Medicinske sestre: 'Stop nametanju cjepiva i stožerske diktature'
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…tature-20210923
Uuups!
struka struku bije
Medicinske sestre: 'Stop nametanju cjepiva i stožerske diktature'
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…tature-20210923
Uuups!
struka struku bije
+atpl skromno
+zaba
-ht malo
10. jedno dijete u razredu ima povišenu temp., cijeli razred ide u izolaciju. Prema takvoj praksi mogli bi uputiti cijelu školu u izolaciju. Kao da djeca nemaju braću ili sestre ili nemaju komunikaciju s drugim školarcima.
djeca su inače u kontaktima i ne drže se nikakvih mjera, niti van škole, niti pri sportskim aktivnostima, niti u razredu za vrijeme odmora, ni prilikom obroka, ali zato uredno nose maske kroz hodnik do razreda, jer je eto netko tako propisao, živio stožer barem još dva tjedna
E kad se fondovi uvale, ali će oni još malo sačekat....bar do600..
a što fali da otkupe od malih za 20% skuplje, onda se svi žale na mirovine, a oni daju isplatu prije mirovine samo mnogi to ne vide, eno na SPANu danas isplata 15-25%
prilična količina nestrpljenja za dugooročene ulagače
samo polako, danas se nazire pokušaj osvajanja kote 500
i sam se šuljam
Šuljaš se unutra ili van?......
pa što vama stalno nešto treba objašnjavati, pisano je u utorak;
kupujem jučer, danas, sutra i prekosutra, prodaja u petak ?
izgleda će samo ovo prodaja u petak?, biti izmjena
jeste vi uopće svjesni što znači biti u Crobex 10, pa to je kao da si član Vlade u politici ![]()
Skroz ste u pravu kolega RAMBO.
Moguć je i propad do 4-5 kn.
piši meni odma' 20iljada komada
samo kupuj, ide sprej
i ne kužim obzirom na opisano, zašto se i sada to ne koristi, uzmeš malo od zaraženoga one vodice što mu curi iz nosa, prineseš sebi pod nos i povučeš, ma jednostavno skroz i besplatno
prilična količina nestrpljenja za dugooročene ulagače ![]()
samo polako, danas se nazire pokušaj osvajanja kote 500
i sam se šuljam
gotovo, kupuj dijonice
moglo bi, ali drug Peđa nema snage za tako nešto, trenutno je na poglavlju čistke, onda ide rat, pa prva petoljetka, pa onda izgradnja stanova
Drug Plenki bi to trebao napraviti, njegovih je ipak prešlo 2/3 iz SKH u KDZ, a Peđinih samo 1/3 u SDP!
njemu bi Ursula trebala predložiti promjenu prezimena u Pulenković, a za izgradnju stanova ima Tomu zidara
Ja mislim da se ovdje ceka veci rast na valu svih dobrih vijesti, a hoce li to biti danas, sutra ili za 10 dana ne znam i nije niti bitno.
Ja mislim da sada ovi "trgovci" puni para iz SPANA-a dolaze kod nas na brod da se malo povezu!!!
moramo sačekati da mornari završe s tečajem informatike
Na pravome ste tragu:
Peking je prošle godine donio nova pravila za kontrolu iznosa duga velikim investitorima u prometu nekretnina. Te mjere su natjerale Evergrande da svoje nekretnine prodaje po znatno nižoj cijeni kako bi se osiguralo pristizanje novca za održavanje poslovanja i zato se sada se bori s isplatom kamata na svoje dugove.
Prisiljavaju investitore da prodaju stanove po nižim cijenama, dakle partija je opet racionalna. Em obuzdava nekretninski balon, em omogućava ljudima jeftinije stanove.
Može li to u Hrvatskoj! Da se malo sruši cijena stanova, jer malo su ga pretjerali! Za stan on 45 kvadrata traže 1.000.000,00kn.
moglo bi, ali drug Peđa nema snage za tako nešto, trenutno je na poglavlju čistke, onda ide rat, pa prva petoljetka, pa onda izgradnja stanova
Budu se i danasnji kupci javili?
sigurno hoće, ali samo oni koji budu kupovali ispod 175!!
![]()
opaaa... vidi vraga! stigli branitelji!
njima ionako nisu dali dovoljno
sinkronizirano "plivanje"
Hello dečki i djevojke, pa ovo smo već na burzi vidjeli
Nadam se da ne kupjete, nego prodajete
pa kolegice, poznato je da forumaši samo zarađuju, nadam se da se nije kakav naš poletarac zaletio, treba sačekati dok se malo razbistri
lijepih 25mil. + za burzu za sada, od kojih je za sada realizirano 250k
gledajući zgrade u prilogu, oni kao da odmah grade stare stanove
Tko će njih znat ......možda su ih još prije 10 -15 god napravili 90 mil .previše ali bili su u euforiji pa ih malo poneslo, pa su nastavili.....
ma to i ja mislim, kada partija nešto sebi utuvi u glavu, tamo nešto debelo ne štima, nekako su se izgleda preračunali, samo je pitanje čije će milijarde ispariti, možda nakon bankrota ide useljenje sirotinje po akcijskim cijenama, nešto ako Zg '45
kažu na novoj tv da Evergrande trenutno ima 90 MILIONA praznih stanova........ što su sve ludi svjetski mozgovi u stanju napravit za neki cilj......
gledajući zgrade u prilogu, oni kao da odmah grade stare stanove
Ne brinite se kolega...
Sigurno je lijepi osjećaj ne imati dionicu.
Samo strpljivo.
haha. kolega, imam ju vrlo vjerojatno vise nego vi kao i vise nego vecina na forumu... Nego, jel mogu ja dobiti te vase ruzicaste naocale, da se odmorim i da na kraju krajeva prodam ovo na 600 kuna....
p.s. uvijek me dobro nasmiju ovi nadrealisti sa foruma
![]()
dobro, a nemoš baš reći da nije uloženo ništa truda, probalo se i ne ide, a sutra se isto radi
ovaj bi mogao dobiti po zviždaljki
Treba ovo skupit do 500, dok se može, izbit će mi zadnju kunu
samo davaj, bolje i to nego da ti završe u vojarni