Ako ZABA nije dobra ima KABA dobro izvješće
za Zabu se spominje prodaja, a za Kabu ništa, jedino da je vrate Šolama da oni dalje malo kreditiraju svoje propale projekte
Ako ZABA nije dobra ima KABA dobro izvješće
za Zabu se spominje prodaja, a za Kabu ništa, jedino da je vrate Šolama da oni dalje malo kreditiraju svoje propale projekte
Krš i lom! Ide to bome dolje! Nema se više strpljenja ovdje, ajde nek još malo niže udru
izgleda su traderi ovdje danas izgubili neke novce, to vam se guraju van isti oni koji su usli jutros, nema problema gospodo samo navalite...
od 5,4 nema dalje, tako je bilo uvijek do sada i sada će biti
Jedan, dva, tri..... veseli smo svi
Istina je da imam iznimno malen monitor, business klasa.... al' ovo je tri
Jedino nam taj sideway ne ide u prilog, ili ide........
Ajmo pitati mittka
danas je malo jača igra, ne igra se više za burek, nego za roštilj
+OPTE, kažem bez žurbe, ne vrijedi, oće oni po 5,60 i gotovo
to sigurno, ako kupci dionica
budu ujedno i konzumenti
A da .... ali da se tako obrazuje stanovništvo da znaju ako kupuju proizvode kompanije koju tvoj mirovinski fond posjeduje... ili koju on sam posjeduje kroz par dionica i da ima neke koristi od toga da kupiš proizvode karikiram Saponije, VIRA jer ćeš sudjelovati i u dobiti na kraju godine ..... ali da je uprava i vlasnici pošteni i transparentni... a ne kao LEDO, BELJE.... ili Badela koji preuzmu i istisnu male ..... i tako dalje..
ja upravo to radim, sve što dobijem dividende od JNAF točim gorivo, od PODR opet njihove proizvode, KRAŠ kupim čokolade i slatkiše, poklone djeci, u KTJV kupim odmah sve njihovo vino, jedino od Zabe ne kupim kn, nego Eure, ................ i još se tu doda tijekom godine puno toga osim iznosa dividendi, mogli bi oni te dividende malo povećati i tako si povećati prodaju, rekao bi jedan poznati sindikalac
Pratim nekoliko valova naloga...opet se stopira cijena sa okruglim brojevima
sada će oni na ručak, pa ih iznenadite prodorom na 6
u pržunu do 02.05. odmara
Praznik rada mu je prerano poceo
ma i naradio se, nakupovao je on svašta ovih dana, valjda nije zaboravio meso za roštilj
ali evo pozdravljam ga gdje god bio i neka uživa, znam ja kako je biti pod lokotom
Ova nova pivarska dionica koja dolazi na burzu, možda bi mogla malo pomaknuti tržište.
to sigurno, ako kupci dionica budu ujedno i konzumenti
Barik gdje si neman dovoljno ruzicaste naocale pri ruci, pa ako mozes sa svojim naocalama pogledati izvjesce i napisati dnevnu dozu optimizma da balansiramo malo poglede
u pržunu do 02.05. odmara
Ne moraju prodati ispod cijene procijenjene od strane Delloita, a ta je cijena valjda dio ponudbene dokumentacije ?
Ipak se zna nekakva cijena ispod koje se ne prodaje
Ispod te cijene nema prinude prodaje
znate li je ?
moller:koleg zar mislite da ce ZABA i HT prodat svoj dio ispod 10kn????
mislim da da, ako moraju prodati, procjena je prva bila oko 7,30 druga 9,25, a sada je niža od prve i zašto mislite da je kupac spreman pokrivati vaše gubitke ( zaba, ht) od ranije ako ste ih imali, kupac plaća onoliko koliko vrijedi u ovom trenutku (rekao bi jedan ministar)
ma znaju novi vlasnici kako kupiti i održati firmu, "ventil" od plina im je u rukama
jos se malo moramo strpit..ne prodavat,,brzo ce objava prodaje i sigurno ce bit veca barem 50% od ovo cijene...zato pamet u glavu...strpljen spašen...gledam nalog od 78000 kom bija na 6,18 sad ga postavija na 5.98....cisto skolski primjer akumualcoja na 5.50 do 5.90....kad mu se primakne kupnja mislim da ce se postavit ponovo vise..zato ne prodavat papirice firme koja ce bit svaki cas prodana......
kupac neće platiti 50% više u odnosu na sadašnju cijenu, ali će platiti netko 20% da bi čekao to
pa isplatiti dividendu u uvjetima u kojima uzimaš potporu od države bi bilo izvan svake pameti.. tako da ne znam o kakvoj se dividendi uopće ovdje može pričati
vi očito očekujete od poduzetnika da bi sada u ovoj situaciji trebali biti državni dobrotvori, pa da se odriču ove mogućnosti u korist koga ? uhljeba? ribiča, severa, njihovih košarica ili što ? mislim da taj film neće biti gledljiv u sezoni 2020/2021 a možda i dalje, jer nitko još ne zna što nas dalje očekuje
Evo da se opet javim i pitam malo iskusnije od sebe sad kada je izaslo izvjesce za Q1
Mislite li da je pametno u ovom trenutku upasti u TPNG te koliko smatrate da ima upside potencijala odnosno do koje cijene mislite da će doći?
ako se bude poštivao ovaj omjer, lako i sam izračunaš
https://www.seebiz.eu/tvrtke/tankers…dam-puta/231022
naravno da se na taj način ne ulaže, da me ne bi krivo shvatio
na ovaj problem isplata potpora svatko pristupa sa nekoga svog gledišta, bilo kako bilo, bolje da su novac podijelili onima od kojih ih uzimaju, jer su već dovoljno rasipali na one od kojih nisu vratili ništa ili vrlo malo, mnogi su već zaboravili kako je u Uljaniku rasipano preko 10mlrd. kn i nije dalo pozitivni rezultat, uzeli su samo neki, vjerojatno odabrani, a ovdje je za mjesec dana uplaćeno 1,5mlrd.kn i to na 84000 pravnih osoba i preko 0,5mil. radnika,
pa dobro razumijete li vi ovu državu ?
kada rasipaju taje to godinama, a kada malo pomognu poduzetništvu, onda na sva zvona objavljuju, probajte se samo sjetiti gdje su i kako sve nestajale naše milijarde i vidjeti ćete da je ovo simboličan iznos, kako kad djecu počastiš sladoledom na odmoru
+OPTE samo bez žurbe
https://net.hr/danas/hrvatska…i-na-toj-grani/
pazi stručnjaka, zalaže se za održanje uhljebane HAC-a, valjda bi trebali još zaposliti drumskih razbojnika i povećati kalmetarine pri izgradnji novih cesta
https://mjera-orm.hzz.hr/korisnici-potpore/ozujak-2020/
evo ako je netko u samoizolaciji, može lagano u pregled, taman dok prođe virus i on bi mogao stići do 84tisućitog korisnika, tko je ovo složio ?
vidi bježanije iz OPTE
buregdžije hvataju zrak!
hvata se rezervni položaj, to je sasavim legitimno