Što kažu u prijedlogu ?
Na poslu sam, ne stignem pogledati
Što kažu u prijedlogu ?
Na kraju se prihvati , 99 posto .
Što kažu u prijedlogu ?
kažu, ne daj slučajno otkaz, ništa od nofci s Opte
To se događa na dosta dionica. Posljedica nelikvidnosti i dosade. Nitko ne reagira, ostane sam i makne se bez rezultata.
jutros je to bilo na 6-7 dionica i ne vjerujem da to radi jedna osoba, to je neka sinkronizirana ekipa koja očito sjedi negdje zajedno, ali pronaći će njih Hanfa, samo da im netko pokaže gdje su
Ha Ha Ha Hanfa
Biti ce nofaca !
Novac se dijeli kada posljednji optimist postane pesimist.
Idem se vubiti 🙃
Vjerujem da je većina ovih koji su danas prodali mislila da ćemo nazad ispod 5 kn...
Biti ce nofaca !
Novac se dijeli kada posljednji optimist postane pesimist.
Idem se vubiti 🙃
evo jedna za ohrabrenje, prigodna za vaš status u Opte
đ
Pola milijuna kuna prometa, kao da je rasprodaja
Ključna razlika poslivanja u hr i drugim zemljama.... Xccc
Uskladjivanje ZEM sa EU mi si cini da ce ic bez problema....ipak EK nadgleda sta se radi u tečlekominukacijma..tako da vjerujem u izglasavanja zakona uskladjen s EU regulativom
Nista ne pise o vertikali ??
" Operateri pak mogu profitirati od pravila za poticanje ulaganja u mreže " .
Ja vas svih žafrkavam, nemam ja pojma što je to vertikalna integracija.
Osim da se svi oko nečega naganjamao već par dana..a da je to nešto uvjet da UG na sva zvona kupi Opte.
Morati će dakle na mala vrata, ili će cura na koncu otići u A1, i adio moji snovi - TV svima, koliko vas ima !
A1 i HT nas stvarno oderu kao zečeve za IPTV. A u osnovnom paketu nema se što gledati. Znam jer ga plaćam, a ne gledam
Počeli tjedan sa 6, završili sa 5.94. Minus 1%.
Ništa posebno...
Ugodan vikend želim.
Napisao toliko toga da u šumi informacija ne vidim drvo. Teško se uhvatiti za nešto konkretno. To je burza to je rizik. Hrabre sreća prati.
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…ekomunikacijama
tako to ide sa EU.. smjernice i pridrzavanja istih. Bit ce i za ZEM isto ako nije u skladu sa EU pravilima
Što kaže EU direktiva o vertikalnoj koncentraciji , kako god se to zvalo ?
Sumnjivica mi je ta Opte..
Prvo čitanje ZEMa nam nije po volji, a cijena nije pala ???
Nisam upoznat sa Vert kon. u EU ali ovo sta UG zeli je moguce u drugim drzavama EUa pa bi trebalo biti moguce i kod nas. Sve je to sklizav pod i veliki kapital ce naci mjesta da ga rijesi ako mu je stalo do istog.
Osim toga, danasnje poimanje privatnosti i sigurnosti pa i manipuliranja sa korisnicima i sadrzajem je toliko uznapredovala zbog razvoja tehnologije da cemo u ovom desetljecu vidjeti svega. Mi nismo izdvojen slucaj dok smo dio EUa
Što kaže EU direktiva o vertikalnoj koncentraciji , kako god se to zvalo ?
Sumnjivica mi je ta Opte..
Prvo čitanje ZEMa nam nije po volji, a cijena nije pala ???
Jedan od komentara na članak 68 ZEMa, vezano na vertikalnu integraciju (znamo koga predstavlja ovo OD)
Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka odvjetničko društvo d.o.o. 05.03.2020 08:59
Općenito, ovakva zabrana je suprotna komparativnoj praksi drugih država članica Europske unije te u tom smislu ograničava poduzetničku slobodu koja je, uostalom, jedno od prava zaštićenih Ustavom RH te, kao takva, vrijednosno čak iznad pluralizma medija (za razliku od medijskih sloboda koje su u smislu članka 38. Ustava RH također ustavne vrednote). Ukazujemo i na odredbu članka 50. stavka 2. Ustava Republike Hrvatske, kojim je propisano da se poduzetnička sloboda može iznimno ograničiti zakonom radi zaštite interesa i sigurnosti Republike Hrvatske, prirode, ljudskog okoliša i zdravlja ljudi – smatramo da predmetno ograničenje nije proporcionalno a evidentno ni nužno, s obzirom na to da komparativno postoje druga rješenja kojima se nacionalni interesi štite na odgovarajući način, a bez tolikog zadiranja u ustavno pravo na poduzetničku slobodu.
Komparativno, samo Austrija, Grčka, Mađarska i Slovenija poznaju zabranu vertikalne integracije, ali ni u jednoj od tih država članica ne radi se o potpunoj zabrani kao ovdje, a u Sloveniji, koliko nam je poznato, u postupku je upravo uklanjanje takve zabrane (https://e-uprava.gov.si/.download/edem…position=inline).
Ukoliko je u Grčkoj isto kao i kod nas onda to UG ne predstavlja apsolutno nikakvu prepreku za preuzimanje Optime. https://united.group/greeces-forthn…f-united-group/