bravo LeoNT članak je podući pa ga nisam detaljno analizirao niti poznajem dotičnog gospodina ali eto. drago mi je da sam i ja donio ovdje neke novosti.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ekipa koja kupuje dionice ovih par dana od 6-7kn u velikim kolicinama je također određeni indikator koji mi sugerira da nisu mali dionicari u igri a suma sumarum i oni imaju ekonomsku racunicu da zarade. ps.znas i sam kako je doticna osoba u krasu "slucajno" kupila dan prije nek je sou poceo.
Prošli tjedan, na prometu od cca. 12,2 mil kn, prosjek je bio 6,47kn.
rekao bih da je prosječni ulaz većih igrača bio i ispod ovog prosjeka.
zašto misliš da kupci (ti veliki igrači koje spominješ) ne iskorištavaju ovo namjerno rušenje tromjesečnog prosjeka za kupnju sa 25-30% zarade.
Misliš da im je to malo ?
-
Ekipa koja kupuje dionice ovih par dana od 6-7kn u velikim kolicinama je također određeni indikator koji mi sugerira da nisu mali dionicari u igri a suma sumarum i oni imaju ekonomsku racunicu da zarade. ps.znas i sam kako je doticna osoba u krasu "slucajno" kupila dan prije nek je sou poceo.
e baš si pravi primjer izabrao...prvo, dotična osoba je DOkupila 10% od portfelja uoći objave ponude, plativši ih nekih 5% manje od planirane vrijednosti ponude, drugo, iako je znala da će mesari preuzeti kraš za 35% manje, nije prodala po največoj tržišnoj i tako popljugala 3 M kn i treće, ta slućajna kupnja na krašu kojom značajno sugeriraš je još uvijek na računu dotiične...stoga, iz predmetne sugestije se da izvući samo jedan zaključak, kad veliki investitori pljugaju, plugaju na Veliko
-
Igra na krasu se jos igra...prodat ce ona kad bude kraj utakmice....ukoliko si pratio zadnjih 20min trgovanja optime u petak vidio si da je prodavac prodavao velike kolicine bez prethodno postavljenih naloga na prodaji i kako je rokao po kupnji tako se kupnja po potrebi obnavljala u rasponu 6-6.20kn.Neke stvari se dadu iz toga zakljuciti...
-
Ekipo moja, to da kupci ili prodavatelji nešto na zse znaju, u ovom slučaju, je mit. Pa ponuditelji, računamo bar na dva, kriju info bolje nego države vojne tajne. Najbolje da će burzovnim mešetarima došapnuti koliko su spremni platiti za OPT. Bolje da oglasite u FT koja im je ponuda. Po meni sutra iza 12:00 mogu proraditi telefoni potencijalnim kupcima sa upitima da li su se javili na oglas, pa će se klupko polako odmotavati. Fer bi bilo blokirati trgovinu do prvih vijesti.
-
Da vidimo šta će danas biti....
-
Kvar na trgovini burze i privremena obustava trgovanja.
-
Ovo im nije prvi put.
-
Nego što nego da će dobiti.
-
Kvar na trgovini burze i privremena obustava trgovanja.
Svi inexi danas u zelenom. Sve dionice i svi marketi u zelenom. U redu, poneki i u crvenom zbog drugih razloga, ali to su u današnjem otvaranju iznimke. Jedino ZSE u - crnom.
-
-
ma to A1 i HT sabotira 100%
-
Ma nek ne radi Grobex do 12 sati kad se završava natječaj. Čemu siliti
-
U 11 otvara
-
Kod nas ništa ne može prolaziti da se nešto ne zakomplicira.
Ako smo toliko čekali, pričekati ćemo i ovo
-
Čini se da je u petak odrađeno što je trebalo, pa sada možemo natrag prema sedmici
-
32 minute i startamo
-
Ovo je ura kad bi trebali kuvertasi doći na vrata Grubisica, ako je netko u blizini neka gleda iza coska ima li ljudi u crnim limuzinama
-
Čini se da je u petak odrađeno što je trebalo, pa sada možemo natrag prema sedmici
Nadam se.
Valjda su 'igrači' riješili sve svoje interne transakcije pa ostave dionicu na miru da odradi šta mora odraditi...
A možda je i HANFA počela nešto čeprkati... pa da i oni budu korisni ako već primaju plaću za svoj rad. Ok, to je naivno za očekivati.
-
Malo je to! Pricekajmo dok dođu velike ribe.
-
32 minute i startamo
Što će sa znati za 32 min osim da je isteko rok za predaju neobvezujućih ponuda?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin