Vjerojatno je pošta dostavljala dokumente mjesecima 😂
Posts by pinball
-
-
Trezor (pro)dao dionice 1.om i 7.om dioničaru 🤔
-
Uvijek netko prodaje a netko kupuje ... pitanje je samo tko je u pravu
-
Mahala ti ne mahala mi polako klizimo k'o da smo na navozu
-
što je uzrok prekidu trgovanja ... koja obavijest?
-
Dana 27. kolovoza 2024. godine u popodnevnim satima održana je sjednica Nadzornog odbora na kojoj je gosp. Plinio Cuccurin, sukladno članku 260.a Zakona o trgovačkim društvima, podnio ostavku na mjesto predsjednika i člana Nadzornog odbora radi mogućnosti zastupanja Društva, a koja ostavka stupa na snagu odmah. Nadzorni odbor dao je svoju suglasnost na prijedlog Uprave za dodjelu pojedinačne prokure za zastupanje Društva gosp. Pliniju Cuccurinu. Za novog predsjednika Nadzornog odbora društva ALPHA ADRIATIC d.d. izabran je gosp. Janez Zevnik, dok je za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora izabran gosp. Zdravko Kačić. Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
U prijevodu?
-
Kad JPM nešto objavi, već su davno osigurali da se sve to i ostvari. Ovaj, idući ili onaj tamo mjesec, oni promašiti neće..
samo ih slušajte i radite kako Vam savjetuju .... to su poznati altruisti/gandijevci ...
kakaju protiv crypta godinama a kupuju ga
-
-
Mislim da će ga uskoro prodat .........
uskoro uskoro, ili za cca 12+ mjeseci
-
svaki špekulant starog kova bi trebao uzet` malo dlkv.a
-
Zanimljivija je bila tema o picama
-
Ima li tko kakvu ideju za ulaganje ?
Ajme, imam novaca, nemam ideje 🤔
možda malo kripta .. bar vam nebu dosadno
-
Ovi hodaju po vodi za naše gurue
-
Treba bit sve jasno i sucu
Da ne spominjemo političke igrice Istra/ostatak RH svih ovih godina
-
neznam na koji način Biden može pobijediti na izborima ...
također ne vidim na koji načim bilo tko osim Trumpa može biti protukandidat ...
-
mislim da bi se relativno lako našao financijer za 45% broda (uz kolateral i ovih prostalih 55% ili Buy Back kombinacija)
-
Kako se ovdje počelo više pisati u zadnje vrijeme tako je i cijena viša ...
Svaka podudarnost sa stvarnim događajima je slučajna
-
PPD: Vujnovac nikada nije imao i nema vlasnički udjel u DalekovoduZAGREB - Prvo plinarsko društvo reagiralo je na izjave izrečene u utorak 16. siječnja 2023. godine u emisiji Newsroom N1 televizije.www.seebiz.eu
eto ...
-
znači lova se slijeva na brokerske račune
-
Apsurd do apsurda ...
samo da netko ponovo ne završi u APSU rdu