1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 11:26 AM
    Quote from Manu
    Quote from NaBiduAsku

pa i dalje tvrdim isto, ne ženim se za dionice ne brini. to prepuštam teškim kockarima.

Ok ali čemu onda bacati priče tipa "Čuo sam..." kao babe uz kavu ako istovremeno priznaješ da kupuješ. Što bi drugo mogao biti motiv za takve priče? Ne bi trebalo dolijevati ulje na vatru tamo gdje panike ionako ima previše.

ok kolega imaš pravo ali isto tako imam pravo pitati jel još netko čuo što i ja upravo... žena me sili da idemo u Lovran jer da ide karantena, ne da mi se kod punice pa sam brže bolje htio čuti jel to ona mene pr.a ili šta.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 11:04 AM
    Quote from Manu
    Quote from NaBiduAsku

ja sam u kešu i hvatam povremeno prilike, tako da mi treba gledalica. Ne znam tko im je prodao robu, nadam se da nisu ovi stručnjaci s poslovnog foruma.

Ovdje si prije samo par minuta drugačije pričao.

pa i dalje tvrdim isto, ne ženim se za dionice ne brini. to prepuštam teškim kockarima.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 10:58 AM
    Quote from Manu
    Quote from NaBiduAsku

koje su šanse da završimo i karanteni tipa Italija po vama, ja sam neš načuo da bi se i to moglo uskoro dogoditi...

Nisi ti ništa čuo nego imaš naloge na kupnji pa bi htio jeftino kupiti jeftinim trikovima u skupa vremena.

je, baš ću se usrećiti nekom kupnjicom jer se ide u karantenu... ja ne mogu vjerovati kako se ljudi samozavaravaju kao da se ovdje radi o dječjoj igri... sama korona je smiješna i smrtnost je nikakva ali ekonomske posljedice mogu biti ogromne i sad biti u dijonicama i čekati da se sve to desi i onda kukati na sve druge umjesti sebi priznati da si bio *udaletina i da si relativizirao situaciju... kako ne kužite da ovo može još značajno dole ako se oduži.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 10:43 AM

koje su šanse da završimo i karanteni tipa Italija po vama, ja sam neš načuo da bi se i to moglo uskoro dogoditi...

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 10:13 AM

kladim se da se naštimava dno za 1250-1300....

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 9:53 AM

ja sam u kešu i hvatam povremeno prilike, tako da mi treba gledalica. Ne znam tko im je prodao robu, nadam se da nisu ovi stručnjaci s poslovnog foruma.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 9:50 AM

HITA još uvijek ne radi... nevjerojatno, znači ovo im je već 4x da im se dešava u 10 dana. Katastrofalni su.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 9:39 AM

jel vi možete vjerovati koliko štekaju ove hebene platforme za trgovanje?? pa ovo nije bilo ni 2009. ovako... tehnološki otpad koriste na nama.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• NaBiduAsku
    • March 15, 2020 at 10:37 AM

imate masu tih burzi, poloniex, bitrex, binance.. itd... ja sam odustao od kripta i imao lovu na kartici wirex, sad sam ušao s pola a drugu polovicu čuvam za eventualni dokup... kupljeno ne mislim prodavati ispod 100% zarade a ni trejdati jer wirex uzima bolesnu proviziju... jednosatvno mi je ovaj pad dao second chance koju sam dijelom iskoristio i sad sam hold.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 1:50 PM
    Quote from Neo

+HT

-HT

+PODR

-PODR

Profit 4800kn na ulog cca 140.000 kn.

Opet testing dna i poz.diverg.

Display More

fondovi brane ove razine,nisam baš siguran u retest.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 1:01 PM

uzeo 700 kom na 130... nažalost skalpao po malo do 142... nakon toga ode u nebo.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 12:58 PM

na 130-133 bila rovovska bitka, a sad se skida po 150 sa spredom 3 kn... šta ti je ljudska psihologija.

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 10:20 AM

iskreno nisam pametan što napraviti... znam da može još dole, barem do 1250-1300 a opet može i gore :rolleyes:

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 9:33 AM

sveti bože štekaju platforme... koje usrano TK je ovo.

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 6:04 AM

Američki fjučersi nakon velikog minusa oko 2 ujutro sada odjednom eksplodirali na +2%... trenutno preko +2%

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 5:58 AM

ovo danas iza 2 ujutro bilo je ludilo... BTC sa 3800 na 5500 i sad opet ispod 5000...

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 5:56 AM

Nisam našao temu, znači postoji, hvala na primjedbi. Moderator može prebaciti razgovor tamo ako hoće. Digao sam ruke od kripta i prodao na 10 000 i rekao nije to za mene, međutim sad je toliko pao da sam odlučio ući sa 50% prodanog na razini 10 000... s drugom polovicom čekam niže.

• NaBiduAsku
    • March 13, 2020 at 12:51 AM

kakav pomor kriptovaluta... od tud sam pobjegao pred mjesec dana jer mi nije išlo... sad sam počeo kupovati. Možda me krene^^

• NaBiduAsku
    • March 12, 2020 at 6:54 PM

Evo i mene, izašao iz adminove karantene, valjda sam nešto loše napisao jučer na temi OPTE...

jutros sam prvi puta malo onako srednje kupio i vjerujte mi pogriješio sam jer nisam računao da će ovi zaustaviti trgovinu cijeli dan. Srećom imam još dosta keša ali ljudi moji oprez.

• NaBiduAsku
    • March 11, 2020 at 1:17 PM

ove izjave Merkelice su šokantne. Valjda ona bolje zna od nas običnih ljudi.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt