1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. bank321

Posts by bank321

• 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• bank321
    • April 18, 2021 at 10:14 PM
    Quote from Flight
    Quote from vlad1111

negativne divergencije se mogu anulirati na sasvim malom dipu.

odbijanci su predvidivi skrivenim pozitivnim divergencijama.

a nenadani upad Elona & co. nije predvidiv. :P

realno...ako je prika Elon kupovao na cca 30.000 USD, probabli nou čans da će konji više ikada pasti tako nisko.

Okladio bih se u ozbiljnu lovu da će ići niže. Elon je to radio da spašava svoje dupe u Tesli, a ne jel vjeruje u kripto. Zna on da je iz nečega teško napraviti nešto, a još teže iz ničega ili skoro ničega.

ništa...onda čekaj na 2xxxx ili 1xxxx

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• bank321
    • April 18, 2021 at 9:28 PM
    Quote from Flight

Pa selendara je i LJSE pa je začetnik ove rasprave tamo stavio svoj novac ako se ne varam?

Činjenica je da je dosta kapitala otišlo natjeravati balon kripta u očekivanju da je tamo sveti gral životnog uspjeha i njihove dugoročne budućnosti. Vratit će se dio njih kad hype posustane i ako ne daj Boze, “krv poteče” na ekranima. Nažalost, to će vjerojatno utjecati zbog povezanosti tokova na sve imovinske klase.

Al ne bih ja pridavao veći znacaj manjim ili vecim špekulantima. Novca ovdje ima, mnogo vise od “robe” i rezultata. Pa bih nedostatak interesa prije svega vezao uz (pre)malen broj zanimljivih investicijskih vozila za zadano stanje stvari i likvidnsonu situaciju. Skupoća ili jeftinoca tek dolazi iza toga na listi kriterija pri izboru, a obzirom na relativnost i volatillnost tih pojmova.

Kripto ili neka njegova derivacija je budućnost.

Sve dok takvu budućnost netko ne zabrani.

• bank321
    • April 18, 2021 at 9:07 PM
    Quote from Kivi

ja rasprodao bch na 1150 i ltc na 315.. bch uzletio 30 posto taj dan.. meni bi pasao neki btc retest zone 40 i 30k.. tu bi se na discountu dalo svasta ubrati.. al mozda je ovo samo mali dip prije novog leg highera.. kako bilo nebum trcao za coinovima.. strpljen spasen

negativne divergencije se mogu anulirati na sasvim malom dipu.

odbijanci su predvidivi skrivenim pozitivnim divergencijama.

a nenadani upad Elona & co. nije predvidiv. :P

realno...ako je prika Elon kupovao na cca 30.000 USD, probabli nou čans da će konji više ikada pasti tako nisko.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• bank321
    • April 18, 2021 at 2:39 PM

Ovdje kao da ne shvaćate da cijenu moze dignuti jedino POTRAŽNJA za dionicama, novi cash.

A potražnje, novog casha nema.

Pa da je firma i na PE 2 i BV 0.1, a kupaca nema - cijena dionice neće rasti.

Jednostavno.

To je ZSE.

Zaboravljena selendara Europe.

• bank321
    • April 18, 2021 at 2:29 PM
    Quote from zlocesti

To je sve istina, i uza sve to smo dogurali do preko 60

Da neće ovdje triple top ?

Target 38 tisuća :/

Ma ja sam to vikao kad je već bilo 60.000...nismo nigdje dogurali- za sada. Driver će biti nova potraznja za bitkonjim KOJA POSTOJI- nema tu straha...nisam sada za kompom i ne pratim...the day off...

• bank321
    • April 18, 2021 at 11:37 AM

Za bitkonja postoje negativne divergencije macd histograma na dnevnom, trodnevnom i tjednom grafu, a razvijaju se već 4 mjeseca. Zato sam bio anti-raketno raspoložen.

Na jednom drugom forumu sam rekao da sve vrišti na korekciju.

• bank321
    • April 18, 2021 at 1:22 AM
    Quote from zlocesti

Izgleda da će ovaj stvarno još gore, ako pogledamo u retrovizor

Quote from zlocesti

Barba Vlaaad..... teta Ti je bila u pravu :)

Bitcoin ide gore, koliko god se to nerazumno činilo.

Frantic

Sigurna zona, koliko je išta sigurno, od 6o do 64, možda poljubi 58

Ispod toga brza evakuacija, jer onda se znači predomislio i ne zna se kuda će

teto, kasno pališ.

negativne divergencije ne traju vječnu: kad si rekla raketa, ja sam rekao NE-zbog divergencija.

i bijaše NEEE.

sada se desio breakout uzlaznog trokuta pa throwback...

a trguje se na satnom grafu.

bitkonj nije interesantan.

kriple, doge trenutačno su OKRENULI ogromnu lovu i DONIJELI ogromne profite...

trejdam pa ne crtam.

Quote from mitkko

Treba imati na umu i ovaj potencijalni scenarij, da ga ne dočekamo na krivoj nozi. Čak bih rekao i da je vrlo izgledan. 58k je ključna zona.

Tehničari, šta mislite?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Odavno je klin vidljiv, ali to je obrazac s relativno malim padom (u slučaju down proboja).

• bank321
    • April 4, 2021 at 1:53 PM
    Quote from zlocesti

Barba Vlaaaad............. double top ??

Unatoč indikatorima i oscilatorima, poljubio je 60

Time se kvalificira za mogući double top. Mogući :S

I sve ponovno

Ana Tri Pištolja

Teto, vi ste rekli malo otpora pa raketa.

ja sam, dakako, vidio otpor, ali divergencije su ključne.

rekao sam da neće biti raketa...zbog divergencija.

zar ne vidite da su divergencije atomsko oružje?

• bank321
    • March 31, 2021 at 10:43 AM
    Quote from zlocesti

Kako je ovo zabavno, Ana Tri Pištolja.

Od jučer do danas puževom brzinom uzbrdo. Jedan maleni otpor je savladan, sda se vrtimo oko toga

Pitam se hoće li coin ponoviti prethodni obrazac, zrcalna slika. U tom bi slučaju malo dolje, pa onda gore... a možda i nastavi ravno prema 61, što mu je ponovljeni top.

E onda treba paziti, double top ?

teto, vidite da divergencije rade...sad je palo, ali nastale su kratkotrajne pozitivne divergencije pa u narednim satima ide odbijanac...tako se može surfati, a što dejtrejderi i rade...

inače, grah je kuhan paraboličnom kuhačom i trebat će je malo "dricat"...

• bank321
    • March 30, 2021 at 7:29 PM
    Quote from zlocesti

Graf molim, a ne suknjicu, škotski karo uzorak

Puno sam puta vidjela kako papir ide protiv indikatora, puno puta ide sa indikatorima. Elder kaže da su patterni skroz bezveze, Bulkowsky i ostali tvrdolinijaši viču da je najbolji indikator pregrijanosti istrčavanje van izvan linije terena, svako po svome

Al' do prvog otpora bi trebao taj coin.

Ajde :S

Teta ti je u vrtiću :S

ovo gore je malokrvni, ali dobro skuvani fažol.

grah.

p.s.

kako će fažol biti punokrvan, a nema krvnih žila.

čak su i neki tzv. punokrvni ljudi (krivi za puno krvi) u stvari malokrvni (anemični).

• bank321
    • March 30, 2021 at 7:20 PM
    Quote from zlocesti

Ajde barba Vlad samo pattern, ništa indikatore, daily, da ga vidimo

Ovo izgleda ko' škotska suknjica :S

draga teto, ova suknjica pristaje bilo kojem tajm frejmu.

teto, uvijek ćete ostati na razini "može gore, ali može i dole" ako ne naučite nešto o indikatorima, oscilatorima i divergencijama.

u trenutku kad se formira obrazac, a smjer proboja je "obrašćarima" nepoznat, divergencije otkrivaju barem kratkoročni trend.

naravno, sve pada u vodu ako ekipa milijardera odluči drugačije.

kao i u svemu drugom.

pa se npr. moraš cijepiti.

protiv ljudske pokvarenosti.

a, u stvari, baš zbog nje.

• bank321
    • March 30, 2021 at 7:11 PM
    Quote from zlocesti

Kako vam lijepo graf izgleda

Sada morate malo paziti, oko otpora ste, pa još jedan, a onda pravac Nebo, prva stanica

za razliku od tetegospođe, ja to vidim drugačije...

• bank321
    • March 30, 2021 at 12:58 PM
    Quote from ivan0003

DYOR se kaže svima za sve. O ovima ne znam ništa, npr.

Trenutno banke traže ulaz, ali neće oni OTC, niti pojedinačno kupovati, u 10 dana bi trebao COINBASE napraviti IPO, tu će banke uletit ozbiljno i kupit mjenjačnicu, najjaču na najjačem tržištu, ide bitco i preko projekcija kolegice žločešte.. ne žafrkavam

Ima super projekata, DOT, LINK, UNI, najpodcjenjeniji je ROSE koji je riješio pitanje privatnosti u kriptu, partneri sa BMWom, GOOGLE cloudom, čekaju se objave suradnje, među ostalima jedine F500 društvene mreže, to je bigg jer znamo koja je..

Ima ih koji nenormalno rastu i to su najvećim dijelom CZevi projekti i to vama starog kova ne može nikako sjesti, punica mi je ekonomistica starog kova i nije išlo nikako, začepila su se usta svima u široj i užoj obitelji jednim buntom love.. to je bio gušt stavit pred ženu, a znao sam da će do ujutro svi znati haha npr uzeo KAVA na 4,5$ prodao na 6,84$ +50% profit i ponovo kupio na 4.37 i 4,40 i opet je preko 6$, sve u roku mjesec dana i nisam još prodao, kad su ispali gratis na koncu hehe..

Dobri projekti.. KUSAMA, SWIPE, OCEAN, MATIC, AVA (Travala) ce biti interesantna Hrvatima jer živimo od turizma a to je token upravo za turizam i da kupio sam ga na 1,68 sad je preko 5 i njega držim još..

Pratite jutubera chico cripto-a i vidite što je istraživačko novinarstvo, trebat će vam vremena da polovite sve i sam sam to prošao, ma ima tu puno toga više od fundamenata, jer postoje i pumpamenti koji remete logiku i razum volatilnošću, al kako je neko ovdje reko, treba znati surfati na valovima

Display More

koju mjenjačnicu koristiš?

uzgred, ipak si iskoristio pravi trenutak rasta btc-a, a koji je povukao sve shitcoine za sobom (koji onda rastu i značajno više)...ovo ipak realnosti radi...

• bank321
    • March 28, 2021 at 7:23 PM
    Quote from zlocesti

Poštovani barba Vlad, svi smo u pravu, ovisi koji frame gledaš

Ovo je samo dio većeg gibanja, no tko bi to sve objavio

Weekly smo na vrhu. Pri vrhu

Daily šećemo unutar kanala

Na dvosatnom su ove crvene linije povučene sa weekly, a ove plave su gibanje unutar većeg gibanja.

Sve skupa, trenutno smo još uvijek ovdje gdje smo i bili. . A od jutros do sada se nešto valjda moglo i zaraditi . Ali za to treba još kraći interval, 30- minutni, petminutni itd

Poanta je da ovdje stvarno možeš ući kad hoćeš, izaći na idućoj stanici, sve dok otprilike znaš kuda otprilike ideš

Fora je :S

Display More

draga teta, malo ti je kanalizacija (i inače) ala grdović...mislin, bokun pijana.

a ja san crta isti kanalizacijones ka i ti- 4 sahata.

a onaj primarna kanalizacija, malo nagrižena, to je ta tvoja druga sličica- vridi za bilo koje vrime kuvanja fažola.

p.s.

ništa bez divergencija.

• bank321
    • March 28, 2021 at 3:16 PM
    Quote from zlocesti

O lijepe li razbibrige, uvijek otvoreno

Kuda li će bitcoin ?

Gledam interval od 4 sata. izašao je iz kanala

Da li uistinu, ili je false, vidjeti ćemo

Ima li ikoga tko ovo kupi i drži. ili svi gledate u monitor ?

Idejno mi se čini dobro... završiš dnevne poslove, i sat - dva trgovanja navečer. Kada god sjedneš za monitor, ako dovoljno dugo povremeno baciš pogled, ukazati će se prilika za trade

Display More

teto, ne bi se puno tija mišat...ali, ovo što si nacrtala nije uopće kanalizacija...postoji jedna primarna, a koja je malo načeta...nije prikazana na sljedećem grahu- jerbo bi umjetnički uradak imao previše piksela (npr. ka' glava Čobankovića).

sekundarna kanalizacija prikazana je na fažolu koji se kuva' 4 ure.

za budući razvoj btca- svakako gledati divergencije oscilatora.

tek s divergencijama može se PROGNOZIRATI koji obrazac može nastati.

TRENUTNO na 4-satnom fažolu 5 negativnih divergencija, a što znači da u narednih 8-12 sati ne bi trebalo biti značajnijeg rasta...

mislin, fažol se prikuva.

a ucrtana sekundarna kanalizacija trebala bi opstati.

osim ako Elon ne poludi. :P

konj1-4h-28-03-2021.png

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bank321
    • March 17, 2021 at 5:00 PM
    Quote from havi
    Quote from vlad1111

super.

a tko će kupiti??

Isti oni koji nisu htjeli kupovat optimu na 2 kune i nize , a nakrcali su se sada na 6

aj, čestitam svim forumašima koji imaju strpljenja pratiti ovu sloooouuuu mooooouuuuušn burzu.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bank321
    • March 17, 2021 at 4:40 PM
    Quote from forumas

Panamaxi čak +10% , e to je stvarno rijetkost.

Pa ovo se jednostavno mora pokrenuti, a skok će vjerojatno biti velik i gotovo pa trenutan.

super.

a tko će kupiti??

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• bank321
    • March 15, 2021 at 7:06 PM

oprost

Quote from plavi01

poštovana,

željno očekujem novi graf za HT i bio bih Vam zahvalan a vjerojatno i ostala publika

nisam baš poštovana, ali kažem da HT popunjava gap iz 2013. ... mogao bi se popuniti cijeli gap, do 208...

također, višegodišnji trokut, gotovo uzlazni (zanemarite korona menzes lani) probijen, zato ošlo U.P. M. ( u pola Marta).

• bank321
    • March 12, 2021 at 7:11 PM
    Quote from zlocesti

Po patternu

Ne volim indikatore

Fibo itd su wellcome.

gledam intenzivno kripto, počeo sam tamo, i ISKLJUČIVO radim s oscilatorima.

ima ja i moje kombinacije obrazaca- ALI TAMO NEMA onih klasičnih.

npr. na satnom grahu NE DJELUJU obrasci koje spominješ (Bulkovski). UOPĆE.

stoga tamo ISKLJUČIVO oscilatiri i DIVERGENCIJE.

• bank321
    • March 12, 2021 at 6:59 PM
    Quote from zlocesti

Hatejić

Tri vuka i sedam kozlića, posve sam bila u pravu kada sam vikala da je zapeo

Bio se malo strmeknuo, ne paziš, i ode jedna dividenda

Signal za ulaz vidite, samo ga nisam gledala. Nisam imala razloga :(

Danas imate dugačak wick na svjećici, pa bi se reklo da je to to.

Indikatore nisam pogledala

Display More

zloćka, ti moraš odlučiti trguješ li po obrascima, otporima, potporama, fibou ili trguješ prema oscilatorima,indikatorima...

najbolje ti je kombinacijones setup oscilatora + obrasci.

• 1
  • 2
  • 3
  • 9
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt