1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 19, 2020 at 11:10 AM
    Quote from Marielena

I ja mislim da je Djuro omiljena dionica za burek trejd. Samo ne znam kako ju ja jos nisam otkrila🙃

možda radi nuspojava sa Vira (nije otok) da ne bi mislili da vas asociram na Spliću iako je ovo bliže Zadra:)

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • November 19, 2020 at 11:03 AM
    Quote from tepra
    Quote from bumbar

ako je đuro sa ovakvim stanjem kompanije u plusu 10%,

a vlen npr. sa svojim FI na minus 1 i po...

kakvu onda težinu u trgovanju imaju financijska izvješća?

Možda nisam upravu ali svejedno ću napisati mišljenje. Na đuri je utučeno toliko novca i izturpijano toliko zuba da ne postoji osoba na burzi koja nema neko mišljenje o tome. Osobno nikad nisam vjerovao u tu priču pa nikad nisam ni ulagao u to. No, volim vidjeti što se dešava jer je dionica za naše tržište i više nego likvidna. Da imam dovoljnu količinu novca da mogu radit lažne valove vjerovatno bi se bavio i tim poslom. Vjerujem da mnogima taj pomak od 0.4 kune ne znači ništa i da se to prođe na bidu asku sa stotinjak tisuća kuna a to ti je rast od 10%. Ako ga tempiraš dobro izađeš u plusu od tisuću dvi bez problema.

Vjerujem da će me starije i iskusnije kolege ispraviti ako griješim...

nemamo što

• Moller
    • November 19, 2020 at 11:01 AM
    Quote from bumbar

ako je đuro sa ovakvim stanjem kompanije u plusu 10%,

a vlen npr. sa svojim FI na minus 1 i po...

kakvu onda težinu u trgovanju imaju financijska izvješća?

očito drukerska, papir sve trpi osim vatre

• Moller
    • November 19, 2020 at 10:59 AM
    Quote from bumbar
    Quote from buMBum

.

Novi paket je spreman za isporuku i uskoro kreće na drugu stranu Budakove prema Ivana Lučića 2 u ZG i onda dalje prema zapadu:

sad je ostalo samo pitanje koliko je đuro izgubio na svakom vagonu?

eno ga na, prodao pa već zuji, pa što je sa šarafima (vijcima) za Nato od prije dvi stranice, jedino bi to bilo profitabilno valjda,

svi znamo da je Đuro uvijek bio gubitaš i on se toga i ne stidi, samo je pitanje koliko gubi i da li je to NB podnošljivo gledati, kako vidimo na Varteksu, ima on strpljenja i dobro podnosi gubitke, samo neka ulaže dok ima, ako sve ode đavlu uvijek će mu ostati crni čelik za crne dana, a to ti je kuna i po kila i po, koliko košta kila :)

• Moller
    • November 19, 2020 at 10:50 AM
    Quote from tepra

Ova "korekcija", to vam je zbog prijelomne vijesti na indexu: https://www.index.hr/vijesti/clanak…nu/2231678.aspx 8o8o8o

meni se čini da taj virus neki svjetski hoštapleri već pakuju u sprejeve umjesto dezinficijensa, ja to više ne stavljam na ruke, samo maska i to zimska i nikud van kuće :)

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • November 19, 2020 at 10:33 AM
    Quote from abc1
    Quote from Moller

ja ne vidim od koga bi oni mogli još sakupiti za istiskivanje, ovi među prvima mi se ne čine kao kandidati za prodaju po simboličnim, da ne kažem neku drugu riječ, cijenama

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…sifSim=KABA-R-A

Zar tim Šolama nije naše pravosuđe još pokazalo zube?

ma je kao i svima ostalima u brojnim aferama

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sada se vidi kako je ovaj potez s delistiranjem jako dobar za.eb u ovo vrijeme pandemije, dok sve ostalo na spomen cjepiva kreće, ovo ni mrd

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • November 19, 2020 at 10:09 AM
    Quote from zlocesti

Tropical Blend... nešto je divlje u zraku

Ovdje se desio nekakav preokret, to mi kaže moj gut feeling. Nešto se iza brda valja

valjalo ne valjalo, jasno je da je uvođenje ETF dalo malo početne živosti i to se iskoristilo prije sutrašnjeg obojenog petka :)

StockValue,

e je istina, pronađe se pokoji kada ga malo poguraš :)

• Moller
    • November 19, 2020 at 10:02 AM
    Quote from buMBum

.

Novi paket je spreman za isporuku i uskoro kreće na drugu stranu Budakove prema Ivana Lučića 2 u ZG i onda dalje prema zapadu:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

samo još da stigne lokomotiva da ih prikopča i biti će beži Jankec, beži Jankec, već mašina fućka :)

• Moller
    • November 19, 2020 at 9:54 AM

čovjek je samo imao volju počastiti ove što pucaju na 11, kada je vidio da nisu zainteresirani uzeti 0,55mil. kn odlučio ih je ostaviti sebi,

ali evo opet izviđača sa simboličnom količinom na 4,91i čudno je da ni njega neće nitko,

kakvi tu u stvari nevjernici vjeruju u tih 11, a ne daju ni 4,90 na svoju vjeru

• Moller
    • November 17, 2020 at 6:28 PM
    Quote from Kivi

kak je neko uvijek prema kraju trgovine lupa na niže.. ali neka preživila je opte od 1,6 pa do 9 pa na 3.5 pa na higher high?? :)

izgleda je tajna u novom ETF, rekao bih ja, a ni zločesta se ne javlja cijeli dan, što je za ovakvo trgovanje malo čudno, možda ona prodaje i mudro trpa lovu nazad u čarapicu :)

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• Moller
    • November 17, 2020 at 3:21 PM

gledam Inu, nakon 1mlrd. gubitka nitko više ne brani 2800, koliko uopće sada vrijedi Ina, možda je Plenki stvarno jeftino otkupi

• Moller
    • November 17, 2020 at 3:07 PM
    Quote from MickeyM

Ma jel to netko tako mudro prodaje dionice ili mi se samo čini? Ja samo povremeno pratiti mogu, jer do moje cijene još par svijetlosnih godina fali.

pametno prodaje ? pa cijeli dan netko skače glavom na kopačku, uvijek 5-8lp ispod zadnjeg aska, meni se baš čini da to netko pokušava obuzdati cijenu ispod 5kn i još neko vrijeme sakupljati, ali opet mi se čini da ni "zimska" služba ne miruje pa bi se do kraja dana mogla pojaviti grtalica, jer je u prognozi najavljen snijeg

• Hrvatski ETF fondovi

• Moller
    • November 17, 2020 at 1:49 PM
    Quote from BudFox
    Quote from lebowski

Naim ti neće dati ribu, nego te želi naučiti da upecaš ribu. Dobronamjernije od toga ne postoji.

Hvala, nema leba ( lebowski) bez motike, pretpostavljam :thumbup:

pojednostavljeno ovdje piše ono osnovno, kada vidite prinose, jasno će vam biti da tu bez par milijuna nema ni kruha, ni ribe ni igara

https://novac.jutarnji.hr/novac/novcanik…-ovima-15031797

nisu baš Ledo :)panirani štapići, ali mogu zadovoljiti apetit i utažiti početnu glad............za znanjem

• Moller
    • November 17, 2020 at 11:47 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

ne kužim kakve veze ima Severina s novim ZEM i kakve to ima veze s Opte, jer je opće poznato da ona uopće nije orijentirana na ovu vrstu ulaganja

Severina je hrvatski fenomen, jer je nakon njenog filmića (a gdje se to može vidjeti? 8o ) puno ljudi čulo općenito za Internet :) .

Jel to nama Optima na krilima dobrih vijesti krenula prema 6 kn:?:

Još da stigne vijest o prodaji kao Božični poklon zaboravili bi i na ovu Koroničnu situaciju :/

možete li je onda malo spomenuti i na ACI-ju, jer i tamo čekaju rast kao ozebao sunce, a ima veze više nego s OPTE ;)

• Moller
    • November 17, 2020 at 11:44 AM
    Quote from dionicar

Jubito i meni također. meni je prosjek oko 5.5 kn...

meni nije , čak sam i kupovao dosta:)

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • November 17, 2020 at 10:11 AM

da li je i ovdje slučajno napisano Igre?

https://www.seebiz.eu/trzista/pejkov…ca-ingre/245374

• Moller
    • November 17, 2020 at 9:56 AM
    Quote from BudFox
    Quote from MickeyM

Gledao sam emisiju otvoreno, istina ne baš od samog početka i ništa o onom što bi mene interesiralo u vezi nekih bitnih stvari-članaka u novom

ZEM nisam čuo. Znači to tako bude ostalo sve po starom. A ovi se raspričali pa najviše o govoru mržnje na portalima a članci za UG nula bodova!

Meni je bio zanimljiv dio kada je ona gospodja rekla da poslije Severininog filmica vise nista sto se tice Interneta i medija nije bilo isto ;)^^. Negdje poslije tog filmica je osnovana i Optima :thumbup:.

ne kužim kakve veze ima Severina s novim ZEM i kakve to ima veze s Opte, jer je opće poznato da ona uopće nije orijentirana na ovu vrstu ulaganja

• Moller
    • November 16, 2020 at 10:45 PM
    Quote from my moon

pa, onda ni ovo nije loše:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-firme-15031682

pa to će biti love u svakom gepeku kada ovo stigne

• Moller
    • November 16, 2020 at 9:53 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

vuče mi na VART, on se danas lijepo vinuo u visine kbsz^^

Nije kolega. Nisam nikada trzila Varteks.

Nisam nikada imala Djuro, Ingru ni Varteks. A ni Viro mi nije trebao😅

onda se šlepate za Ivanom7 na VLEN, to vam je siguran potez :)

p.s. nemojte tako za Viro, pa taman se uklapa da, šećer dolazi na kraju ^^

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 16, 2020 at 9:50 PM
    Quote from josip100

Sigurno je bolje nego da prodaje:)

pa je, gdje je Neno uvijek možeš računati da ćeš nekome moći prodati, veći je gospodin od onog Bilbije, nikada ne tuče po svojima

1. Privacy Policy
  2. Kontakt