1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • January 5, 2022 at 2:41 PM
    Quote from Jure

Ovaj prijedlog mi se bas i ne sviđa. Nakon DLKV i ovdje neka kemija.

to je baš oduvijek bilo petroKEMIJA, eto se i meni danas konačno posrećilo izaći iz ovoga mulja <X

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • January 5, 2022 at 2:38 PM
    Quote from StatusQuo

Moram priznat da me ovo trgovanje pocesto iznenadi i prema gore i prema dole 🤔

Pazi netko pokupi 1000kom do 420kn i onda se par minuti nakon nadje netko tko prospe po bidu nesto sitno na 404 😵‍💫

ja bih tu stavio istu osobu u obje uloge i odmah bi mi prosvijetlila sijalica iliti lampica ;) (pozdrav Hanfi)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 5, 2022 at 10:50 AM
    Quote from zlocesti

LRHC

U sred epidemije korone, whoops :S

Long.

tu se Cerp nešto uznemirio sitno

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • January 5, 2022 at 10:48 AM

naša burza je očiti dokaz da je ulaganje u dionice za strpljive, kako se to znalo uvijek naglašavati, ali ne bi trebalo ni pretjerivati, nemamo ni 1mil.kn /h

:)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • January 4, 2022 at 3:16 PM

evo se ostvaruju obećanja političara, biti ćemo Švicarska, nije ni skupo, samo treba kupiti kartu

Iselit će i do 60 tisuća Hrvata: Bogata zemlja otvara nam vrata, sprema se egzodus mladih
    – Švicarska postaje idealan prostor useljavanja jer je riječ o izrazito uređenom društvu i prostoru na kojem već živi dosta naših ljudi – kaže poznati demograf…
    www.vecernji.hr

• Moller
    • January 4, 2022 at 2:42 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from D_artagnan

Da zamisli futuresi toliko padaju da su sve vozarine debelo iznad prosjeka ATPL najboljeg kvartala prošle godine

Očito nisi vidio onoga na kraju rečenice, što namiguje! Evo još jednom: ;)

ja mislim da prema Zakonu o Hanfi namigivanje nije dozvoljeno :D

još mislim da mnogi nisu još vidjeli da je u padu s 500-400 u dva dana ukeširano 10mil. i da se to pomalo vratilo i vraća nazad ili su možda te pare oročene, to mislite aaaa

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 4, 2022 at 12:00 PM

+(pljus) Atpl na 400

• CORONA virus

• Moller
    • January 4, 2022 at 11:43 AM
    Quote from zlocesti

Ajme................ ne daju im potvrdu ?

Pa zbog čega su se onda razbolili, ako ne da dobiju potvrdu :S

Ajme užas . :S

A sada šalu na stranu..........

Split 1200 novooboljelih, 200 hospitaliziranih, 40 na respiratoru

Kada ovi danas oboljeli dođu do trenutka da im je potrebno bolničko liječenje voziti ćemo ih valjda kod susjeda.

Rijeka 417 novooboljelih, 100 hospitaliziranih, 12 na respiratoru

I jedan i drugi grad na Mediteranu, RH.... u čemu je razlika :/ .

Reklo bi se u ljudima. Rijeka ima 70% procijepljenost.

Toliko o tome da je cijepljenje neučinkovito i nepotrebnno

Display More

ja bih rekao da ovi klimatski uvjeti kod nas, pogoduju virusu kao i svim ostalima do sada, zime nema ni u tragovima, samo neka oni još desetljećima rješavaju globalno zatopljenje i emisiju CO2, pa ćemo se moći lijepo oprostiti od planete, a kud ćemo onda s dionicama, možda će na Marsu primati barem naše sa ZSE za burek

a jeleni, eeeee to je tek zagonetno

Pogledajte spektakularan prizor baranjskog krda jelena u trku
    Krdo u trku nije prizor koji možete vidjeti svakoga dana
    sib.net.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • January 3, 2022 at 3:07 PM

-podr

+Atpl

nekako mi nos govori da će mornarska juha biti gušća, samo moram paziti na valove da se ne prospe

netko danas zagrizo i ne pušta, ko pit bull

• Moller
    • January 3, 2022 at 2:57 PM
    Quote from tin

Opet se ljudi natječu da jeftino prodaju...al sve se čisti po asku...što će tek biti nakon objave FI 2021 ....objave divke i Q1 2022 koji će najvjerojatnije kako sad futuresi stoje biti 4 puta bolji od Q1 2021.

nema tu nikakvog natjecanja, ljudi su jedva dočekali da preskoče u N.G. i izbjegnu porez na kapitalnu dobit, sada mogu bezbrižno prodavati, jer im je cijela godina na raspolaganju da smisle gdje bi mogli to anulirati kakvim gubitkom ;)

• Kolike prinose ostvarujemo

• Moller
    • January 3, 2022 at 12:13 PM
    Quote from zlocesti

Sve sam sigurnija da nas Brundo čeka iza ugla. Jedino ne znam kada, i koliko će šampanjca biti popijeno u međuvremenu

Brundo vam je radi slabe zime i globalnog zatopljenja, malo zbunjen i dezorijentiran, tumara šumom i ne zna bi li išao spavati ili da izađe na čistinu za odstrjel, ove godine mislim da neće promoliti njušku, jer bi mogao dobiti po njoj, previše je "meda" u svijetu izvrcano tako da svi mogu biti zadovoljni (ima i za medu i za pčele) osim onih koji ga neadekvatno skladište (npr.drže u čarapici) pa lagano curi

• Kolike prinose ostvarujemo

• Moller
    • January 3, 2022 at 11:41 AM

uffff, namučih se izračunom,

48,82% još uvijek nerealiziranih, dobar dio bez poreznog opterećenja

ovu godinu očekujem veliki let dionica na krilima inflacije i bez 70% ne bih bio zadovoljan, dobro je krenulo jutros, ali mali promet, ako bude takva godina biti će i više,

očekujem dvije veće dividende i nekoliko manjih, najveći rast

očekujem kod turista, ako se pandemija primiri ili se eventualno proglasi kraj, nisam za sada dovoljno opskrbljen turistima, ali gledam u tom smjeru slijedeća 2-3 mjeseca

• Moller
    • December 30, 2021 at 3:46 PM
    Quote from Marin83

Evo se ovaj što je imao nalog na 394kn na ATPL, prosuo po BID-u...što je sigurno, sigurno je, a 3.1.22 je daleko... ^^

bome ovaj ne ide na Kupres, izgleda je došao s njega,

Sretna Nova godina svima ! ( lijepo da počinje ponedjeljkom)

• Moller
    • December 30, 2021 at 11:24 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ima logike, onda im više nitko ne može kvariti rezulatat ^^

Inače šta onaj izvodi na 380kn na ATPL....

zameće kavgu ili kad već nema rallya ide na skijanje

• Moller
    • December 30, 2021 at 11:11 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

sve je to slabo, izostao je već božićni rally, a ni novogodišnji nema baš neku šansu obzirom da imamo još na raspolaganju samo 5 sati, a nismo još ni do miljon dotjerali, čini mi se da ćemo sve odvoziti bez ulaska u box i zamjene guma, osim ako na podnevnoj stanci ne padne kakav fondovski dogovor da se potroše neke zalihe na računima, mislim da i europski indeksi malo šepkaju, ali od tolikog skakanja, za njih nije ni čudo, a mi smo i tako i tako sami po sebi čudo

Ne znam, meni je normalno da pričekaju zadnjih sat,dva rada burze pa da potroše par milijuna kuna da korigiraju cijene, bar onde gdje smatraju da im je to profitabilno.

ima logike, onda im više nitko ne može kvariti rezulatat ^^

• Moller
    • December 30, 2021 at 11:00 AM
    Quote from Marin83

Ništa čudno kolega da danas ide korekcija na plus, po današnjem danu će se gledati godišnji prinos.

sve je to slabo, izostao je već božićni rally, a ni novogodišnji nema baš neku šansu obzirom da imamo još na raspolaganju samo 5 sati, a nismo još ni do miljon dotjerali, čini mi se da ćemo sve odvoziti bez ulaska u box i zamjene guma, osim ako na podnevnoj stanci ne padne kakav fondovski dogovor da se potroše neke zalihe na računima, mislim da i europski indeksi malo šepkaju, ali od tolikog skakanja, za njih nije ni čudo, a mi smo i tako i tako sami po sebi čudo

• Moller
    • December 30, 2021 at 10:04 AM
    Quote from fond300
    Quote from tin

Vikinzi i danas zeleni...kad se uzme u obzir divka na 10% su od vrha...ATPL na 37% od vrha ...mora to prema gore opet će rast odraditi u dan dva...

Naravno da će gore vidi se iz aviona.Svi nešto čekaju da se prospe po bidu, pa kad to neće ići lupat će se ko da nema sutra. Super prilika da se skupi nešto još po 400kn ako ovi na 395 ne uteknu:-)

tko već nije u ovome helikopterskom sipanju do 340 sakupio, sada može samo bacati papirnate aviončiće za njima

• Što smo danas tržili

• Moller
    • December 30, 2021 at 9:57 AM

+atpl malo nadopunio radi prosjeka, prenizak mi

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • December 30, 2021 at 9:45 AM
    Quote from plavi05

Na račun tkz. velikih i podobnih Hrvata naša Hrvatska u posljednjih 30 godina je izgubila milijun stanovnika, a predhodni post je razlog ove tragedije.

veliki je problem za nas na burzi i ovo

Milanović: U javnim nabavama krade se za prste polizati
    ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović obilazi danas Baniju povodom godišnjice razornog potresa.<strong></strong>
    www.seebiz.eu

trebamo se i mi sa zujanja za malo meda prebaciti na pekmez,

predsjednik je uz nas

• Moderiranje Foruma

• Moller
    • December 29, 2021 at 3:52 PM
    Quote from Paulie

Moje je mišljenje da bi barem svaka kazna trebala imati vremenski istek. Kolege su se znale nekada porječkati na forumu što je donekle i normalno, dogodi se, pa bi nekada pale i "teže" riječi. Nakon toga bi dobili banove od 3 boda koji nikada ne ističu.

Ukoliko se ljudi korektno nakon toga ponašaju 1-2 godine, mislim da je u redu da se ti negativni bodovi izbrišu, a ne da onda radi toga što promaše temu dobiju ban od 7 dana zbog toga što imaju stare negativne bodove koje su skupili davno, i koji se nikada neće obrisati ma koliko god se uredno ponašali.

Imamo dosta forumaša koji sada dobiju ban radi manjih sitnica, ali problem je što taj ban ne traje 1 dan, nego traje 3-7 dana zbog grijeha iz davnije prošlosti. Na kraju najbolje prolaze kolege koje najmanje pišu, što si aktivniji veća je šansa da ćeš zgriješiti. Mislim da ljude treba motivirati da pridonose forumu, a ne da radi starih grijeha strepe od višednevnog bana pa da zato prestanu išta pisati.

dobar prijedlog, ovako je nešto na tragu države, dobitke oporezujemo, a gubitke ne priznajemo, treba možda uvesti neki status pokajnika, pa neka se tamo malo marinira koliko treba dana, a onda bez grijeha u nove pisane pobjede

1. Privacy Policy
  2. Kontakt