1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 16, 2020 at 9:47 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

Da. Tome se i nadam. Neka fondovima njihove miljenice dividenduse. Ja sam jos na ovim jednoznamenkastim. A evo danas mi jedna jednoznamenkasta ide prema 2 znamenke😅.

Koja to, da kupimo dok je jos na x, prije xy :) :?:

vuče mi na VART, on se danas lijepo vinuo u visine kbsz^^

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • November 16, 2020 at 9:38 PM
    Quote from naim

Kolegice Ledica ne budite zlocesta.... Sandra je Jurina kćer, al ne znam sto je gosponu Pejkovicu?

I jesu li uopće te dionice bile njegove? Ili je “Virgin-Space-Shuttle-Dady” otpočetka sve kontrolirao?

U toj Ingri svakakvih čudesa.... https://net.hr/danas/hrvatska…ldinga/#comment

.... svakako pročitajte i demantij da ne ispadne da smo pristrani u navođenju, analizi, interpretaciji i donošenju konačnih zaključaka.

Arene su uvijek bile poprište borbe i mene najviše ohrabruje navod iz demantija : Svi članovi Nadzornog odbora ugledni su članovi poslovne zajednice u Hrvatskoj- takva sigurno puno znači nama ulagačima, jer se ipak da naslutiti o kakvoj se zajednici radi, očito je da samo oni znaju što plaćaju u ovoj i(n)gri

• Moller
    • November 16, 2020 at 3:48 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

1. krenula je cijela kompozicija na zse, a vi čekate vlakiće na stečajušama, mogli ste iskočiti odlučno kao i ja, malo sam se polomio, ali evo upravo sam danas dograbio prvu "štaku!", sada samo da je još do kraja mjeseca doći do druge

2. lijepo je znati da ima ljudi s velikim financijskim rezervama za preživjeti do proljeća, parite na vjevericu :)

To je bila malo sala😅

Osim ako Dlkv i Atpl ne smatrate stecajusama😅 Onda nije sala.

Ma nisam mislila nista posebno ni dobro niti lose. Naravno da fondovi imaju lovu i da oni kupuju. To je cinjenica da oni diktiraju trendove kod nas.

Kolega Budfox, bilo koja dionica kada naraste 10 posto poslije slijedi manja korekcija.

Display More

danas je takav dan, i ja se malo šalim, ali dobro je da "naši" pomalo izlaze i predaju fondovima kupljeno ranije i tražiti će sigurno nove poletarce:)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 16, 2020 at 3:41 PM
    Quote from JoSko111
    Quote from discover

Plenki:

O cjepivu, turističkoj sezoni i gospodarskom rastu:

- Većina farmaceutskih kompanija planira da njihova cjepiva dobiju odobrenja u iduća dva mjeseca. Većina podataka vjeruje, hajde da i ja budem skeptičan, da ćemo u siječnju ili veljači moći drugačije gledati epidemiju. Ako cjepiva budu certificirana, cijepit će se i u drugim zemljama, tu vidimo normalizaciju društvenog života pa i turizma. Javne investicije i europska sredstva su drugi dio priče. Nismo imali situaciju pada zaposlenosti jer je Vlada reagirala. Sve što smo radili 2016. i 2017. sada smo premostili, gledamo na rast upravo kako smo rekli prije proračunskog prijedloga.

zapravo neznam jel ovo ima veze s valamarom, samo vidim da nema vise ni po 23, a kamoli po 15

Jedva čekam da padne na 15 kn, pa da kupim za milijardu kuna i držim do sudnjeg dana :)

Display More

to je dobra cijena i isplati se sačekati, do tada će stići i cjepivo i najbolje je najprije na boc, boc, pa onda bez maske sigurno u kupovinu:)

obzirom na broj forumaša koji su najavili takvu kupnju, najbolje bi bilo da moderator po uzoru na OPTE-kladionica, otvori i podtemu

RIVP-čekaonica :)

• Moller
    • November 16, 2020 at 3:33 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

da i ?

nama to ima veze s rastom, uzročno posljedično gledajte

Pa nista. Nisam ja ljubomorna. Ostanu meni moje stecajuse😛

Quote from BudFox

RIVP 5 mil.kn prometa +10%

ADRIS 4.2 mil.kn prometa + 2.5%

I jedan i drugi se bave turizmom na dobrim lokacijama na

obali, a ADRIS još ima CO i Cromaris, te bolju financijsku poziciju!

Ili će se Valamar iskorigirati ili će ga ADRIS dostići, šta mislite?

Ja mislim da ce do proljeca korekcija jos biti na svim dionicama.

Display More

1. krenula je cijela kompozicija na zse, a vi čekate vlakiće na stečajušama, mogli ste iskočiti odlučno kao i ja, malo sam se polomio, ali evo upravo sam danas dograbio prvu "štaku!", sada samo da je još do kraja mjeseca doći do druge

2. lijepo je znati da ima ljudi s velikim financijskim rezervama za preživjeti do proljeća, parite na vjevericu :)

• Moller
    • November 16, 2020 at 3:13 PM
    Quote from kvart99

Čim oni počiste od 27,20 do 28,20 na RIVP sve u jednom cugu odmah znas koliko je sati.......

meni djeluje da je 12.05:D

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • November 16, 2020 at 3:07 PM
    Quote from dionicar

kolege, hvala na informacijama.

ali što bi po Vama značilo brutalno puno ?

znamo kako ide vrednovanje.. 6x 7x 8x 9x EBITDA a fixni operateri i više.

po prošlogodišnjoj EBITDA OPTE vrijedi 17 kn / dionici. može malo pojašnjena s time "Brutalno puno" ?

Opte se brutalno utaborila u rovu za optiku i ne mrda :)

• Moller
    • November 16, 2020 at 2:56 PM
    Quote from Marielena

Da, rastu fondovske dionice.

da i ?

nama to ima veze s rastom, uzročno posljedično gledajte

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • November 16, 2020 at 10:57 AM
    Quote from mikromakrto

S obzirom na broj zaposlenih, trebali bi proizvoditi nosače aviona, a ne šarafe.

Nije dovoljno da "samo nešto rade" za NATO, jer bi i to radili s gubitkom, s obzirom kako su loše organizirani. Bez aktivnog privatnog vlasnika nema ovdje sreće. Hoće li on doći pod uvjetima postojećih dioničara, ja nemam pojma.

Ali ovako kako rade, da printaju lovu i to bi uspjeli izgubiti

a mali roboti vojnici za Nato, idealno rješenje i spoj domaće pameti i stranog ulaganja

Quote from diokidina

Ide ovo u paketu. Kupuj te i na ovim razinama. Ide to jos debelo gore.

aha, da se nisu burekolovci odmah posložili i zatrpali ask, to samo NB može pogurati prema gore

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • November 16, 2020 at 10:21 AM
    Quote from Jubito
    Quote from zlocesti

Aj' dojadili mi, nestrpljivi :S

Mucho , Mucho , Mucho, .... Yo Te Quero Mucho...moja Opte

Nacrtala sam Opte, mada se nema što crtatati na prometu od par tisuća kuna, i nikada ne znaš kada će tko pomahnitati. Pa smatrajte da sam bacila grah :S

Al' vidi se cup, siguran ko' smrt i porez 8)

Koji je to po redu u dosadašnjem nizu neostvarenih cupova ? :saint:

ne zna se točno koji je po redu, ali banana split je uvijek poželjan :)

• Moller
    • November 16, 2020 at 9:53 AM
    Quote from bumbar
    Quote from mikromakrto

U ŠBB-KBB soluciji da dođu Amerikanci, odnosno BAE, šta će oni s proizvodnjom vagona? Strojnom obradom? Energetikom?

proizvodit će nešto drugo što se dogovore, iz vojne industrije, uz minimalne moguće dogradnje proizvodnje

logično je da se okrenu proizvodnji za avioindustriju ako već idu gratis amerima za avione

• Moller
    • November 13, 2020 at 12:25 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Moller

evo spasa ljudi, dokument ima 142 stranice lijepih želja i nešto grafova, ne može se reći da se nije radilo,

- a je li znate koliko se taj rad i naplatio ???

ne znam, ali domoljubi nikada ne naplaćuju previše, možda su se ugradili u projekte kako to već ide dok ide

• Moller
    • November 12, 2020 at 3:51 PM
    Quote from Kivi

evo na ATGR se moglo fino zatrejdati od 1200 do 1300 u svega par dana.. reklo bi se easy money..

zloćka signalizirala još prije 20 dana, čak je i grafom potkrijepila :thumbup:

• Moller
    • November 12, 2020 at 3:46 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

evo spasa ljudi, dokument ima 142 stranice lijepih želja i nešto grafova, ne može se reći da se nije radilo, jedino što će to kao i sve do sada ostati samo na tom papiru, a kako slika govori više od tisuću riječi, meni djeluje kao da Plenković govori: Evo, ako vam ovo ne valja idite u bijeli svijet

https://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-…-godina-1445517

i dok su naši sastavljali taj toliko važan dokument, kaj ćemo mi i kako delati slijedećih 10 godina, grupica Kineza napravila je ovo

https://www.24sata.hr/fun/zgrada-koj…mjestili-727542

Andrej naj više lagati ovaj napaćeni narod, jasno je da od tog svega neće biti ništa u skorijoj budućnosti

nemojte tako, kolega.

evo, ministar Marić se prvi put u životu može zadužiti po negativnoj kamati :/

https://m.investing.com/rates-bonds/cr…year-bond-yield

Display More

nas ni bespovratni ne bi spasili, jer se kao takvi proslijede u gepeke

• Moller
    • November 12, 2020 at 1:57 PM

evo spasa ljudi, dokument ima 142 stranice lijepih želja i nešto grafova, ne može se reći da se nije radilo, jedino što će to kao i sve do sada ostati samo na tom papiru, a kako slika govori više od tisuću riječi, meni djeluje kao da Plenković govori: Evo, ako vam ovo ne valja idite u bijeli svijet

https://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-…-godina-1445517

i dok su naši sastavljali taj toliko važan dokument, kaj ćemo mi i kako delati slijedećih 10 godina, grupica Kineza napravila je ovo

https://www.24sata.hr/fun/zgrada-koj…mjestili-727542

Andrej naj više lagati ovaj napaćeni narod, jasno je da od tog svega neće biti ništa u skorijoj budućnosti

• Moller
    • November 12, 2020 at 11:14 AM
    Quote from zlocesti

Plesala je jedno ljeto, il' sad me vidiš, sada me ne vidš

Danas uobičajenih milijun kuna prometa, that's all falks:/

država ulaže, samo strpljenja

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…47313d0d112.pdf

350mil. u luftAirlines

• Birtija

• Moller
    • November 11, 2020 at 11:54 AM
    Quote from zlocesti

Help

Da li za korisnike pay TV, konkretno Max Tv, treba kupiti onu kutijicu za novi signal, najnoviju izmišljotina za pljačku ovog naroda BTW

ma to je kutijica kroz koju će oni sada dok se uvede 5G gledati nas a ne samo mi njih, tako da vodite računa kako izlazite pred televizor, mislim ono, odjeća, frizura, šminka i to :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • November 11, 2020 at 11:29 AM
    Quote from tenchi0110

Jel mi može netko molim vas objasnit zašto (kako) CERP može prodati 12 komada? Šta će sa tim silnim novcima?

cijenim da je Glovo dostavio burek za sve zaposlene, pa treba platiti

evo danas baš ima i vremena pa daj ti nama objasni ako znaš koja je uopće uloga i namje(r)na Cerpa, pratim još od HFP, preko AUDIO i ne dolazim do zaključka koja je to značajna uloga, osim jedne za koju baš nisam siguran da je smijem napisati

• Moller
    • November 11, 2020 at 9:42 AM
    Quote from harpun

ovim tempom još malo

DDJH REPUBLIKA HRVATSKA-1,344-0.01%1,298,47612.79%

ne kužim ovu prodaju, država se toliko izložila garancijama, a Cerp prodaje, je li to znak nepovjerenja ili sabotaže državnih spasilačkih aktivnosti

• Moller
    • November 10, 2020 at 10:49 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

smanji doživljaj, misli na normalne države da će se vratiti u normalu, ne vidim kako ćemo mi to napraviti, kada ni prije corone nismo bili normalna država, imam osjećaj da će naš stožer funkcionirati barem još dvije godine, taman su se uhodali, samo nam još nisu rekli da su slijedeće dvije godine ključne

Ima malo i ironije u tom ali ipak.....o tim normalnim državama mi ovisimo i one pokreću svijet, a stožer ko stožer, nek bude i 100 godina, bitna je ekonomija a oni ne rade protiv nje jel im vlada neda da nas zatarabaju ponovno i život ipak ide dalje.......mi smo iovako u krizi oduvijek i bit čemo zauvijek a u međevremenu treba i neku lovu zaradit......dok ja mogu na posao, tenis i u birtiju (ak te zanju možeš i nakon ponoći.....a znaju me znaju u mom zavičaju) stožer mi ne dirajte.....😃......ako se to promijeni zajedno čemo bit protiv njih.....😁.......haha.......

I da, neću se cijepit......budu drugi za mene.....a nakon zse iovako sam imun na sve......😃😁😂

neće oni nama priznati, ali meni se čini da bi svaki slijedeći lockdown za nas bio trajni, jer mi ne bi mogli više nikada isplivati s još 30mlrd. duga, osim možda ako bi nekako Gazda postao premijer, a bio je u početku imao volju, ali ne da mu banda, vele dosta si ti nagrabio sada smo mi na redu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt