Posts by Moller
-
-
Heklam vam miša, dvije vas minute pustim same i već smak svijeta
Idem vidjeti što se zbilo
ma ništa posebno, samo mirno i dostojanstveno
-
ja ima dva svoja milenijca i moram ih samo nagovoriti da im prodam
i izvučem se na vrijeme, jedino što ću im izgleda morati posuditi lovu
Kolega @ Moller , vi ste veliki zajebant i definitivno najduhovitiji lik na ovom forumu 😀
Sto se tiče milenijalaca i ja imam dva koji su se taman uklopili po godinama u tu generaciju i mogu vam reči da vam ideja nije losa pa razmislite malo o darovnom ugovoru , barem djelomično ... moj milejinijalac otišao s poklonom preko bare prije pet godina i sto reči nego da je učenik daleko nadmašio učitelja , jedino sam se osjećala malo povrijeđenom kad me pitao čime se ti to mama zabavljaš , što ti je to Optima ?😂😂😂
neka, neka, lijepo, mali će onda biti pravi Vuk s Wall Streeta, ako sam ja dobro to shvatio,
a ja ako se ovdje previše zadržim moglo bi im ostati u darovnom ugovoru za kamp kućice, a laptop imaju ovaj moj i mogu u digitalne nomade, sada je to popularno
-
hahaha na 2 kune stoje na bidu, mogu tako dozivotno cekati
to je za slučaj da roboti krenu s automatskom prodajom
-
izgleda će zimski praznici ranije
-
Počela je rasprodaja iako stvarno ne vidim razlog. Ali svatko zna svoje.
50000 nije rasprodaja nego pokušaj plašenja, pa ako uspije onda će biti rasprodaja,
obzirom da mnogi uopće ne znaju što u izvješću piše, moraju sačekati da im se na forumu pojasni, a za sada svi još uvijek lijepo i optimistično zbore, sačekajmo kraj dana pa ćemo možda biti pametniji, ali su veće šanse da nećemo
-
Objavljeno je izvješće..
ufff zebu noge, valjalo bi imati kakve čarapice pri ruci za svaki slučaj
-
igh mi je isto adut strašni. preživio sam krizu 2008 i smatram da su firme danas puno zdravije a cijene hohoho niže. problem je u likvidnosti ,a zna se tko ju na našem tržištu kapitala generira. ono malih što su imali dobre volje su sasjekli u todexu i sad čekamo naše milenijalce da se uključe.
ja ima dva svoja milenijca i moram ih samo nagovoriti da im prodam
i izvučem se na vrijeme, jedino što ću im izgleda morati posuditi lovu
-
Moller svaka čast kolega. ali nemojte se rugati meni sirotinji koja nema ni za najjeftiniji BMW 1 sa 3 cilindra od 190 000 KN a kamoli za ovaj mrvicu skuplji...
https://www.bmw.hr/hr/topics/deta…_advantage.html
a ovaj da ni ne pričam....
https://www.bmw.hr/hr/topics/deta…siness4you.html
ništa se ja ne rugam, samo kažem, mani se ćorava posla
p.s. malo sam pogledao linkove i mislim da svaki ulagač ZSE koji imalo drži do sebe treba to s lakoćom financirati, 26€ /dan to samo košta, a moram priznati da ja ovdje na forumu ne znam niti jednog ulagača da toliko dnevno ne zarađuje, jedino mi nije jasno tko onda gubi, valjda još uvijek oni s Poslovnog
-
kako nije, ako mu je početna bila 20
nekome je na opte početna cijena bila preko 200. što mi nebi uzeli bar njihovih 10%
lijepo bi bilo i to vidjeti, ali eno ga i IGH se nudi na 1% a bio je i niže, pa nije neka otimačina ni za njima, u stvari sve te naše dionice kao da već 10ke godina imaju coronu, kašljucaju, kišu, šmrcaju a poneke i izgore ko Ivanjski krijes
-
Koliko sam cula oni i dalje ne moraju konsolidirati prihode HISa
Znaci ostavljen im je prostor i dalje za muljanje.
kako to, u prečistač su uložili 100mil. a i dalje ima mulja
nije mi se baš svidjelo što mali Zadro plače na TV, nije to baš tako ružičasto ni s HIŠem
-
kolega i nema mja putu.. trenutno moj protflej OPTE ne vrijedi ni 10k EUR:..
a kužim sada zašto radiš, ja sam s toliko ušao prije 20 dana i izašao prije 5, a kada budeš imao pauzu, malo pogledaj graf u te dane, pa ćeš vidjeti zašto se ne isplati gubiti vrijeme na poslu, ja idem na posao samo kada nemam što pametnije raditi
-
ja pratim više što Švabe rade nego što naš guverner govori, eno Švaba ima već 30% prebačaja u odnosu na futurese, a naš guverner je možda još u kolovozu s analizom
-
kolega kad ce izvjestaj? ajde neka tko prvi vidi objavi ovdje i napise ukratko EBITDA i bitne podatke. na poslu sam pa ne mogu previse proucavati.
dok se male brojke slože, pomoz bože, pomoz bože,
sa toliko Opte u portfelju pa još ideš na posao
-
ako je firma u blokadi, ima li ona obvezu objaviti izvješće ili je oslobođena, mislim s čim će platiti kaznu ako nema novca na računu, to bi burza mogla malo relaksirati
-
OPTE po 10 kuna, nije to baš gubljenje vjere.
kako nije, ako mu je početna bila 20
-
Počinjem gubiti vjeru u svoje dionice.
Sve stavljam na prodaju.
Sve po 10 Kn.................. i OPTE i KABA i RIZO
za RIZO još sačekaj, nemoj srljati
-
Sreća da nas je ovdje ostalo tako malo.
Nema više tko niti spustiti Crobex.
zahvatio nas crnogorski sindrom, a tek smo počeli sa suradnjom, u iščekivanju daljnjeg pogoršanja aktivnosti srdačno sve pozdravljam, čuvajte se zmija i neka protuotrov uvijek bude na dohvat ruke, ako slučajno žena nije kući
-
Ovo je sada .
Tvrtka se kupuje za vječnost ili dulje
Valjda se ne gleda jedno tromjesečje
Gleda se potencijal, kažu agenti za nekretnine
e pa kako se od početka korone kreće trgovanja, ovo se stvarno može smatrati nekretninom
nadajmo se u budućnosti da će se stvari pokrenuti na bolje
-
Pa to je danas.
Ajde, da vidimo.
Nije da je od ikakvog značaja , to izvješće
mislite da potencijalnog kupca ne zanima potencijal potencijalne lovine, ja bih da sam kupac izričito pazio na takve stvari, tako da bolje da je dobro, možda se kupac ipak odobrovolji platiti licitirane cijene forumaša