Exxon odlično izvješće, to bi moglo povući druge naftaše. i nafotovđe i plinovođe
Posts by my moon
-
-
Ja sam uskočii u marketu na vrijeme.
Popušio sitno u cigni, zaradii sitno na Polarisu.
Sad sam u Fajzeru, al se mučim oko nule
-
Razmišljam da svoju omiljenu trejdušu PRU ( Prudential financial) zamjenim u sličnoj branši sa Cignom (CI) (i)
-
Imal tu ziheraša? što kažete na zlato? tj rudarenjen zlata
comments from Federal Reserve Chair Jerome Powell after the U.S. central bank said that it could raise interest rates "soon" have helped push gold prices below $1,800 an ounce.
Znači da bi zlato trebalo padati. bavio sam se, pomalo zarađivao na minerima, Agnico eagle mines i Kirkland gold.
Klasika , imaju dobre prognoze od svih bitnijih analitičara i sada su dodirnule pedeset dvotjedno dno.
"So let me get this straight. This stock is at the same price it was back in 2018 when gold was at 1300/oz? How is this possible?"
Znači dionica je na dnu a nitko ne zna zašto. Pa sad još kriza, inflacija, a znate što kažu za zlato u takvim prilikama ( kod nas kažu prodajte ga i kupite Atlansku, no ima i drugih mišljenja).
-
Mučno je bilo u petak.
Pustio sam parangal /više naloga protuprirodno nisko na meni dragim, proučavanim dijonicama RL, ALK, SWN, MQ ).
Potom sam usnio snom pravednika. Kada sam se probudiio uvatio se ALK i već odradio lijep rast, baś me pokupilo onako u cent, onako da se osjećaś pametnim moćnim i jedinim trejderom, ter sam onda dokupio još i izašao van sa solidnom zaradom.
Onda sam zapazio devijaciju na LVMUY koja je meni draga proučavana dijonica Devijacija se sastojala da su evropski lvmuy koji se tamo zove lvmh odradile oko 4% rasta a američki lvmuy je pao, pa tek došo do nule / to je u prošlosti bila anomalija sa zajamčenim dobitkom/. nisam bio lakom , nasvusreću iako sam pametan, moćan i jedini, ter sam kupio po kupnji oko 6000$ . no avaj, dionica je padala, što je moj um pametan moćan i jedini predmnijevao, pa sam uteko sa gubitkom. sve u svemu dan sam završio u plusu.
Trgovao sam i sa PAG , no na 212 je sa PAG teško trejdat, varaju lažu i kradu.
Zadnja tri dana sam u plusu, no još nisam nadoknadio minus od onog Zlog Pada, otprije..
Na interactive brokersima sam looooooong u par "stabilnih" dionica no to je sve u svemu pušiona za sada.
Sadašnja taktika koja mi se isplati je trejd,no ko u Lovcu na jelene, il ko sa filmom u aparatu /ne digitalnom op. a.): kratko, jasno, rijetko i učinkovito; čim brzam il pucam sa boka stiže kazna.
Eto , tolko odmene koji pišem ali gubim i dobivam.
-
uteklo mi.... alk.
Kupio sam PAG po 101.31 pa kak mi bude.
muči se zasad
-
Moje se dionice super trže u pretprodaji, nema krize, nema brige....
Šteta što sam uteko u keš dobrim dijelom jučer.
ALK mi je na nišanu, budem probao u dip u nešto ulovit
-
izvješće za ALK, kolko vidim nije loše, no dionica pada.
za mene amatera je sve to prekomplicirano.
Možda najbolje ko pravi mjedvjed prespavati ove hladne dane.
-
FED diže kamatu i sad su svi pametni. kako ćete vi?
1. Čekati bolje dane?
2. Čvakati u shortu trejdu kao i do sada?
3. Dividenduše, posebni sektori?
Ja ću kombinirati 2 i 3 /bez shorta/.
Dividenduše mi se vrte kako koja. ACRE sam na dobitku, BRMK oko nule i WPC u minusu. sve zajedno oko nule, zasad.
Kolko vidim plinovođe su lukrativni i ZIM. taj secuvijek na noge dočeka
-
obogatio se na swn, čvakno itw i ast,izgubio 0,5% na toyoti.
uredno pobjego van oko 18.00 jer nisam mogao pratiti tržište i eto ga sad; pametan potez
-
Sve se izniveliralo, futuresi se vratili u blagi plus, Daleki Istok bez pokolja...
Još samo FED.
-
NASDAQ futures 4% u minusu?
Stocks making the biggest moves after the bell: Microsoft, F5, Navient & moreThese are the stocks posting the largest moves after the bell.www.cnbc.comFAANG koliko sam vidio drži se loše.
ARKK se drži ooše
moje egzote se drže dobro, istina krajnje je neobično da se uopće a kamoli takvim volumenima trguju u post marketu .
Ostaje nejasno, meni, što toliko vuče NASDAQ futurse / osim Mikrosofta/ u minus
-
prodao sam alk, itw, las vegas sand i rl. ostao sam u acre, swn i csiq, sve kupio danas. tim redom, tak da mi je csiq malo u plusu ovi solidno.
Dakako, oxlc mi pobjego, al uhvatit ću ga ja već
-
Evropa se ne da, zeleni se, Ameri su u crvenom, tvrdoglavo.
Nešto Ukrajina maknuta van fokusa, al ak tamo samo praćka grune ...
-
Ošišalo me na Novavaxu,potom sam im ja oočupo obrve na oxlc, sve u svemu lijepi minus.
Tak mi i treba,bio sam nefokusiran.
nisam stigao pratiti,no opća nevolja i rat u Ukrajini kolko kužim....
Imam još dva REIT a,oni se nisu ni probali odbiti.
"Vrapca u blatu koji se koprca mačka će prvog primjetiti"
Tako da se više neću koprcati do daljnjeg.
A i šampanjac i kavijar otpadaju za doručak
-
eto, ako niste znaki netfklix je kriv
"Wall Street slide deepens after Netflix disappointment"
Wall Street slide deepens after Netflix disappointment By ReutersWall Street slide deepens after Netflix disappointmentwww.investing.com -
Loš dan za dippere, kolko god dokupljivo postoji niže.
i to u tišini. ne sviđa mi se to.
horor.
-
Kupovina PANL se pokazala dobrom, poplašilo me to što je 212 i ibkr pokazivao totalno drugačije stanje te sam podlegao vlastitim teorijama zavjere.
Algoritam/robot je u sekundi nakon što sam se /poprilično/ istresao dignuo dijoncu jedno 3% u zeleno
al doći će i androidima kraj, nakusat ću im se krvi vodene, ko harrison ford, sanjat će oni električnog my moona,sunce im robotsko degradirano nehumano neetičko električno.
kalaisano /galvanizirano
-
jd com se lansiro, amazon stoji.
natavno, imam potonji.
panl sam kupio jučer po 3.87 i orodao danas po 3.88, te sekunde je narastao. tako to rade luzeri
nakupio sam nešto swn, da vidim oćul i to uprskat
-
Ja sam si portfolio podijelio u "dividenduše", i njega trgujem rijeđe, sad već neke dionice držim treći tjedan.
Drugi dio portfolia je "akutni" i s njim trejdam.
Same se dionice isprepliću, recimo AMT na kojem sam popušio u Dividendušama , rado ću kupiti u Akutni sutra, ako mi se učini privlačnim. Sutra ću najme biti u autu jedno osam sati, potom pretrpavanje i slično, tako da ću htjeti mirnije trejderske vode.
U svakom slučaju, za sada, u Dividenduše ADC, čini mi se bolja prilika nego OXLC,
a u akutni
AMT
RL
ALK
ovisi kako budu plesale i kako ću ih moć nadgledati iz auta.
Jasno možda ću ako bude panike i rasprodati sve Dividenduše ( u akutnom sam u kešu nakon što sam se omrsio na CSIQ u u petak) , Dividenduše su sada WPC 1,6% minusa i BRMK 1,1% plusa. BRMK je mjesečna dividenda, neđe preko osam posto godišnje