Prvo gosp. P. G. je diplomirani pravnik
ma da, stvarno, a kakav drugi pravnik bi mogao biti ...nediplomorani, jel to uopće ima ,jel to postoji...mislim, pravo je integrirani studij 5 god, ili sve ili ništa, nema između, isto kao i kod medicine, a za titulu diplomiranog doktora ja još nisam čuo...ti jesi?
a gospođa selak-raspundić, je žena, supruga i majka, najaktivnija je zastupnica u saboru, akademski obrazovana, inteligentna i elokventna, sa jasnim stavovima koje čvrsto zastupa, a koje kvalitete ima taj tvoj kandidat...diplomirao je pravo...i to je to...to su kvalitete za biti premijerom, raspolagati sa imovinom i pravima svih nas i cijele jedne države.. iz škole u stranku, nula radnog staža, 10ogodišnji trag koji je ostavio u javnom prostoru je apsolutna nula, di je bio i šta je radio, tu i tamo neka mlaka kritika pozicije i to je to... i ono najbanalnije, za gđu selak se može reći da je prava žena sa svime što ženu čini ženom a za predmetnog niti sam ne znam što da mislim...nit je pojava, niti neki mozak niti iskustvo, niti prepoznatljivog stava, nit govornik, nit vjernik, nit ne vjernik, niti referenca niti sve nešto ništa a niti dominantnih i liderskih karakteristika ...nema ničega, apsolutan sterilitet, nit miriši nit smrdi, walking dead ...i takav da bude premijer...nema šanse
kol.pod_zidom, to u kvartovskoj birtiji s ekipom na šanku i domaćim popevkama, to je sve u redu ali...jel ima cura u toj ekipi?