenama postojecih banaka. Narocito skorasnjim rastom kamatnih stopa od cega fintech-i nemaju bas prevelike koristi.

Naravno, nece to biti na nivou pljacke ZaBe i slicnih, ali besplatne usluge bez debele pretplate ce nestati. Narocito kad jos malo vremena prodje i kad mladje generacije shvate zasto velike banke jos vrte osnovne aplikacije na dinosaurskom COBOLu.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• LodeRunner
    • February 18, 2021 at 3:39 PM
    Quote from LeoNT

"Izvori ICTbusiness.info s telekom i investicijskog tržišta tvrde kako se broj ukupno zainteresiranih ulagača vrti oko 3 i da je uz A1 Hrvatska tu i Telemach odnosno sama United Grupa koja bi poslije Optimu Telekom mogla pripojiti A1 Hrvatska. Spominju tako i naši izvori jednog velikog investicijskog igrača."

Sad mi je sve jasno. Znaci, Telemach kad kupi pripaja sve Aeinzu. Osim IPTV, sto pripaja sebi. Zatim, United Grupa pripaja Telemach sebi, a onda se onaj fond koji ovdje izvisi pripaja HTu kad se HT pripoji kome god ga kasnije kupi.

U pripajanju je spas!

• LodeRunner
    • February 18, 2021 at 11:51 AM

Eto ga, ceka se samo prodaja Optime pa da se i jadni Svicarci malo ukesiraju. :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • February 18, 2021 at 11:41 AM
    Quote from mulac

Jel Croatia Banka račun od I.B. ?

Trebao bi biti. Proslo ljeto kad smo racunali ispalo je zbrojeno Biblijin osobni racun, Slavonska banka i Croatia banka skrbnicki daju tocan postotak koji se navodio pod njegovim vlasnistvom u objavama ATPLa kod kupnje / prodaje povezanih osoba. Mislim da je to BudFox zbrojio.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• LodeRunner
    • February 18, 2021 at 11:05 AM

Saudi minister: Oil producers must remain extremely cautious

Those who are trying to predict the next move of OPEC+, to those I say, don’t try to predict the unpredictable.

Jel ovo druk? Ili nije? Tko bi to znao danas uz toliko olujnih drukova.

Veliki valovi ispred nemirnog pramca!

• LodeRunner
    • February 17, 2021 at 12:34 PM
    Quote from LeoNT

Bilo tko...

Vidi se da su nas poceli plasiti naprednim psyops taktikama. Cita se forum..

Imace, kad vidim ovakvo prosipanje sa solidnom kolicinom, siguran sam da je odradjeno telefonski putem brokera bez uvida prodavatelja u bid/ask odnos. Nekome je trebala lova, ili ima nesto bolje za kupiti. Nista posebno.

• LodeRunner
    • February 17, 2021 at 12:28 PM

Na prodaji na 6.44 stoji 4444 komada.

Tko bi to mogao biti, pitanje je sad?

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• LodeRunner
    • February 17, 2021 at 10:43 AM
    Quote from BudFox

Raste MR SPOT

#MR +71% to $10k/d

Ako se netko slucajno pita sto je sad ovo evo dva linka za razonodu i gubljenje vremena.

Texas deep freeze hits energy sector; Houston ship channel shut

Norway oil and gas output at risk from strike, Equinor says

No naznake su da su dogovorili nove uvjete za radnike u Norveskoj, tako da je sad pitanje koliko ce ova drhtavica potrajati u Texasu. Do tada samo gore!

Da stavim smajli na kraj ili je dovoljan druk bez spomenutog?

• Što smo danas tržili

• LodeRunner
    • February 16, 2021 at 3:54 PM

Netko mi je nesebicno udijelio cak 7 komada ULPL.

jasko, jesli to bio ti, stari market mejkeru?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt