Tema za Tehniku, dionica THNK:
Tržište | Redovito tržište |
Sektor: | F |
Vrsta vrijednosnog papira | Dionica - redovna |
Broj uvrštenih | 189.460 |
Nominalna vrijednost | 900,00 HRK |
Prospekt vrijednosnice | PDF prospekt |
Tema za Tehniku, dionica THNK:
Tržište | Redovito tržište |
Sektor: | F |
Vrsta vrijednosnog papira | Dionica - redovna |
Broj uvrštenih | 189.460 |
Nominalna vrijednost | 900,00 HRK |
Prospekt vrijednosnice | PDF prospekt |
i THNK danas na discountu
ovo najbolje ne dirati dok se ne zaključi predstečaj i isplivaju svi kosturi iz ormara.
što se tiče njihove gradnje, novi poslovni tornjevi na ulazu u Split izgledaju vrhunski.
znači, kvaliteta gradnje je neupitna, al bojim se da ništa od njih dok se ne zaključi predstečajna nagodba.
bome pocet cu vjerovati @Neo .. pogodili ste DLKV... a sto mislite o THNK ?
ovu dionicu nisam promatrao godinama..... nego kako im je uspjelo nagomilati tolike gubitke?........koja je njihova štorija?
bome pocet cu vjerovati @Neo .. pogodili ste DLKV... a sto mislite o THNK ?
Rast ogranicen na 130-140kn.
Tjedni macd u negativnom podrucju i dalje s tendencijom za novi sell signal.
Ocekujem povrat na 80-85kn. Ako ne izdrzi novo dno na 50kn. Omjer rizika i profita trenutno meni nije prihvatljiv za ulaganje.
Ali Tehnika je moja stara boljka pa je se klonim. U onom grandioznom padu kupovao je na razinama 30-35kn, cca 800-900 kom. U odbijancu prodavao na 44-50kn i promasio fudbal za samo 250 kn po dionici
Na ulog 30.000 kn umjesto zarade 200.000 kn (ovo se dogadja jednom u 10 zivota) digao sramotnih 10.000 kn.
Eto zato sam rekao sebi nikad vise Tehnika opet.
I dalje mi je to u mislima.
@Neo : ali gledajuci isto tako neke cinjenice.. sad 270 m kn gubitna sljedece godine gubitak mislim 70..
a sto se tice boljke, vidite i sami da je rasla cak preko 33 u 8mj prosle godine.
ja sam ulatio tamo u 10.mj i preko 200.. nije mi sila prodavati sada. jednostavno sam nekako dugorocniji ali ne predugorocan.
i lako je sada pisati "
Na ulog 30.000 kn umjesto zarade 200.000 kn (ovo se dogadja jednom u 10 zivota) digao sramotnih 10.000 kn.
Eto zato sam rekao sebi nikad vise Tehnika opet." pitanje je bi li bilo kupaca za tih Vaših 200 000 kn zarade. kad je cijena bila preko 330 mozda je prvi kupac bio na 320 za recimo 10 000 kn.. ne mozete tek tako gledati. e da sam ovo e da sam ono... samo moje razmišljanje.
hugh : jako su uspjeli nagomilati gibitke ?
Talk sto im grad Zagreb odnosno g. Bandic nije placao.. I Jos im duguje. 😉 Kao ni g. Horvatincic..
No Tehnika uskoro Vani planira neke projekte...
samo za kolegu dioničara
st-brajo hvala kolega. Ipak nesto vrijedi. 😊😁😎
st-brajo hvala kolega. Ipak nesto vrijedi. 😊😁😎
al oprezno, kolega.
dok ovo ne prođe predstečajnu bez problema, kod kupovine sada ste u velikom riziku.
Kolega jako Sam vec izlozen vjrlerujte mi..
Nema posla... Sve propada..
Tehnika d.d. kao izvođač radova sklopila je dana 29.07.2020. ugovor za sanaciju šteta od potresa na građevini u Ćirilometodskoj 4 – Jezuitski trg 2, na k.č. 1602 k.o. Centar.
Investitor izgradnje je Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14.
Obuhvat zahvata:
I. faza obuhvaća radove na sanaciji pukotina na unutrašnjim zidovima i stropovima, konzervatorski prema odredbama Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode (GZZSK), bojanje zidova i stropova, te ostale prateće radove na uređenju interijera u površini od 1590 m2.
II. faza je sanacija pročelja od 1828 m2 s uključenim konzervatorskim radovima, a sve prema odredbama GZZSK.
Rok izvođenja I. faze je do 25.09.2020., a II. faze do 1.12.2020., kako je definirano Troškovnikom.
Projekt je izradio „KUŠAN“ d.o.o. za arhitekturu i informatiku iz Zagreba.
https://zse.hr/UserDocsImages/financ/THNK-fin2020-2Q-NotREV-
Svašta su udrobili u FI
PILAPILA a Vi radite u Tehnici pa znate sto Oni "udrobili" ? Izvjesce I'ma I svoju reviziju
Kako je ovo moguce ja stavim obavijest prije nego burza 🙄😉😎
Je li itko vidio nalog na Tehnici na kupnji od 200 kn 70 kom ??
kolege, jeste vidjeli ovo?? netko stopa cijeu na tehnici namjerno. pojavio se bio nallog na prodaji na 110kn i tominutu prije 14 sati... kakve su ovo prevare. i
meen zanima ako admin Admin moze odgovoriti.. zato se nalozi na THNK ne izvrsavaju.. pa do kad ovako..?
THNK prebačena u kontinuiranu trgovinu.
ima li neki insider kada će izvještaj ?
nnetko skuplja u tišini...
bila je ona transakcija i od 35 000 kn pred kojih mjesec dva po 230 kn / kom..
ima li netko info ide li danas izvještaj ?
30.10 je rok zar ne? sutra ne može biti ?