na brzinu pogledano ovo izgleda odlično!
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
Neznam šta će biti do kraja godine ali adpl radnici rade 4 dana u tjednu i svima je plaća smanjena za 10% i po tom mislim da situacija nije dobra!
-
Svako bira svoj put,ali činjenicu takve želili mi ili ne.10%svim radnicima adpl je smanjena plaća i rade 4 dana u tjednu.Slovenci ne rade sad jeli zbog ćipova ili slabe prodaje ne znam.Provjereno !
-
svaki put kad sam izlazio sa konkretnim informacijama pa tako vezano i za divku kad nitko nije vjerovao bile su provjerene informacije,moje misljenje da je situacija sjajna potvrđuje i to jer sam bio u dionici sad sa ovim informacijama se mijenja situacija,info su točne i sad idem vani.Nije tu bilo druka nego sam bio uvjerenju da je situacija dobra.Sad sam dobija potvrdu da nije dobra situacija i izašao sam vani.Ako info nije dobar onda sam ja pogriješio.Prilagođavam se informacijama ane kristalnoj kugli.
-
Bio sam veliki zagovornik adpl ali sam danas izašao sa cijelim portfeljom.Ovih dana sam došao do informacija potvrdnih što su pisali Marin83 i Roki .Nisam vjerovao ali je istina da je Revoz podbacija sa prodajom da su svi radnici na određeno dobili otkaze i sad izgleda da ce se smanjiti plaće radnicima.Definitivno nije dobra situacija i izvješće mislim neće biti kako smo očekivali.Možda griješim sa izlaskom ali vidit cemo.
-
sutra zadnji dan prava na dividendu
-
Pišeš Roki da revoz u 3-4 misec nije radio a u 7-8 misec da slabo radi a danas je 07.07 .Ko je ovdje lud?
-
Roki pišeš gluposti ,ako navodiš da nešto nije u redu navedi konkretno di je problem.Ljudi konstantno objavljuju obavjesti o sklopljenim poslovima a ti pišeš da nije u redu.Firma ispalaćuje 2 divke šta je 10% od vrijednosti firme ti pišeš da stanje nije dobro.Ljudi posla imaju idućih najmanje 5 godina a ti pišeš da nije dobra situacija.Zanima me što nije u redu kad to pišeš ineče bez predmetno razglabati više.
-
Netko je izrazio brigu o porastu cijene materijala ,danas sam saznao da se cijene proizvoda usklađuju sa porastom cijene materijala i tu sigurno firma nece biti na gubitku,tako da otklonimo jos jednu dilemu!
-
Imaju posla i previše ,ovo je dionica čudo a i cijena ne prati sve to,očito da je dionica taoc cijele burze
-
pa na dobit od 90 mil.kn kolikp bi trebala bit cijena dionice?
-
oni radnike uzimaju po potrebi i po potrbi ih odpustaju ,tako rade godinama i prema njima nemaju obveza.Imaju dovoljno poslova i netriba se brinit za izvješće,veća briga je sta cijena ne prati rezultate ali valjda ce i to doći!
-
Ovdje samo cijena dionice ne odgovora stvarnom stanju.Cijena je trebala vec probiti 200k .Članovi uprave kupuju po 194kn zar treba šta tome dodati,sigurno neće prodavati po 200kn!
-
Sad je došao na red i ovaj veliki nalog na 198kn.Pitanje je kada ce i njega pokupit?a)danas
b)sutra
c)ponediljak
-
ovo do divke ide preko 200 bid se po malo pumpa
-
S obzirom da je najgore po pitanju epidemije iza nas.Adpl ima puno ugovorenih poslova,zar mislite da bi isplaćivali dva puta divku da situacija nije dobra,zar bi drzavi vracali sredstva sta su dobili za zaposljavanje da nije dobra situacija.Necu o brojkama ali adpl stoji dobro i u dobrim je rukama!
-
Danas prijedlog za dividendu:-4 kn bi bilo primjereno.
Ja očekujem između 4 i 5,50 kn što je super. Ali me brine trenutno stanje u firmi koje u ovom kvartalu prema mojim izvorima nije baš bajno
Navodno smanjen opseg posla jer tvornice kojima šalju dijelove trenutno rade smanjenim kapacitetom. Ugovori lagano ističu a novi su zapravo kikiriki. Problem je u čipovima a potencijalno i u čeliku.
Netočne su ti informacije,ovaj kvartal je dobar i ima jos novih ugovora a za to ces tek dobit informaciju sluzbenu
-
mislim da neće ispod 5 ,ali visit cemo popodne!
-
Mislim da će ovo proći na skupštini jer je to u dogovoru sa najvećim dioničarom i o aj scenarij čeka i ĐĐ i jos neke koje su na respiratoru!
-
Ispod 200necu da uopce gledam!